.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Такива сме българите. На нас може да ни е зле ама гледаме и на другите да им е зле

ОМГ.. Тва, че теб не те харесват или че не си красива или, че не си добра компания, абсолютно не е проблем на "приятелката ти " .. А и незнам ти за ква приятелка се имаш щом смееш да ровиш в чужд телефон.. Пък и кво те бърка теб, че момичето си пише бележки..Айдее.. избивай комплексите на друго място..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    И кво като идва с нови обеци?
    И какво като си пише бележки с момче, което я харесва?
    И какво като ТИ не го правиш?
    Ти си злобна, повърхностна и неграмотна, приеми го!
    Не знам защо изобщо това момиче иска да преписва от тебе на контолни..

Мега фен Аватара на Concussion
    Ма, к'ва женска злоба, к'ви пет лева, не виждате ли в ника да детето, че е 2000 набор?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от minionka
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ТИ СИ ЗЛЕ МА ! Спри да мразиш. Тва, че си сдухана и непривлекателна не значи, че другите са ти виновни.
    Ето това е директно казано!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Та кой клас си, че не разбрах ? Може би 4 - 5 ? Не, че нещо но спри със тази злоба, защото тя до никъде няма да те доведе Ааа как искаш да станеш готина като клюкариш наляво и надясно ли ? Оф милата колко си заблудена и жалка Иии такива като тебе аз просто ги задминавам !
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Добре разбрах,но това че съм казала на госпожата е добре . Госпожата ме е направила нещо като вестник .Трябва да казвам за всички .Така наречената приятелка си избра за приятелка най-добре облеченото момиче в класа .Всички казват ,че е повърхностна ,че гледа само дрехите.Тя никога не е избрала момиче което учи повече. Повечето клас я нарича Мис червило ,защото знае само да се снима и да ходи по другите класове и да клюкари тайните на класа .Спокойно вече всичко е наред някакво момиче от друг клас и е прочело дневника.Там е пишело само за мен и как се е състезавала с мен .

Мега фен Аватара на Concussion
    Дечица... няма какво да им се сърдите, та те са в 3-ти клас... Момиче, стига сте се занимавали с глупости, сега са ви най-свободните години, живейте си ги пълноценноо, щото след 3-4-5 годинки идва гърчът...

Цитирай Първоначално написано от miskapris2000
    Добре разбрах,но това че съм казала на госпожата е добре . Госпожата ме е направила нещо като вестник .Трябва да казвам за всички .Така наречената приятелка си избра за приятелка най-добре облеченото момиче в класа .Всички казват ,че е повърхностна ,че гледа само дрехите.Тя никога не е избрала момиче което учи повече. Повечето клас я нарича Мис червило ,защото знае само да се снима и да ходи по другите класове и да клюкари тайните на класа .Спокойно вече всичко е наред някакво момиче от друг клас и е прочело дневника.Там е пишело само за мен и как се е състезавала с мен .
    Хмм.. това ми напомня на един филм " 16 желания " Или ти си измисляш и правиш тая тема за да станеш " готина" и някой да ти вдигне самочувствието.. Или ти и твоите "вестници" знаете само как да клюкарствате, да четете чужди смс-и и дневници... И в двата случая има нещо сбъркано в тебе..

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Мразя такива хора! ( КАТО ТЕБ)

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ти миличка си кифла която се прави на кроасан е тва си ти И ми е много мъчно за тебе
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Ти миличка си кифла която се прави на кроасан е тва си ти И ми е много мъчно за тебе
    +1
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от miskapris2000
    Не съм некадърна . Просто ми писна вече . Какъв ти е проблема с писането ми ,нали не пишеш ти така . Знам че не е хубаво да се клюкари.
    На твое място ще кажа на директорката,после на полицията и ще направя репортаж за БТВ.После като го видят нейните родители,обади им се и потвърди всичко.Айде това е плана,следвай го и ще станеш готина
    АА ... разкърти ме направо!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    "дневника..тайните на класа..състезание..мис червило"
    на къде отиват дечицата..
    "Дисни" са виновни!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Сливен
    Честно казано, по-голям та*ак за тема не съм чела от поне година! Разбиваш ме от смях момиче, сериозно! Сама ще се смееш на себе си след няколко години като ти стане нормално мисленето, до тогава не пиши във форумите че се излагаш и хората само ще ти се присмиват!

Чакайте малко!Ти си авторка на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384906 ,в която представяш своята приятелка за зубърка,която искаш да направиш готина.Ама излиза,че тази приятелка си май ТИ.И кви за тези простотии,че учителката те е направила "вестник" на класа.Ти ако не искаш,няма да казваш.Мене даскалите толкова пъти са ме карали да казвам кой какво е направил,ама никога не съм ги издавал.После да не дойдеш да ни се вайкаш във форума как никой не искал да бъде приятел с тебе.И това с "Дисни" съм съгласен-този каналр разваля децата.

Супер фен Аватара на nymphadora

А ние на тяхната възраст си живеехме живота и не знаехме какво е интрига.Трябва да прекъснат Дисни канала.

Супер фен Аватара на slicky
    "Дисни" са виновни!!
    ee стига се оплювали Дисни.Се пак там са Джонас и Ханчиту

Цитирай Първоначално написано от slicky
    "Дисни" са виновни!!
    ee стига се оплювали Дисни.Се пак там са Джонас и Ханчиту
    Те са основите на проблема!!!

Майкооо много си зле. Аве просто и кажи " Няма да ти помагам повече. Ти си бахти мършата. Някфа путка няма да ме разиграва!!! " и това Действа..

мис червило...???? ее неее ... ...уоуу ... В 4 клас ... бях по цял ден на вънка и 5 пари не давах за някфи си мис червила [/b]

Aко искаш да си ''готината'' с клюкаренето няма да го постигнеш.
    Гледай си живота. Такива като теб никой не ги обича, пък щом никой не те обича няма и да станеш ''готина''.

Смешки....

Град
    City of Vampires
    Голяма работа като си пише бележки с момче.Намери си и ти и ти ще си пишеш бележки

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Повече от фен Аватара на sladkatafenka78
    Град
    Пловдив,България
    1.Това,че тя всеки път е с различни обеци и дрехи не те бърка.
    2.Бележките,които си пише с момчето не те засягат.
    3.Нямаш право да пипаш чужди вещи(в твоя случай да и бърникаш в телефона).
    4.Спри да я клюкариш!
    5.Недей да и завиждаш за всичко!
    И аз мразя такива хора като теб!
    X.O.X.O :]

Не разбрах само, ти и завиждаш заради обеците и ли?
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си