.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кръвта след 1-я път

Въпроса ми е следния : преди 2 дни го направих с моя и ми беше за 1-ви път .. по време на акта не тече кой знае колко кръв ,но след това тече и сега дори 2 дни след секса пак тече по мъничко и то не постоянно .. та мисълта ми беше има ли за какво да се притеснявам ? и да вметна ,че на дебелина никак не му е мъничък И другото коете е ,че го направихме без презерватив (супер тъпо знам) , но той не е свършвал изобщо таа има ли място за притеснение относно бебета или да съм спокойна ?!

Фен
    Град
    Бургас
    Всичко е нормално.Споко!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1. Когато правиш без, е с основание да се притесняваш.
    2. Нормално е да има зацапване след първия път.

окей благодаря и на двете ви ...
    А относно това,че сме го правили без предпазни мерки .. ясно ми е колко е опасно и ,че бебето би било най-малкия пробем защото има още 100 болести ,ноо просто в случея той не е свършвал .. изобщо, няма прекъснат акт .. вероятноста за бременност без свършване не е голяма нали ?

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lofche
    А относно това,че сме го правили без предпазни мерки .. ясно ми е колко е опасно и ,че бебето би било най-малкия пробем защото има още 100 болести ,ноо просто в случея той не е свършвал .. изобщо, няма прекъснат акт .. вероятноста за бременност без свършване не е голяма нали ?
    Прекъснат полов акт е този,при който мъжът вади члена си преди да свърши.Не се панирай,вероятността нещо да е станало клони към 0.
    Но все пак знай,че дори и да не е свършил в теб или другаде,това че е прониквал е достатъчно понякога за да е станал фал,поради факта че по време на възбуда мъжкият полов орган отделя предеякулационна течност,в която се съдържат малък брой сперматозоиди.Но все пак не се шашкай.Това явление е рядко срещано и почти невъзможно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lofche
    ясно ми е колко е опасно и ,че бебето би било най-малкия пробем защото има още 100 болести ,ноо просто в случея той не е свършвал
    Бебето не е болест.
    Едва ли ще си бременна, но друг път мисли преди да правиш такива неща, не малко болести има, плюс това едва ли партньорът ти има достатъчен опит. /опитът не се определя от това на колко години е и от кога прави секс/

имах предвид не че едно бебе е болес ,а че освен едно забременяване има и куп други болести
    иначе отново ,благодаря

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да вие тука изкарахте че така се прави бебе Да беше толкова лесно.. А те са още деца.. толкова мнг е развита спермата че няма на къде

Супер фен
    Може да ти е дошъл цикълът.
    След секс е възможно да ти дойде.
    С повечко секс,цикълът се нормализира.
    Иии...не си бременна,спокойно.Но за напред си имай едно на ум.
    Или презерватив или противозачатъчни.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    това едва ли ти е цикълът,но ти си знаеш.
    иначе е нормално и на мен така 1-2 дни ми тече по мъничко.
    но ако не спре и си сигурна,че не ти е дошло може да се консултираш и с лекар

Град
    Пловдив
    Заеби бебето,а помисли ли за венерическите болести? НИКОГА не правете секс без презерватив преди да си направите изследвания за болести.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не мисля, че си бременна. За кръвта доколкото знам е нормално да ти тече по-малко около 2-3 дена. И следващият път С ПРЕЗЕРВАТИВ - ПРЕДПАЗВА И ТО БОЛЕСТИ, НЕ САМО ОТ БЕБЕТА!!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Нищо страшно, но 2-3-15 път с ПРЕЗЕРВАТИВ.
    Като откача, откачам!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Нели знаете, че само с четене на постовете ви, няма да тръгне да слага презерватив.. Оставете я да си удря главата в стената, изборът е нейн. Иначе няма нищо нередно в случая с кръвта. Не мисля, че е от друго.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си