- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вече не издържам сестра ми /стана мн сериозно плс хелп/
Искам само да попитам ако си на 17 ... защо си се писал Ilqn94 ... 94 ?![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Най-вероятно човекът е роден през 1994... Значи скоро ги е навършилПървоначално написано от DiamondEye
![]()
+1Първоначално написано от DiamondEye
К'во стана със сестра ти бе Илияне???
hi!
ами защото съм роден през 1994г и защото съм на 17. 2011-1994=17. Можеш да го сметнеш на елка ако имаш.значи моля ви помогнете ми тя се пише навсякаде irena_sweet ако и намерите някаде регистрацията кажете ми каде е плс !! Преди малко дойде и ми се развика да спра да се занимавам с глупости и така нататък.. и вече съм сигурен че има профил някаде плс ак ого намерите ще черпя!!
![]()
[quote="ludoo0"]Защото сега 94 стават на 17Първоначално написано от DiamondEye
ии може да е роден януари
![]()
Толкоз ли не се сещаш, че сестра ти иска да я чукаш.![]()
Съвсем нормално, к'во се спичаш толкова. Момичето не се срамува от тялото си, нека го демонстрира. Гледай и лъскай, ако щеш и чукай, твоя воля, ама теб да те е срам, че сестра ти се вее гола, такова нещо не бях чувала..![]()
![]()
не мога да разбера що за народ сте нз вече?!?! вие бихте ли чукали братят и сестрите си а?!? леле... нз егати народа просто нямам думи !
Игнорирай ги такива мнения...Първоначално написано от Ilqn94
А ти престани да се ровиш за сестра ти в мрежата.. Отиди и й се извини и после погоеорете като хората!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
К'во му се връзвате на тоя малоумник, бе? Темата е фейк..
знаеш ли колко ми дреме за твоя фейк? Наще току що се прибраха сестрами заспа отдавна и май тая вечер ще ми се размине.![]()
![]()
![]()
Сутринта те излизат рано такаче съм спокоен и за сутринта.. мн мерси на всички които ми даваха съвети и на тези кадето се подихраваха им пожелавам да им се случи същото като на мене за да видят колко е готино тва .
Абе, кво да ти кажа, щом си е легнала събличаи се пак и давай под завивките както едно време...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3871900
FAKE!!!
ПП: А следващата интересна тема, пак след 2 годинки ще я пуснеш, нали?
Не те обиждам, ама си тъп!По тъп си и от нея! Не можеш да се оправиш с едно 13 годишно лапенце, страх те е да говориш с вашите и незнам си кво, срам те е от всичко..абе изобщо под всякаква критика си мой човек.
Само че ми стана интересно това, че пред теб се разкрачва показва си ливадата при всеки удобен момент, а от баща ви я е срам, значи има все пак някакъв срам, ама май просто иска да я ЧУ*АШ! Толкова ли не се сети,че тя е на такава възраст, че това и е интересно, но не може да съобрази, че е малка, че си и брат и така нататък. Събери малко смелост бе...иди при вашите и им кажи всичко, че се разкрачва пред теб и не знам си кво си, че все пак тя се развива не може така, от там на там те ше се оправят... и го направи, а не се дръж като пу?ка..преди да сте се избили със сестра ти!
П.С. Ако темата е фейк, ти пожелавам да имаш деца които да правят така!!!![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
писна ми от ваще скапани фейкове и мейкове! Тази тема дори не я помня кога съм я пускал, но ако я прочетеш ще разбереш че не е фейк! Просто имах такъв период преди, но сега съвсем на съм така, правя горе долу редовно секс и си имам преятелка, тъй че ваще фейкове хич не ме засягат!
Сега обмислям утре да говоря първо със сестрами след като са и минали нервите, (надявам се) и дано ме разбере какво искам да и кажа. Ако ми се разлигави обаче и не ми обещае че ще се стегне да се държи нормално вкъщи ще и намеря профила и ще го покажа и на майками и на баща ми. Ако някой от вас намери профил с името irena_sweet моля ви да ми каже в кой сайт се намира !! плс плс
Остави. Ги. Да. Растат. След три-четири години ме запознай със нея![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Край.
И не ми пиши ЛС тоя път, защото вместо да ти отключа темата, ще заключа сайта за теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last