- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!
Проблема ми е следния,може на доста хора да им се стори смешно(и на мен понякога така ми идва), но за мен си е доста сериозно.
Запознах се с едно момиче преди известно време,и честно да си призная още първия път щом се видяхме си казах че е най-красивото момиче което съм виждал. Първо излязохме няколко пъти,след това започнахме да ходим и така за мен доста добре вървяха нещата,обаче след време се появи проблем,въпросното момиче се сърди за най-малките неща. Ами аз не съм човек,който обичам тези неща,но това не ми правеше проблем защото много я обичам. Обаче след около месец(може би малко повече) се разделих,след това се сабирахме 2-3 пъти. Блокирахме си скайпове,фейсбук и така нататък и пак всичко от начало. Обясних и за мойте чуства към нея питах я дали иска да бъде с мен,а въпросното момиче казва че разбирала чуствата ми,но нещата отново не се получиха. Виждахме се,известно време,но тя ми заяви че ще си помисли дали иска да бъде с мен,защото неможела да се отдава на всичко без тръпка.Дочух от нейна приятелка ,че не е имала намерения е да се събира с мен. Но аз все пак не се отказах,докато не почна пак същата изтория сърдене,писане на глупости и т.н. Сега момичето което обичам повече от самия мен,ми се сърди за кой ли път(а аз имам вина за това) и незнам как да постъпя.
Въпроса ми е,какво да правя в тази ситуация,аз вече просто незнам. Опитвах да приключа всичко това,но не минава ден без да мисля за нея. Незнам какво да и кажа и какво да направя вече,а ми е адски трудно да живея така..Исках просто да сме приятели,но това не виждам как ще стане,и как ще реагирам ако я видя с друго момче. Моля за адекватни отговори,ако изобщо може да се отговори адекватно на това.
П.С. Изивнявам се за правописни и други грешки,просто толкова си мога..
![]()
![]()
![]()
За колко време си я заобичал толкова силно![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Може да звучи глупаво,но я заобичах веднага щом я видях,и с всеки ден това се засилва,дори сега.
Зарежи я.Очевидно не си пасвате и няма смисъл да се тормозиш.Млад си.
Чакай, чакай.Първоначално написано от ivosf
Къде ти е вината? Нали тя се сърди за всякакви глупости?
Или пък ти си адски нетактичен?
Помисли си дали с причина си посипваш главата със сол!
И друго, тя може и да не те харесва кой знае колко и да си търси оправдания да не е с теб.
Като гледам как пишеш изглеждаш на по-влюбен от нея.
А тия оправдания с тръпката, какво да ти кажа ... жена търси ли си оправдания, не е много добре работата
Когато жена шикалкави, значи не те харесва достатъчно, за да търси начин да е с теб, затова и намира по-лесният начин - оправдания, извинения, да си измисля глупави причини да не е с теб.
Даже да приемем, че си някакъв пълен идиот, който постоянно обърква работите, тая работа с тръпката как ще я обясниш?
Може би не те иска много-много.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това и аз немога да си обясня,и смятам че това е глупост. Знам че е така ама,излизах с други момичета през тия месеци който не съм с нея,и това не ми помага изобщо. Иначе да тя се сърди за глупости,но в тази последната ситуация аз си имам вина,няма да обяснявам защо но е такаМного съм го мислил,и постоянно си казвам че няма да я търся повече и отново и пиша (например на нова година се бях понапил),случвало се е и тя да ми пише. Мисля да оставя нещата както са и да става каквото трябва,няма какво да направя аз в тази ситуация...
![]()
Като нищо да те е приела за даденост - тичаш й подир д-то, не издържаш без да й пишеш, всячески й показваш че я харесваш с поведението си, извиняваш се за съмнителни неща. . .
Все повече почвам да си мисля, че просто отсреща няма същите чувства.
Бъди сигурен,и аз съм убеден че ме е приела за даденост. Говорил съм с приятели за това,и те ми винаги ми казват заеби я тази "курва" и т.н. Ами там е въпроса че за мен тя не беше курва,а човек с който можеш да си кажеш всичко,човек с който се разбирахме винаги освен в тези глупави моменти,и изведнъж каква стана. Тя ми е казвала " Не трябва да се занимаваш с мен,незнаеш каква съм" и "не съм за теб,по добре ме остави,аз не търся нищо сериозно" и всякакви подобни.
