- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижи за косата
От всичките продукти, които изпробвах съм най-доволна от кремчето на Лореал.. от маската на гарниер не съм впечатлена, въпреки че прави косата много мека и блестяща...
Почти не си изправям и суша със сешоар косата, избягвам топлинното й третиране колкото се може повече, но все пак се случва... Иначе винаги използвам балсам за коса (различни, най-често такъв какъвто е шампоана ми за момента), веднъж в седмицата маска (в момента тая с плацента, костен мозък и т.н.), иначе имам термозащитния спрей на Syoss за преди сешоар/преса и кристали (след къпане, съвсем малко само на връхчетата на косата). За сега не ми цъфти косата, жива е и изглежда добре.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз ползвам шампоана на Gliss-hair repair ,тоест за възстановяване на косата ...и направооооо имам чувството, че е вълшебен. В смисъл аз всеки ден си изправям косата (веднъж след като се изкъпя-цялата коса, а после само където се е начупила) и започна да цъфти и овладях цъфтежа с този шампоан
.Но зависи от пресата ,виж в Технополис има едни пресички ,които не горят косата ..нали вече 99% от пресите са с керамично покритие ,но тази която видях беше малко по-специална
и такамм.. Надявам се да съм помогнала
![]()
when it's real ..u can't walk away <33
Благодаря за отговорите, помогнахте ми много ....![]()
![]()
Благодаря за отговорите, помогнахте ми много ....![]()
![]()