- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръвта след 1-я път
Въпроса ми е следния : преди 2 дни го направих с моя и ми беше за 1-ви път .. по време на акта не тече кой знае колко кръв ,но след това тече и сега дори 2 дни след секса пак тече по мъничко и то не постоянно .. та мисълта ми беше има ли за какво да се притеснявам ? и да вметна ,че на дебелина никак не му е мъничъкИ другото коете е ,че го направихме без презерватив (супер тъпо знам) , но той не е свършвал изобщо
таа има ли място за притеснение относно бебета или да съм спокойна ?!
Всичко е нормално.Споко!
1. Когато правиш без, е с основание да се притесняваш.
2. Нормално е да има зацапване след първия път.
окей благодаря и на двете ви ...![]()
А относно това,че сме го правили без предпазни мерки .. ясно ми е колко е опасно и ,че бебето би било най-малкия пробем защото има още 100 болести ,ноо просто в случея той не е свършвал .. изобщо, няма прекъснат акт .. вероятноста за бременност без свършване не е голяма нали ?![]()
Прекъснат полов акт е този,при който мъжът вади члена си преди да свърши.Не се панирай,вероятността нещо да е станало клони към 0.Първоначално написано от lofche
Но все пак знай,че дори и да не е свършил в теб или другаде,това че е прониквал е достатъчно понякога за да е станал фал,поради факта че по време на възбуда мъжкият полов орган отделя предеякулационна течност,в която се съдържат малък брой сперматозоиди.Но все пак не се шашкай.Това явление е рядко срещано и почти невъзможно.
Бебето не е болест.Първоначално написано от lofche
Едва ли ще си бременна, но друг път мисли преди да правиш такива неща, не малко болести има, плюс това едва ли партньорът ти има достатъчен опит. /опитът не се определя от това на колко години е и от кога прави секс/
имах предвид не че едно бебе е болес ,а че освен едно забременяване има и куп други болести![]()
иначе отново ,благодаря![]()
Да вие тука изкарахте че така се прави бебеДа беше толкова лесно.. А те са още деца.. толкова мнг е развита спермата че няма на къде
![]()
Може да ти е дошъл цикълът.
След секс е възможно да ти дойде.
С повечко секс,цикълът се нормализира.
Иии...не си бременна,спокойно.Но за напред си имай едно на ум.
Или презерватив или противозачатъчни.
това едва ли ти е цикълът,но ти си знаеш.
иначе е нормално и на мен така 1-2 дни ми тече по мъничко.
но ако не спре и си сигурна,че не ти е дошло може да се консултираш и с лекар
Заеби бебето,а помисли ли за венерическите болести? НИКОГА не правете секс без презерватив преди да си направите изследвания за болести.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не мисля, че си бременна. За кръвта доколкото знам е нормално да ти тече по-малко около 2-3 дена. И следващият път С ПРЕЗЕРВАТИВ - ПРЕДПАЗВА И ТО БОЛЕСТИ, НЕ САМО ОТ БЕБЕТА!!!
Нищо страшно, но 2-3-15 път с ПРЕЗЕРВАТИВ.![]()
Като откача, откачам!
Нели знаете, че само с четене на постовете ви, няма да тръгне да слага презерватив.. Оставете я да си удря главата в стената, изборът е нейн. Иначе няма нищо нередно в случая с кръвта. Не мисля, че е от друго.
Saatana! Vittu! Perkele!