Здравейте, искам да ви помоля да ми препоръчате някоя надеждна марка епилатор и ако може и цена.
Същo искам да ви питам за някaков крем, който да избелва лицето, смисъл да е по - свежо и светло ( не ми се ще да се мацотя с 2 тона фдт )
Мерси предварително![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
http://prikachi.com/files/846695c.jpg
Възможно най-обикновения епилатор, имам го само че моя е оранжев. Върши ми чудесна работа, за 59 лева го купих от Техномаркет. Също така реши епилатор с пинсети или с дискове предпочиташ, лично аз никога не съм ползвала с дискове и не знам какво е, нека някой по-опитен да каже.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
С абсолютно същия съм и вече четвърта година го ползвам. Нямам никакви оплаквания.Първоначално написано от FuckingFreak
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз имам на Браун и е с пинсети,но майка има на Филипс с дискове,и мога да кажа,че с дискове е по хубав,не пропуска толкова косъмчета колкото с пинсетите.Така че по добре на Филипс с дискове.
Браун е добра марка. Чувала съм хубави неща!![]()
моят е на philips с дискове . доволна съм[/img]
Първоначално написано от FuckingFreak
моя е абсулютно същия ползвам го 2 години а преди това пак имах такъв но докато беше включен го залях с вода и изгоря![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси на всички, които ми отговориха.
Значи, Браун ще бъде най - вероятно.
А вчера майка ми ми даде za избелване и изравняване не тена на лицето 'Nivea creme'
как мислите, дали ще има ефект ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Аз също се интересувам от някой добър модел епилатор.. а, тези на Brown, който могат и във вода да се използват, дали са добри?
Имам същия и си го ползвам вече 3 години. Взех си го за 35 лв от Домо.Първоначално написано от FuckingFreak
За избелване на лицето съм ползвала Мелабел- маха и белези от пъпки. Смъди кофти при първите нанасяния. Избягвай да излизаш без фотопротекция, докато го ползваш!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз използвам Philips Satinelle и съм много доволна! \/
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)