- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да я разкрия ?
Такива сме българите. На нас може да ни е зле ама гледаме и на другите да им е зле
ОМГ.. Тва, че теб не те харесват или че не си красива или, че не си добра компания, абсолютно не е проблем на "приятелката ти " .. А и незнам ти за ква приятелка се имаш щом смееш да ровиш в чужд телефон.. Пък и кво те бърка теб, че момичето си пише бележки..Айдее.. избивай комплексите на друго място..
Първоначално написано от Paramour
Ма, к'ва женска злоба, к'ви пет лева, не виждате ли в ника да детето, че е 2000 набор?![]()
Та кой клас си, че не разбрах ? Може би 4 - 5 ? Не, че нещо но спри със тази злоба, защото тя до никъде няма да те доведеАаа как искаш да станеш готина като клюкариш наляво и надясно ли ? Оф милата колко си заблудена и жалка
Иии такива като тебе аз просто ги задминавам !
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Добре разбрах,но това че съм казала на госпожата е добре . Госпожата ме е направила нещо като вестник .Трябва да казвам за всички .Така наречената приятелка си избра за приятелка най-добре облеченото момиче в класа .Всички казват ,че е повърхностна ,че гледа само дрехите.Тя никога не е избрала момиче което учи повече. Повечето клас я нарича Мис червило ,защото знае само да се снима и да ходи по другите класове и да клюкари тайните на класа .Спокойно вече всичко е наред някакво момиче от друг клас и е прочело дневника.Там е пишело само за мен и как се е състезавала с мен .
Дечица... няма какво да им се сърдите, та те са в 3-ти клас... Момиче, стига сте се занимавали с глупости, сега са ви най-свободните години, живейте си ги пълноценноо, щото след 3-4-5 годинки идва гърчът...
![]()
Хмм.. това ми напомня на един филм " 16 желания "Първоначално написано от miskapris2000
![]()
Или ти си измисляш и правиш тая тема за да станеш " готина" и някой да ти вдигне самочувствието.. Или ти и твоите "вестници" знаете само как да клюкарствате, да четете чужди смс-и и дневници... И в двата случая има нещо сбъркано в тебе..
![]()
Ти миличка си кифла която се прави на кроасан е тва си тиИ ми е много мъчно за тебе
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
+1Първоначално написано от kyka1
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
АА ... разкърти ме направо!!!Първоначално написано от slicky
"дневника..тайните на класа..състезание..мис червило"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на къде отиват дечицата..
"Дисни" са виновни!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Честно казано, по-голям та*ак за тема не съм чела от поне година!![]()
Разбиваш ме от смях момиче, сериозно!
![]()
Сама ще се смееш на себе си след няколко години като ти стане нормално мисленето, до тогава не пиши във форумите че се излагаш и хората само ще ти се присмиват!
![]()
![]()
Чакайте малко!Ти си авторка на тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384906 ,в която представяш своята приятелка за зубърка,която искаш да направиш готина.Ама излиза,че тази приятелка си май ТИ.И кви за тези простотии,че учителката те е направила "вестник" на класа.Ти ако не искаш,няма да казваш.Мене даскалите толкова пъти са ме карали да казвам кой какво е направил,ама никога не съм ги издавал.После да не дойдеш да ни се вайкаш във форума как никой не искал да бъде приятел с тебе.И това с "Дисни" съм съгласен-този каналр разваля децата.![]()
![]()
![]()
![]()
А ние на тяхната възраст си живеехме живота и не знаехме какво е интрига.Трябва да прекъснат Дисни канала.
ee стига се оплювали Дисни.Се пак там са Джонас и ХанчитуПървоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
![]()
Майкооо![]()
много си зле. Аве просто и кажи " Няма да ти помагам повече. Ти си бахти мършата. Някфа путка няма да ме разиграва!!! " и това Действа..
![]()
![]()
мис червило...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ее неее ... ...уоуу ... В 4 клас ... бях по цял ден на вънка и 5 пари не давах за някфи си мис червила
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Aко искаш да си ''готината'' с клюкаренето няма да го постигнеш.
Гледай си живота. Такива като теб никой не ги обича, пък щом никой не те обича няма и да станеш ''готина''.
Смешки....
Голяма работа като си пише бележки с момче.Намери си и ти и ти ще си пишеш бележки![]()
![]()
![]()
![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
1.Това,че тя всеки път е с различни обеци и дрехи не те бърка.
2.Бележките,които си пише с момчето не те засягат.
3.Нямаш право да пипаш чужди вещи(в твоя случай да и бърникаш в телефона).
4.Спри да я клюкариш!
5.Недей да и завиждаш за всичко!
И аз мразя такива хора като теб!![]()
X.O.X.O :]
Не разбрах само, ти и завиждаш заради обеците и ли?![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3