Според мен и да си можел да си кажеш всичко с нея,тя сама ти е казвала да я оставиш и ти е натяквала,че не търси нищо сериозно.Не се занимавай повече с нея..това че само ти е се е сърдила за глупости и даже те е обвинявала (доколкото разбрах) показва що за стока е.Ако си уважаващ себе си мъж,остави я да вгорчава живота на някой друг!Има толкова много момичета,а щом заради нея живота ти е труден не си заслужава да си блъскаш главата..Първоначално написано от ivosf
![]()
Имаш право. Само че тя не ме е обвинявала никога,каза че просто е такава и неможе нищо да направи,тоест търсела разнообразие.Инче да мерси за съветите,ще ги послушам.
![]()
Брато, откажи се от тая.
Аз самата съм проклетия и е адски трудно да се поддържа връзка с мен. /момиче съм/
Факт е обаче, че когато ИСКАМ да бъда с някого, се опитвам да бъда по-добра, и въпреки всичките ми проблеми на характера, оставам с този човек и ако е казал Бог - той ме зарязва след панаирите ми, а не аз да го "гоня" да ме зарязва, щото видиш ли, съм толкова ужасна. Тва са пълни глупости.
Никоя жена ако те обича и иска да е с теб няма да те "кара" да късаш с нея, като си се обяснява "колко е ужасна" и "как не те заслужава". Ако наистина не е стока и тя самата го знае, ще се опитва някак да скрие недостатъците си, но не и да ти разказва как не те заслужава и един вид да ти казва: "Хайде, хайде, остави ме!" . Това са пълни глупости, които са НЕЕСТЕСТВЕНО поведение на влюбен човек. Човек, който иска да го отрежеш, определено не е влюбен в теб
Такива жалки оправдания използват хората, когато искат да се отърват от някоя връзка, ама не им стиска. Тая ти говори глупости, за да измие съвестта си, че си играе с теб (повярвай ми, тя го знае), и за да не се наложи да те отреже директно. Повечето жени мразят да режат директно и използват намеци, шикалкавения и т.н. Да не говорим, че най-вероятно й действаш много добре на самочувствието, и затова не иска да те отреже веднъж завинаги и окончателно, а ти пуска някакви половинчати въдички от сорта на "Не знаеш каква съм", и ти като някакъв рицар се опитваш да променяш това, като й доказваш, че не е толкова лоша, че можеш да издържиш при нея и т.н. ... 'Щото тя, видиш ли, ти пуска въдички, че един вид няма да издържиш с такъв човек като нея, обаче ти си влюбен, и се нахъсваш да й докажеш, че всъщност си готов да си с нея и че ще изтърпиш всичките й кусури, и така кръгът се затваря. Храниш й самочувствието, но храниш и угризенията й, че тя си играе с теб, и така тя продължава да се опитва да те среже "деликатно" и изобщо ....... батак работа.
И тя не знае кво иска, но е сигурно, че не те харесва. Приела те е за даденост и само те разиграва.
Може би наистина трябва да се откажеш от нея, след като е такъв чепат характер, а не е изключено и да има личностни проблеми.
И без друго не изглежда подходяща за връзка.
Имай достойнство. Казала ти е, че не търси нищо сериозно => не я търси, не й пиши, не й звъни. В началото ще ти е трудно да се въздържаш, но си дай малко повечко воля и ще успееш да се справиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Така и смятам да направя,вече незнам на кое ми е втръснало. А и вярвам че това гадно чувство което имам,все някога ще изчезне. Единственото в случая което ще ми пречи,по независещи от мен причини,аз няма как да не я срещам и то доста често. Но смятам че ще го преодолея. Не смятам да съм даденост за някой,независимо какъв боклук съм.А колкото до достойнството,незнаеш до каква степен паднах за това момиче,и накрая какво-"нищо". Както и да е.
![]()
Това,че си давал всичко за това момиче и си останал без достойнство не трябва да продължава..причиняваш си сам болка като непрекъснато мислиш за нея, за това гадно чувство и как ше я срещаш..За да я забравиш,просто спри всякакви контакти с нея,спри да мислиш за всичко свързано с нея и се опитай да си убиеш времето с някакви други полезни занимания.Мисля че ще се чувстваш много по-добреПървоначално написано от ivosf
![]()
Да това е така,прав/a си ,почнах тренировки на фитнес ходя убивам си деня,и изобщо не ми е до това тогава. Но вечер прибера ли се..Дано спре по бързо,че..
![]()
Много се дразня когато някой започне да се цупи за дребни неща.И аз имах подобен проблем с приятелят ми,но с времето поотмина .. макар,че той продължава да се цупи. Или я зарежи или започни да правиш като нея,покажи и,че не ти пука за нея, започни да се сърдиш и ти - може да има ползаЗнам какво ти е сега, чувството не е никак приятно и не е никак лесно да забравиш някой който обичаш.Но не виждам смисъл да продъжаваш с такъв човек. Успех.
![]()