.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Hybrid View

Искам само да попитам ако си на 17 ... защо си се писал Ilqn94 ... 94 ?
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    Най-вероятно човекът е роден през 1994... Значи скоро ги е навършил

Според мен няма да доживее да каже защо.

+1

К'во стана със сестра ти бе Илияне???
    hi!

Град
    Sofiq
    ами защото съм роден през 1994г и защото съм на 17. 2011-1994=17. Можеш да го сметнеш на елка ако имаш. значи моля ви помогнете ми тя се пише навсякаде irena_sweet ако и намерите някаде регистрацията кажете ми каде е плс !! Преди малко дойде и ми се развика да спра да се занимавам с глупости и така нататък.. и вече съм сигурен че има профил някаде плс ак ого намерите ще черпя!!

[quote="ludoo0"]
    Защото сега 94 стават на 17 ии може да е роден януари

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Толкоз ли не се сещаш, че сестра ти иска да я чукаш.
    Съвсем нормално, к'во се спичаш толкова. Момичето не се срамува от тялото си, нека го демонстрира. Гледай и лъскай, ако щеш и чукай, твоя воля, ама теб да те е срам, че сестра ти се вее гола, такова нещо не бях чувала..

Град
    Sofiq
    не мога да разбера що за народ сте нз вече?!?! вие бихте ли чукали братят и сестрите си а?!? леле... нз егати народа просто нямам думи !

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от Ilqn94
    не мога да разбера що за народ сте нз вече?!?! вие бихте ли чукали братят и сестрите си а?!? леле... нз егати народа просто нямам думи !
    Игнорирай ги такива мнения...
    А ти престани да се ровиш за сестра ти в мрежата.. Отиди и й се извини и после погоеорете като хората!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на FuckedUp
    К'во му се връзвате на тоя малоумник, бе? Темата е фейк..

Град
    Sofiq
    знаеш ли колко ми дреме за твоя фейк? Наще току що се прибраха сестрами заспа отдавна и май тая вечер ще ми се размине. Сутринта те излизат рано такаче съм спокоен и за сутринта.. мн мерси на всички които ми даваха съвети и на тези кадето се подихраваха им пожелавам да им се случи същото като на мене за да видят колко е готино тва .

Абе, кво да ти кажа, щом си е легнала събличаи се пак и давай под завивките както едно време...

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3871900

FAKE!!!

ПП: А следващата интересна тема, пак след 2 годинки ще я пуснеш, нали?

Не те обиждам, ама си тъп!По тъп си и от нея! Не можеш да се оправиш с едно 13 годишно лапенце, страх те е да говориш с вашите и незнам си кво, срам те е от всичко..абе изобщо под всякаква критика си мой човек.
    Само че ми стана интересно това, че пред теб се разкрачва показва си ливадата при всеки удобен момент, а от баща ви я е срам, значи има все пак някакъв срам, ама май просто иска да я ЧУ*АШ! Толкова ли не се сети,че тя е на такава възраст, че това и е интересно, но не може да съобрази, че е малка, че си и брат и така нататък. Събери малко смелост бе...иди при вашите и им кажи всичко, че се разкрачва пред теб и не знам си кво си, че все пак тя се развива не може така, от там на там те ше се оправят... и го направи, а не се дръж като пу?ка..преди да сте се избили със сестра ти!

П.С. Ако темата е фейк, ти пожелавам да имаш деца които да правят така!!!
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Град
    Sofiq
    писна ми от ваще скапани фейкове и мейкове! Тази тема дори не я помня кога съм я пускал, но ако я прочетеш ще разбереш че не е фейк! Просто имах такъв период преди, но сега съвсем на съм така, правя горе долу редовно секс и си имам преятелка, тъй че ваще фейкове хич не ме засягат!
    Сега обмислям утре да говоря първо със сестрами след като са и минали нервите, (надявам се) и дано ме разбере какво искам да и кажа. Ако ми се разлигави обаче и не ми обещае че ще се стегне да се държи нормално вкъщи ще и намеря профила и ще го покажа и на майками и на баща ми. Ако някой от вас намери профил с името irena_sweet моля ви да ми каже в кой сайт се намира !! плс плс

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Остави. Ги. Да. Растат. След три-четири години ме запознай със нея
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Край.
    И не ми пиши ЛС тоя път, защото вместо да ти отключа темата, ще заключа сайта за теб.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си