- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирта
Оказа се,че не съм толкова добре запозната с флирта. Попринцип печеля мъжките сърца с приятелство,но когато става въпрос само за зарибявка трудно флиртувам и не знам как да отреагирам на сексуалните нападки като не съм толкова директен човек.Съвети?
same here.
абе вий момичетата само трябва да стоите и да изглеждате добре.
да представяш ли сиПървоначално написано от w0sh
Харесваш си момиче добре изглеждащо.Казваш и "Здравей" тя те гледа кълчи се и ти се усмихва.Посля я питаш как е,апък тя ти мига със секси поглед и така цяла вечер :P Не това само на шега :Д но наистина само да се стои и да не се прави нищо незнам
Не е нужно да има някакви правила,просто се отпускаш и общуваш с момчето,апък ако сте на дискотека "общуването" става много лесно
![]()
И аз не мога да приема такава "игра" с непознато момче. Но предполагам, че трябва добре да познаваш езика на тялото. И да го владееш... И да се чувстваш добре в собствената си кожа.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Добре де едно момче ми беше подхвърлило следната фраза(темата беше целувки,не питайте защо тая) :
Аз съм страхотен с езика. Искаш ли да пробваш?
Като се има предвид че се познаваме от..няколко минути сигурно как да отговоря така,че един вид да го отложа след като поне му науча ИМЕТО
Реално аз се изложих и се направих,че не съм го чула,което му направи един вид лошо впечатление и бързо изгубих контакт с него.Но как би трябвало да отговоря попринцип?
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
lesbo0 wordss.. ;ppp
'' Само страхотен? Заинтригувай ме'' - Де да знам , и аз също съм имала конфузни ситуаций на които седя и цикля и измъдрям нещо свръх тъпо,но по принцип на зарибявките с тия фразички мисля,че трябва да звучиш сякаш те е заинтригувал,да има загадка и игра ..![]()
ла-ла-ла