.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Как да извадя от черупката срамежливо момиче?

Здравейте! Наскоро се запознах с едно момиче... и май вече усетих химията. Много ми допада, а и личи, че не съм и безразличен. Говорим си, когато се засечем, при случай се гушкаме (обикновено силно се притиска в мен и дълго не ме пуска), и май ставаме за нещо повече от приятели.
    Обаче тя е ужасно срамежлива. Всеки път се изчервява, когато ме види, затваря очи (вярно, с една блажена усмивка), когато я докосна. По-голямата част от времето през междучасието си седи в стаяята.
    Та, въпросът ми е, как да я накарам малко да се отпусне? Да я поканя някъде, например?
    Positive rate, gear up!

Прекарвайте повече време заедно и с времето ще се отпусне и ще се притеснява все по малко. Спечели и доверието
    lick lick lick lick me lika e lollipop !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ти си уцелил джакпота мой човек. Ми просто бъди около нея и не спирай да скъсяваш дистанцията между вас.

Ако нещата не са плод на твоята фантазия(т.е. товва, което искаш да се случи) скоро би трябвало да имаш повод да си много щастлив(с нея).

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ти си уцелил джакпота мой човек. Ми просто бъди около нея и не спирай да скъсяваш дистанцията между вас.

Ако нещата не са плод на твоята фантазия(т.е. товва, което искаш да се случи) скоро би трябвало да имаш повод да си много щастлив(с нея).
    Това щях да напиша,само дето ме мързи .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Забавлявай я с шеги!Просто я разсмивай и й разказвай за себе си.Така ще се отпусне и ще обели и тя някоя дума
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Прекарвай повече време с нея,излезте,така ще я накараш да се отпусне.Просто ще ти трябва малко повече търпение щом е срамежлива.

Аз не мога да разбера за какво трябва да я вадиш от черупката...Това да се изчервява е толкова сладко, не я ли харесваш такава, каквато е? Тя може би си е просто такава, какъв е проблема? Ако искаш някоя нахакана, може спокойно да си потърсиш.

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Аз не мога да разбера за какво трябва да я вадиш от черупката...Това да се изчервява е толкова сладко, не я ли харесваш такава, каквато е? Тя може би си е просто такава, какъв е проблема? Ако искаш някоя нахакана, може спокойно да си потърсиш.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Ако искаш да я изкараш от черупката ѝ....счупи я

Шегата настрана - щом е срaмежлива бъди нежен с нея. Покажи й, че няма от какво да се страхува и че ти си нейния спокоен пристан Действа

Град
    София
    И аз не мога да разбера,защо да я изкарваш от черупката и'?
    Така не ти ли харесва?
    Ако беше другата крайност,щеше да кажеш колко е надута,и как неможеш да я свалиш.
    Бъди постоянно около нея,покажи и ,че я харесваш.
    Предложи и по-натам да сте заедно.

Явно не съм се изразил съвсем правилно, не ми е целта да е нахакана. Просто ме притеснявам за това, че може на моменти да ме избягва, защото се срамува. Не че и аз не съм срамежлив в някои отношения.

А иначе да, понякога е много мило да се изчервява така... някак много нежно и сладко изглежда.
    Positive rate, gear up!

Град
    София
    Просто ме притеснявам за това, че може на моменти да ме избягва, защото се срамува
    С времето ще е отпусне.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Когато й покажеш,че може да ти има доверие - тя сама ще излезе от тази черупка..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тя да не е охлюв, че да искаш да я вадиш от черупката й
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Забавлявай я с шеги!Просто я разсмивай и й разказвай за себе си.Така ще се отпусне и ще обели и тя някоя дума.
    Така и правя.
    Предложи и по-нататък да сте заедно.
    Ъъъ... тоест? Направо така?
    Positive rate, gear up!

Цитирай Първоначално написано от Rotate95
    Забавлявай я с шеги!Просто я разсмивай и й разказвай за себе си.Така ще се отпусне и ще обели и тя някоя дума.
    Да, това е най-сигурния начин да ѝ станеш най-добрата приятелка. Употребата на женски род не е случайна. Излизайте заедно - не трябва да се замисляш. Нещата сами ще си станат. Ако не се получи, значи ти не си човекът за нея и тя за теб.

