- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да накарам най-добрата ми приятелка да е по-готина?
а .Сега ще ви позанимавам с най-добрата ми приятелка. Тя е много добро момиче но от доста време се опитвам да я направя готина .Тя винаги си копува дрехи втора рака и не носи окрашения. Аз също не нося но въпроса ми е как да направя една зубарка в готино момиче .
ОМГ..и какво като си купува дрехи втора ръка? ... и кво като не носи 'украшения'? някъде да пише,че тва я прави'задръстена'?? ако не я харесваш такава каквато е..не мисля,че въобще си и приятелка...
*пише се - кУпува,рЪка,Украшения....
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Момиче,майка ти определено не те е възпитала по правилен начин,силно се надявам да нямаш 12-13 години и да може да се поправи това по-лесно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да,човек трябва да се интересува от външният си вид,но за теб само това ли е важно?ТИ май съдиш хората и приятелите си по външният вид...
Така,НИКОГА НЯМА да си намериш истински приятели.Жалко,за теб..ти си от хората,които гледат само дрехите...3а да си намериш приятели,преди всичко трябва да гледаш какво има вътре в човека....[/quote]
не се опитвай да я променяш, а се научи да пишеш!!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не се опитвай да я промениш. Човек си остава такъв какъвто си е.. а не мисля, че външния вид е толкова важен. Може да няма финансовата възможност за нови дрехи и затова взима втора ръка. Не е важна само външността, а и каква е по характер и т.н. Щом казваш, че ти е приятелка би трябвало да я харесваш такава каквато е.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Предварително се извинявам, но си б*** тъпата. От къде я намери тая наглост - как ще казваш, че ти е най-добра приятелка, а искаш да я променяш.Ако и беше поне малко приятелка щеше да я приемеш каквато е.
П.П. И от къде за бога тръгна тая мания да се правите на готини. Аман от кухи лапета дето си мислят, че са мн готини, защото носят 1 тон грим.![]()
оххх..лелеле...![]()
От Плевен ли си?? Леле... много си """""""""умно""""""""", честно... и защо ще я променяш?? Изобщо не си и приятелка...приятелите не се опитват да се променят!! Много е тъпо от твоя страна... като не ти харесва намери си нова най-добра приятелка... Мойта бфф, и тя не си слага украшения и не се гримирва.. но не ми е най-добра приятелка заради това отвън... И аз си купувам дрехи 2 ръка понякога... що?? Това да не ме прави по-малко човек...
![]()
![]()
+1... Ако ти е "най-добра" няма да искаш да я променяшПървоначално написано от Paramour
П.П-Спри да пускаш безсмислени теми..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя може да ти е най-добрата приятелка, ама очевидно ти не си и най-добрата приятелка, ако и беше нямаше да се опитваш да я промениш.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
ахахахахахахах не съм чела коментари но мога да ти кажа че тя не ти е най-добра приятелкатииии чуваш ли се ?!
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Уж сте много добри приятелки, а не я харесваш каквато е?![]()
After a hurricane comes a rainbow. <3
ОМГ .. Нещо май ти хлопаПървоначално написано от miskapris2000
Хем твърдиш, че ти е най- добра приятелка, хем искаш да я промениш..
Ако я смяташ за най-добрата ти приятелка, би трябвало да я приемаш такава, каквато е .. Какво като си купува дрехи втора ръка ?? Не всеки можа да си позволи найк или адидас .. Какво като не носи украшения ? - Може просто до не й харесва .. ?? А и какво искаш да й промениш.. Характера ли ??
И това ми било най-добра приятелка ..
![]()
Big or small, lies are lies !
Какво от това, че момичето си купува дрехи втора ръка или не носи украшения ?!?
Може пък да няма възможност.![]()
Ти май никаква приятелка не си![]()
Че намери си някоя кокона за приятелка, такива момичета - бол.Приятелството не беше ли да харесваш човека такъв, какъвто е???
Пхахах и това го наричаш приятелство охх божее![]()
Въобще не си й добра приятелка .. и кво кат си купува дрехи втора употреба .. ако искаш по - готина приятелка се сприятели с няква фръцла, дет се притеснява само за красотата си:х
A Real Friend is the person who perceives you in the way you are.![]()
Истинският приятел е човека, който те приема по начина по който си.
Помисли по-добре дали ти трябва да се промениш... По-скоро начина си на мислене.![]()
А защо ще я караш да се облича така, както ти искаш ? Постави се малко на нейно място .. тцтцтцт
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
Вие не сте най-добри приятелки,ако си мислиш,че сте,значи не знаеш какво означава това.Ако бяхте такива,нямаше да се опитваш да я промениш и нямаше да я няричаш зубърка.А дори и да е такава,на тебе не би трябвало да ти пука...Това вашето,няма нищо общо с приятелството![]()
Опитвам се да я променя ,защото всички и се подиграват ,че е прекалено умна.Подиграват и се и винаги е в центъра на унижението .Аз много я обичам въпреки всичко това .Не мога да приема подигравките на онова момиче от другата тема.Онова момиче само с нея се занимава да я унижава .Разберете ме.
Що не земеш да пуснеш още 2-3 такива теми за твои "приятелки"![]()
Ами да прекалено е умна и какво? Това момиче ще успее в живота, и един ден ще може да си купува дрехите Шанел и Ив Сен Лорон докато голяма част от тези които са й се подигравали ще съжаляват много и ще тънат в мизерия.
Не я променяй, а я приеми такава каквато е. Ако си й приятелка ще я защитаваш.
Явно ти си поредната омазана куха лейка ! Щом я обиждат , че е умна значи и те искат да са такива ! Ако имаше малко мозък щеше да разбереш ! Пък и вие още не знаете к'во зубър ,че викате ... боже аман от ... просто вече нямам думиПървоначално написано от miskapris2000
![]()
![]()
Не знам защо всички искате да се правите на много важни ! Ебатии лайната дето сте !
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3