.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на webmast3rche

На изпит по химия

Направо ужас.
    Както писах и в една друга тема,химията хич не ми върви..
    Текущите ми оценки са : 2,3 и днес трябваше да правя още две контролни.. но реших да не ходя,понеже не можах да науча.. до 5 часа сутринта стоях и вече свят ми се виеше направо..

Та сега съм почти 100% сигурен,че ще ме остави на изпит за първия срок (понеже нямам достатъчно оценки) и каквото изкарам на изпита,това ще ми пише в дневника..

Та искам да попитам.. някой от вас случайно да му се е случвало да ходи на такъв изпит? ... Аз сега отивам да си взема учебник за 8 и този за 9 и почвам да се готвя сериозно.. (10 клас съм) (но в езикова и затова уча по учебник за 9 клас)

Супер фен Аватара на scrooper
    ох, тая Химия :Х
    Аз също съм мн зле, оформям се за 3 за края на срока, поради куп недоразумения. А определено знам за повече от 3, всъщност и за повече от 4. Учителката е заета и няма кога да и покажа, че знам и че лошите оценки са едно голямо недоразумение... Може би за тоя изпит ще е проблем, че и аз съм от езикова, 10 клас, но не е ясно дали ще ми изпитват на материала за 9 клас...

Мога ли, въпреки че имам достатъчно оценки, да се явя на такъв изпит?
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    ох, тая Химия :Х
    Аз също съм мн зле, оформям се за 3 за края на срока, поради куп недоразумения. А определено знам за повече от 3, всъщност и за повече от 4. Учителката е заета и няма кога да и покажа, че знам и че лошите оценки са едно голямо недоразумение... Може би за тоя изпит ще е проблем, че и аз съм от езикова, 10 клас, но не е ясно дали ще ми изпитват на материала за 9 клас...

Мога ли, въпреки че имам достатъчно оценки, да се явя на такъв изпит?
    има такъв вариант, да се явиш на такъв изпит, ако не си доволен от оценката си и смяташ, че си ощетен ..

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    има такъв вариант, да се явиш на такъв изпит, ако не си доволен от оценката си и смяташ, че си ощетен ..
    Наистина ли?! А как става това, смисъл аз знам, че след 12 клас може да се поправят 3 годишни оценки, но сега какво трябва да направя, да викна комисия ли?
    always late but worth the wait!

Guest
    Радвам се.За такива които ги мързи да се явяват на контролни и учат ..ще се явяват на изпити :P

anonymous546178
    Guest
    за пръв път да съм на едно мнение с кифлата... не си учил, ямямаш се на изпит изкарваш, толкова, колкото знаеш и така...
    Аз в края на годината ще държа изпит за повишаване на оценката по математика от 9 клас... що ми трябваше да псувам госпожата....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да го еба и в ненужния изгъзен предмет...бори се за 3
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Такъв вариант има чак след 12 клас, изпит за промяна на оценката.
    Сега може да се яви на изпит, ако учителят реши да те остави без оценка. След това колкото изкараш на изпита, толко ти се пише за срочна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Да го е** и в ненужния изгъзен предмет...бори се за 3
    За Тъпи е елементарни като теб които ги мързи да мислят....химията им е ненужна! да
    И Като нямаш нормално мнение..не пиши.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Да го е** и в ненужния изгъзен предмет...бори се за 3
    За Тъпи е елементарни като теб които ги мързи да мислят....химията им е ненужна! да
    И Като нямаш нормално мнение..не пиши.
    Ми ако ще стават юристи,преводачи,икономист и,много ясно,че ще е ненужна!
    Да,няма да е лошо и ако човек разбира и от химия,ама и да не я чаткаш,не е болка за умиране.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си