Ами, точно от това се опасявам... Вече съм имал такъв опит, сега момичето ми е сред най-близките приятели, ала изначално все пак исках нещо повече... Така че, човек трябва да внимава, докъде си разкрива картите.
    Positive rate, gear up!

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, не си разкривай картите тогава. Бъди забавен и остроумен, но не се превръщай в приятелКА, както каза bratignat. В такъв случай ще обречеш иначе големите си шансове. Кани я на среща насаме и там някъде я целуни. А да си разкриваш емоциите с думи?? Приятел, чувствата не се казват с думи, защото думите не могат да ги опишат по този начин, покажи й го. А иначе няма лошо мацката ти да е срамежлива, тамън няма да се притесняваш дали не върти някого (недай си Боже теб), докато сте заедно. Търси баланса, той ще те отведе към успех.

П.П. Сега забелязах, че нямам две изречения, подредени по смисъл, навярно доста изпъкват фенските ми пристрастия към Пената (Стратега)
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Прекарвайте повече време заедно.Позволи и да те опознае.Покажи и че си забавен и як човек ! Успех

Кани я на среща насаме и там някъде я целуни.
    Мисля го и това, ама... как да я подканя към целувка? Просто да и скоча... не знам. Някак да я подканя? Обмислял съм разни деликатни провокации, ама дали ще подействат... На мен проблемът ми е някак да докоснем устни, пък оттам вече нищо не ме плаши...

Пак казвам, не ми е проблем, че е срамежлива, и аз самият не съм много решителен на моменти. В смисъл, проблем ми е дотолкова, доколкото да не пречи на отношенията ни.

Иначе, благодаря ви за съветите! Остана само да действам.
    Positive rate, gear up!

Голям фен Аватара на notlike
    Първо трябва да бъдеш сигурен в това, че ще приеме целувката добре. Щом е по-затворена, значи не е от лесните и една целувка на първа среща би била уникален гаф. Разбира се, може и да е успешна, но по-скоро един-два пъти почвай по бузата, пък чак след това, когато сте насаме, опитайте. И все пак, гледай да не я разцелуваш в някое пълно кафене, защото, щом е срамежлива, едва ли би се зарадвала от доста втренчени погледи в нея..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Цитирай Първоначално написано от Rotate95
    Да, това е най-сигурния начин да ѝ станеш най-добрата приятелка. Употребата на женски род не е случайна. Излизайте заедно - не трябва да се замисляш. Нещата сами ще си станат. Ако не се получи, значи ти не си човекът за нея и тя за теб.
    Това е мой цитат! И ако едно момиче те харесва,мога да ти кажа,че доста ни интересува,ако едно момче говори за себе си.За някоя забавна случка или какъв е бил като малък,как се вижда след време,дори и ако обича да гледа филми с вампири
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Предложи и по-нататък да сте заедно.
    Ъъъ... тоест? Направо така?[/quote]
    Може би така ще е най-добрe.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Ако се познавате от скоро опознайте се малко да мине време.Движете заедно,и след известно време я попитай дали иска да поизлезете някъде“По-добре ще е да излезете тя с нейни приятелки ти с твойте приятели и така...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Моят съвет е да започнете да си пишете в скайп . Знам, че едни отношения трябва да бъдат в реалния живот, не в скайп, но в скайп тя ще е по-открита, ще може да се опознаете повече, да си говорете повече и да имате повече общи теми. Така да речем като сте си писали веднъж или два пъти по скайп на живо тя ще е по-отпусната и всичко ще стане по-лесно. : )) А ако вече сте си писали е въпрос на време тя да се отпусне и да започне да си говори нормално с теб.
    Някъде по-надолу в коментарите видях, че някой е написал да й кажеш да не бъде толкова срамежлива и т.н. Това в НИКАКЪВ случай не го казвай, тъй като това ще я притесни. Преди и аз бях от срамежливите, знам го от личен опит , спокойно . : Д
    Айде успех.. Дано нещата с вас да се развият в положителната посока. ^.^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си