.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Как да я разкрия ?

Здравейте имам проблем . Има приятелка която постоянно по време на час си праща бележки с едно момче .Казах на госпожата за това тя я извика но нищо не стана . После и разрових телефона там имаше съобщения обичам те и така на татък . Но много ме дразни искам един ден аз да съм готината . Тя винаги е с нови обеци и ме пита за контролните какво да пише писна ми.Моля помогнете ми ужасно е вече.

Мразя такива хора! ( КАТО ТЕБ)

Като я клюкариш не си правиш добро

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Как да я разкрия ?

Цитирай Първоначално написано от miskapris2000
    Здравейте имам проблем . Има приятелка която постоянно по време на час си праща бележки с едно момче .Казах на госпожата за това тя я извика но нищо не стана . После и разрових телефона там имаше съобщения обичам те и така на татък . Но много ме дразни искам един ден аз да съм готината . Тя винаги е с нови обеци и ме пита за контролните какво да пише писна ми.Моля помогнете ми ужасно е вече.
    Колко си жалка,не е истина просто.
    Изобщо не си добра приятелка,а като гледам си и доста некадърна ученичка,щом не можеш правилно да напишеш едно изречение.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    A,Ти какво право имаш да ровичкаш по чуждите телефони?

e

`чакай малко ся.. че не разбрах какво искаш да кажеш и за кво те дразни, значи тя ти е уж приятелка а ти я клюкариш.. Не не си й приятелка. аз доколкото разбрах и завиждаш както ти каза искаш някой ден да си ти готината.. и кво от това че си праща бележки с някое момче? да не би да си падаш по него? и кво от това че е с различни дрехи,обици.. явно тяхните имат пари, може да си го позволи и си го позволява кво да се прай кво е напраило момичето...? ама доколкото разбрах и завиждаш, дразниш че точно поради тази причина.. и аз се обърках вече

Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари.

Супер фен Аватара на slicky
    Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари.
    На твое място ще кажа на директорката,после на полицията и ще направя репортаж за БТВ.После като го видят нейните родители,обади им се и потвърди всичко.Айде това е плана,следвай го и ще станеш готина

Цитирай Първоначално написано от slicky
    На твое място ще кажа на директорката,после на полицията и ще направя репортаж за БТВ.После като го видят нейните родители,обади им се и потвърди всичко.Айде това е плана,следвай го и ще станеш готина
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Ха,ха,ха много смешно . Само дето в клас съм най-примерната ученичка. Не пих си позволила това . Ние вече не сме приятелки а врагове . Планът си го бива ,давай все така.

Завиждаш много яко!

f

омг .. "вече не сме приятелки а врагове" хаха .. защото тя е по-готина от мен и й завиждам, така ли?
    абе ти си на 10-11 год. още .. не мислиш нормално.. мн си ми смешничка.. ама до колкото знам не съм било такова злобно настроено на твойта възраст

Ебаси темата..ти май си наистина 10-11 годишна. Ами не ти прави чест дя я портиш че си праща бележки. И май наистина завиждаш

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ти се впечатляваш от това, че тя си праща бележки с момче . Защо ли ? Хайде да помислим:
    1) Тя има качества, умее да ги използва и се държи добре с др. пол
    2) Момчето има интерес към нея
    3) Ти таиш злоба, завист, ненавист в себе си, защото тя е по-добра от теб и те превъзхожда .
    Какъв ти е проблема??? Ако се опитваш да станеш по-добра с клюкарстване , до никъде няма да стигнеш . А само ще затъваш повече и нейните качества ще изпъкват . Не мога даже да си помисля как те търпи . И ако искаш ти да си "готината" това определено не е начинът . Научи се да използваш положителните страни на характера си , не се съсредоточавай върху това, че друг е по-добър от тебе . Ако трябва промени нещо във външността си, опитай се да разкараш неприятни за околните черти от характера ти . Уау?! Вероятно скоро ще забележиш, че се чувстваш по-добре и другите те въприемат по нов, по-различен и добър начин .
    Love is everything!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    ЖЕНСКАТА ЗЛОБА НЯМА КРАЙ!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен
    Мила,престани да се злобиш.
    Това,най-много на теб ти пречи....
    Разяжда те от вътре.
    Ако завишждаш и мразиш,един ден ще ти се върне.
    Бог,забавя,но НЕ забравя.
    Нали знаеш.
    Така,че просто я игнорирай,като те дразни.
    Намери си нови приятелки.

Не го приемай лично, но твоите теми винаги са малко странни. И ти искаш да си "готината"? Това да клюкарстваш не те прави яка! Мисля, че и завиждаш ; )
    After a hurricane comes a rainbow. <3

Бе,че авторката е тъпа,тъпа е..ама вие защо си мислите,че темата не е поредната ебавка ?
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    И кво като идва с нови обеци?
    И какво като си пише бележки с момче, което я харесва?
    И какво като ТИ не го правиш?
    Ти си злобна, повърхностна и неграмотна, приеми го!
    Не знам защо изобщо това момиче иска да преписва от тебе на контолни..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ТИ СИ ЗЛЕ МА ! Спри да мразиш. Тва, че си сдухана и непривлекателна не значи, че другите са ти виновни.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хахаха значии кво ти пречи че си праща бележки?! Нее уби ме значии като си най-примерната ученичка си гледай учебниците а не това което тя си пише с момчето което явноо харесваш Ииии олеле майкоо ква си нагла да й гледаш съобщенията
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ТИ СИ ЗЛЕ МА ! Спри да мразиш. Тва, че си сдухана и непривлекателна не значи, че другите са ти виновни.
    Ето това е директно казано!

Re: Как да я разкрия ?

Как ще клюкариш ?! Сега вместо да си "готина" всички още повече ще се отдръпнат от теб ! Всички мразят клюкарките!! А и ако искаш да си готина, просто промени нещо във външния си вид и 100 процента в характера си ! А от какъв зор ще й ровиш в телефона .. Горката ти "приятелка"
    Big or small, lies are lies !

Град
    Сливен
    Ти коя година си родена? Едва ли си преди 2000-ната, 99-та най-много, демек си 11 годишна, с извинение-пикла, това изяснява доста неща. Какво като тя е с нови обеци и си праща бележки с някое момче? Да не би да си падаш по това момче и искаш не тя, а ти да си пишеш бележки с него, а приятелката ти да гледа отстрани завистливо (което ти правиш в момента), т.е. просто те измъчва факта, че не си като нея! Лично аз не знам тя как те търпи...
    Ти не си и приятелка, дори и за позната не минаваш. Нормално е да те пита какво да пише по контролните когато не знае нещо, нали и това е част от
    ПРИЯТЕЛСТВОТО ... повече не знам какво да ти кажа, но с този начин на мислене до никъде няма да стигнеш!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    +1 евала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си