- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е ?
изтрито
НЕ! Въобразяваш си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възможно е, възможно е..
На тоя свят няма невъзможни неща..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какво имаш предвид да не ти пише в Скайп? Не ти отговаря или не ти пише... Ако не ти отговаря е просто загубена кауза.
God is an idiot, I have DNA...
има и много по-добри начини да разбереш дали те харесва от това да пускаш теми по форумите![]()
I can't stop myself from loving you <3
"Ако телефонът ти не звъни, да знаеш, че т'ва съм аз, който не ти се обажда.... "Но иначе е лудо влюбен в тебе.
Възможно е.. Незнам на колко сте.. но това е начина на 12/13 годишните да си покажат симпатиите ..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Момчето се закача с някакви момичета. Погледнало те е. И ти си си въобразила, че те харесва и се закача с други, за да те кара да ревнуваш. От тук и отговора на въпроса ти - не те харесва. Просто на теб ти се иска да е така и си тълкуваш действията му погрешно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ооо, възможно е, макар че ако е така - жалко за момчето.. изключително мъжка постъпка![]()
Лельо, форумите са именно един от начините да попиташ и поискаш мнение от други хора, а колкото до случая, мисля, че попита на точното място.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Относно темата... потвръждавам, че всичко е възможно[/b]
да слуша
абсолютно-Първоначално написано от TheBeliever
спр се филмират днешните деца![]()
Принципно е възможно, но може и просто да си въобразяваш. : ( :
After a hurricane comes a rainbow. <3
Подкрепям.Първоначално написано от BaffaLsc
А,и момчетата до големи се държат като деца.
Невъзможни неща няма, но най-вероятно си въобразяваш и тълкуваш действията му погрешно. Не си прави големи илюзии и не храни напразни надежди, да не страдаш послеА и .. с толкова малко информация за "отношенията" ви, няма как да ти подскажем, дори и малко :P
Да....аз съм от тоя тип момчета.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.