.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

просто нямам думи ,, нямам нямам думи

харесвах едно момче близо година , но той искаше смао секс и аз с времето го забравих ,, появи се друго момче ( негов приятел) и аз силно казано се влюбих в него .. станаха някой събития и чустватата ми към него постепенно взеха да изстиват . Докато един ден не дойде у нас и ме отвори . Оттгова стана по внимателен , звънеше ми и продължава да ми звъни почти всеки ден. Но това другото момченце което бях харесвала дълго време изведнъж ми прописа и решихме "да се видим" у нас . Дойде и се "видяхме" (под видяхме имам предвид нещо съвсем друго ).И оттогова насам един ден у нас единия , друг ден - другия . Приятели са и незнам до колко си споделят , но докато на единия не му пука , другия става леко ревнив . А аз не мисля че ВЕЧЕ имам някакви чувства и към двамата . Всичко е просто за секса и забавлението . Но почвам да се чувствам тъпо за това ,че ги въртя така гадно .. Какво да правя ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Разкарай ги деликатно

Да е ,, че после кво да прая .. Ще си умра от скука .

Как така изведнъж дошъл у вас и те отворил Трябваше да обясниш малко по-подробно, че нещо ми се губи. Наясно ли си дали имат чувства към теб, или и тримата си се забавлявате. От една страна ти, която стана ясно, че нямаш чувства, се забавляваш с единия, после с другия. Изобщо знаеш ли те дали не си споделят помежду си? И ти трябва да си много лесна, за да ги обслужваш и двамата като знаеш, че са приятели и ревнуват. Представи си, че четеш това, но написано от друго момиче, за тебе това не е ли к**венска постъпка? Нямам намерение да обиждам ама за мен си е точно такава.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тея 2мата те ползват за учебна пушка.. или ти тях.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Eй заради такива момиченца момчетата си мислят,че могат да имат всяка... Ти нещо подобно на самоуважение имаш ли?
    За самоуважение не знам, но определено си ползва вагината по предназначение. И то често.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Аз ще ти дам един съвет . Не ги върти ,ами направо ги викай двамата на един път .Хем на теб ще ти е по-забавно (няма да ти е скучно) ,хем на тях .

Заеби ,какви хора има !

След тая тема съм на мнение :
    " просто нямам думи ,, нямам нямам думи "

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Eй заради такива момиченца момчетата си мислят,че могат да имат всяка... Ти нещо подобно на самоуважение имаш ли?

Това не трябва да ти прави впечатление,почти всички станаха такива днешно време. Жалко,но факт.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от ellmeneo

Това ли е най-важното в живота ти? Така ли се бяга от скуката? No comment.

Купи си Runners - Избягай от скуката.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Тя,че самоуважение няма,това е безспорен факт
    Но така може да си лепне куп венерически болести....
    После надали ще и е толко забавно...
    Мисля,че трябва да спреш с това,девойче и да ги зарежеш двамата.
    Те само те използват и кой знае дали не разгласяват на ляво и на дясно,че си от лесните.
    3амисли се над този факт,ако въобще ти дреме де...

Мега фен Аватара на babity
    Само не разбирам защо винаги бързате да осъждате хората? Т'ва, че вие не сте съгласни с нейните решения не значи, че те непременно са грешни. Откога забавление стана обратното на самоуважение. Един се забавлява като си бърка в носа, друг като се пляка наред. Въпрос на вкус, нали?

Супер фен
    Babity,в теб усещам лека доза иронизиране......
    Или греша?

Мега фен Аватара на babity
    Ами... в случая не особено. Тъпо ми става като виждам колко лесно слагате етикетите. Особено при положение, че темата надали е истинска...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом са приятели със сигурност са се похвалили един на друг коя оправят. И нищо чудно да разправят и на други. Ако толкова не можеш да намериш с какво друго да убиваш скуката и нямаш против да ти се разнесе славата на леко момиче продължавай в същия дух. И бъди сигурна, че не ти ги разиграваш, а те теб.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Ами... в случая не особено. Тъпо ми става като виждам колко лесно слагате етикетите. Особено при положение, че темата надали е истинска...
    Еми,замисли се ,първото,което е така човек колко болести може да лепне...
    Мани го другото....
    И както каза,miminko заради такива момичета като авторката,всички мъже си мислят,че всички жени сме лесни..

ха ,, аз една година съм била влюбена в единия и ме е спирало отчно това ,че искаше само секс . А към другия имах много силни чувства просто след това изчезнаха .

Не знам... нооо на това момиче определено пчели му жилят мозъка .... Просто нямам коментар .. представям си когато станеш на 20 какви ще ги вършиш ... Съвет: по възможно най-бърз начин ги махай и двамцата, за да не ти излезе етикет в реалността
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

ха ,, аз една година съм била влюбена в единия и ме е спирало отчно това ,че искаше само секс . А към другия имах много силни чувства просто след това изчезнаха .
    И това какво променя? Независимо какви чувства си имала преди време ситуацията е същата. Ти си им момичето за секс. И явно си доволна от това. Тогава къде е проблема?

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И това какво променя? Независимо какви чувства си имала преди време ситуацията е същата. Ти си им момичето за секс. И явно си доволна от това. Тогава къде е проблема?
    +1 ... сигурно, че няма никакви чувства в цялата тази глупост
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

М да доволна съм . Проблемът е,че единият умник взе да ме разпитва и да ми проявява някви симптоми на ревност . Тва е . Ако наистина съм му само за секс и ако знае за това с приятеля му би трябвало да не му пука за тва ,което правя.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Абе не знам за тебе, ама след прочетеното аз нямам думи .... Продължавай в същия дух, много добре.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Още 1 приятел с привилегии приемаш ли?

М да доволна съм . Проблемът е,че единият умник взе да ме разпитва и да ми проявява някви симптоми на ревност . Тва е . Ако наистина съм му само за секс и ако знае за това с приятеля му би трябвало да не му пука за тва ,което правя.
    Еми говори тогава с него и му кажи, че не ти харесва да те разпитва и да ти държи сметка.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Още 1 приятел с привилегии приемаш ли?
    Не,стигат ми толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си