- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да накарам най-добрата ми приятелка да е по-готина?
хаха Кое му е смешното човек да е умен? Ми по-добре да е умна и утре като завърши да учи още някоя година и да има живота, за който е мечталаПо-добре умна от колкото днешните ''готини'' дето имат само ниски оценки и без капка сиво вещество си мислят,че са супер, хипер великите ?! Утре тя като завърши и влезе да учи в някой колеж ще ви видим вас '' готините'' къде ще идете
Изобщо ме променяй момичето, остави я да следва мечтите си, щом си е умна това е в нейн плюс никакъв случай минус
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ама вие в кой клас сте ? Искала да я променя - щом си й най-добра приятелка,ще я приемеш такава,каквато е..
И какво като си купува дрехи втора ръка ? Поне за малко пари си купува доста неща и то хубави..
"Искала да я промени,защото е била твърде умна и е била център на унижения" - ако си й приятелка,както и твърдиш - ще я защитаваш пред тези идиоти..
И какво като е твърде умна и си учи редовно уроците - нали някой ден тя ще успее в живота..А няма да е като другите,които ще са най-долу,когато тя ще се качва нагоре и нагоре по "стълбата" на живота....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не разбирате ли, че момичето се опитва да защити приятелката си. Ама ей ги и големите моралисти и разбирачи се обадиха веднага.
Щом (уж) ти е най-добра приятелка, значи ще я харесваш такава, каквато е!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Подигравали и се ,защото била умна,от кога това е нещо лошо![]()
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Ако я обичаш и ти е наистина най-добра приятелка нямаше да се опитваш да я промениш.Приеми е такава каквато е и какво като носи дрехи 2-ра ръка ? какво те интересува.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
са гръмна![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Първоначално написано от tItEufFf
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Какво става в тая държава е, пишлеметата на 12-13 разбират повече и от мен бе 0.о Каква е тази работа - лелееее :X
Аз ще почна да се комплексирам бе![]()
![]()
Не, няма смисъл да коментирам, само ще кажа
"вземи да подбираш приятелите си по други критерии, а не по дрехите и окрашенията" !!!
Сигурна съм,че подигравките са причинени от завист,нищо друго..Първоначално написано от DaVinciCode
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 :PПървоначално написано от Paramour
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Омг и на най-големите си врагове не пожелавам "приятелка" като тебе ....![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
+1 ... Не я променяй, защити я !!!!!Първоначално написано от poncho
Абе да накараш най-добрата ти приятелка да се промени, че то ако ти е най-добра нямаше да искаш да я променяш и най-малкото, което трябва да гледаш са дрехите, а на другите идиоти дето и се подиграват им теглиш една майна и повече не го мисли. Съмнявам се че всичко в тях е съвършено... и ако имах такава приятелка, която да ме гледа как се обличам и откъде са ми дрехите щях да я зарежа на първия ден
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
+ 2+1 ... Не я променяй, защити я !!!!!Ама изглежда те интересува какво мислят другите за теб и сигурно ти се подиграват за това, че ходиш със "загубена" .
И защо постоянно пускаш глупави теми!? На Свети Валентин целият клас ще се мялскаме?!
![]()
![]()
както вече казаха много хора-защити я бе!!
Ако живота ти затваря вратата,влез през прозореца!
Защо не се замислиш, че може би тя няма финансовите възможности да си купува скъпи и маркови дрехи![]()
??? И според мен за приятелите е най важно какви са по характер, а не колко са "готини" на външен вид!
![]()
Ти си ДО ти си РЕ, ти си готино хлапе!!!
все ми е тая... подиграват й се, че е умна? Това е за почит, не за подигравка.. остави я да е умна, задръстена.. ше стане човек от нея, за разлика от другите...Първоначално написано от miskapris2000
![]()
![]()
Нямаш представа колко смешна изглеждаш с тея опити да се правиш на "готина".Да не говорим за правописа ти!!!
Ооо боже мой ами,ако това момиче прочете това,което си написала дали ще и стане хубаво.Ако наистина ти е най-добрата приятелка ти нямаше да говориш така.И това,че носи дрехи втора ръка не я прави смотана може да няма възможност за по-хубави дрехи.Съжалявам много,но ти си жалка НИКОЙ не заслужава такъв приятел като теб.![]()
Абсолютно!!!Първоначално написано от bubkaa93
![]()
За нейно или за твое добро?
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Напълно съм съгласна с всички!
К`во толкова като е умна! Аз съм умна, изкарвам шестици без да отворя учебник и ми викат зубърка. Но моите приятели ми казват "Ти не си зубърка, ти си умна!". А същите тези, дето ми се подиграват на успеха се наливат с алкохол(НАИСТИНА! била съм с тях(ама не съм пила!)! а са само на 12!!!) и наскоро викаха съвет, за да ги изгонват(ние се караме още от миналата година(сега сме шести клас) и причакали една от най-добрите ми приятелки, щели да я бият!! оскубали я, съборили я на земята и я окъпали с водата от шишето й)!! Да не казвам, че завършиха всичките с изнасилени тройки. Много ще се учудя, ако ги приемат в гимназия![]()
... А пък аз ще отида да уча в Германия или Англия и ще стана адвокатка или журналистка. Те да ми дишат прахта и да си се правят на "готини"!
Така, че остави я да си е умна. Другите един ден ще съжеляват дълбоко, че са си пропилели времето в това да й се подиграват, вместо да й подражават!
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Аман от същества с дефицитно сиво вещество. Без извинение.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.