- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ли ви е да ходите голи пред родителите си ?
В смисъл да ви видят голи или нещо такова ?
Естествено..
Няма значение,че те са ме родили и
когато съм била малка,са ме виждали
доста пъти ..![]()
От мама не чак толкова, но от баща ми..![]()
Винаги най-изкъсо с боксерки или панталонки са ме виждали... но панталонките най в употреба влизат![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
всички вкъщи сме натуристиестест, че ще ми е неудобно
![]()
6б3З10
Пред майка ми не, но пред баща ми да, защото може да види, че го харесвам, нормално ли е ?
Много ясно. И от майка ми, и от баща ми.
Като малка са ме виждали, но сега не![]()
Да..
Вярно е, че те са ме създали, но все пак ми е неудобно.. Виждали са всичко което имам, но когато съм била малка.. Сега ми е някак кофти да се вея по бельо пред баща си.. Пред майка ми не чак толкова, но пак ми е неудобно.![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Не е точно срам, защото няма нищо срамно в човешкото тяло. По-скоро е неудобство и то от баща ми. Вярно е всичко, посочено по-горе, създал ме е, виждал ме е гола като малка и т.н. Но все пак не съм с детската си физика. Откакто започнах да се развивам физически не съм си позволявала да се разхождам по нещо по-разголено от летните ми нощнички пред него или брат ми. Дори по бански не се чувствам комфортно пред баща ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от wasch0
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от SmilezZz
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Неудобно ми е татко не ме е виждал гола мама да но се въздържам и от нейната гледка.![]()
me 2.Първоначално написано от wasch0
Вие всички изкарахте бащите си сексуални маниаци, бахти![]()
И аз изпитвам неудобство да изляза гола точно пред баща ми. Не мисля, че е сексуален маниак, отдавна ги е минал тези години, но някак си ми е странно, пък и е мъж. Не че имам нещо по-различно или пък нещо, което да покажа, но все пак не ми е приятно.Първоначално написано от Ermic
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами.. от майка ми не ме е срам толкова но от баща ми......... дадори малко ми е неудобно докато съм по бански
![]()
![]()
От майка ми до преди години не, сега обаче повече....А за баща мии!? Еми да, даже много!![]()
Първоначално написано от s40t4
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
da !
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!
Чак гола не се разхождам пред тях. Само по бельо са ме виждали преди душ и по бански, и не ме е чааак толкова срам от тях, защото никога не са тръгнали да ме оглеждат или да ме карат да се чувствам неудобно![]()
Множо ясно. Пред мама не чак толкова, но пред тате и бате направо умирам от срам. Нито тате, нито бате са манияци, но ме е срам!