.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Флирта

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Флирта

Оказа се,че не съм толкова добре запозната с флирта. Попринцип печеля мъжките сърца с приятелство,но когато става въпрос само за зарибявка трудно флиртувам и не знам как да отреагирам на сексуалните нападки като не съм толкова директен човек. Съвети?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    same here.

абе вий момичетата само трябва да стоите и да изглеждате добре.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    same here.

абе вий момичетата само трябва да стоите и да изглеждате добре.
    да представяш ли си Харесваш си момиче добре изглеждащо.Казваш и "Здравей" тя те гледа кълчи се и ти се усмихва.Посля я питаш как е,апък тя ти мига със секси поглед и така цяла вечер :P Не това само на шега :Д но наистина само да се стои и да не се прави нищо незнам Не е нужно да има някакви правила,просто се отпускаш и общуваш с момчето,апък ако сте на дискотека "общуването" става много лесно

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И аз не мога да приема такава "игра" с непознато момче. Но предполагам, че трябва добре да познаваш езика на тялото. И да го владееш... И да се чувстваш добре в собствената си кожа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    И аз не мога да приема такава "игра" с непознато момче. Но предполагам, че трябва добре да познаваш езика на тялото. И да го владееш... И да се чувстваш добре в собствената си кожа.

Добре де едно момче ми беше подхвърлило следната фраза(темата беше целувки,не питайте защо тая ) :
    Аз съм страхотен с езика. Искаш ли да пробваш?

Като се има предвид че се познаваме от..няколко минути сигурно как да отговоря така,че един вид да го отложа след като поне му науча ИМЕТО

Реално аз се изложих и се направих,че не съм го чула,което му направи един вид лошо впечатление и бързо изгубих контакт с него.Но как би трябвало да отговоря попринцип?

Град
    blagoevgrad
    Писането на кирилица е задължително!
    Punisherrr
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Голям фен Аватара на eminemfenka
    '' Само страхотен? Заинтригувай ме'' - Де да знам , и аз също съм имала конфузни ситуаций на които седя и цикля и измъдрям нещо свръх тъпо,но по принцип на зарибявките с тия фразички мисля,че трябва да звучиш сякаш те е заинтригувал,да има загадка и игра ..
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си