- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто нямам думи ,, нямам нямам думи
харесвах едно момче близо година , но той искаше смао секс и аз с времето го забравих ,, появи се друго момче ( негов приятел) и аз силно казано се влюбих в него .. станаха някой събития и чустватата ми към него постепенно взеха да изстиват . Докато един ден не дойде у нас и ме отвори . Оттгова стана по внимателен , звънеше ми и продължава да ми звъни почти всеки ден. Но това другото момченце което бях харесвала дълго време изведнъж ми прописа и решихме "да се видим" у нас . Дойде и се "видяхме" (под видяхме имам предвид нещо съвсем друго).И оттогова насам един ден у нас единия , друг ден - другия . Приятели са и незнам до колко си споделят , но докато на единия не му пука , другия става леко ревнив . А аз не мисля че ВЕЧЕ имам някакви чувства и към двамата . Всичко е просто за секса и забавлението . Но почвам да се чувствам тъпо за това ,че ги въртя така гадно .. Какво да правя ?
Как така изведнъж дошъл у вас и те отворилТрябваше да обясниш малко по-подробно, че нещо ми се губи. Наясно ли си дали имат чувства към теб, или и тримата си се забавлявате. От една страна ти, която стана ясно, че нямаш чувства, се забавляваш с единия, после с другия. Изобщо знаеш ли те дали не си споделят помежду си? И ти трябва да си много лесна, за да ги обслужваш и двамата като знаеш, че са приятели и ревнуват. Представи си, че четеш това, но написано от друго момиче, за тебе това не е ли к**венска постъпка? Нямам намерение да обиждам ама за мен си е точно такава.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Тея 2мата те ползват за учебна пушка.. или ти тях.![]()
Welcome to the Jungle...
За самоуважение не знам, но определено си ползва вагината по предназначение. И то често.Първоначално написано от miminko
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз ще ти дам един съвет . Не ги върти ,ами направо ги викай двамата на един път .Хем на теб ще ти е по-забавно (няма да ти е скучно) ,хем на тях .![]()
Заеби ,какви хора има !![]()
След тая тема съм на мнение :
" просто нямам думи ,, нямам нямам думи "![]()
Първоначално написано от miminko
Това не трябва да ти прави впечатление,почти всички станаха такива днешно време. Жалко,но факт.![]()
Първоначално написано от ellmeneo
![]()
![]()
Това ли е най-важното в живота ти? Така ли се бяга от скуката? No comment.
Купи си Runners - Избягай от скуката.Първоначално написано от ellmeneo
![]()
Welcome to the Jungle...
Тя,че самоуважение няма,това е безспорен факт![]()
Но така може да си лепне куп венерически болести....
После надали ще и е толко забавно...
Мисля,че трябва да спреш с това,девойче и да ги зарежеш двамата.
Те само те използват и кой знае дали не разгласяват на ляво и на дясно,че си от лесните.
3амисли се над този факт,ако въобще ти дреме де...
Само не разбирам защо винаги бързате да осъждате хората? Т'ва, че вие не сте съгласни с нейните решения не значи, че те непременно са грешни. Откога забавление стана обратното на самоуважение. Един се забавлява като си бърка в носа, друг като се пляка наред. Въпрос на вкус, нали?
Babity,в теб усещам лека доза иронизиране......![]()
Или греша?
Ами... в случая не особено. Тъпо ми става като виждам колко лесно слагате етикетите. Особено при положение, че темата надали е истинска...![]()
Щом са приятели със сигурност са се похвалили един на друг коя оправят. И нищо чудно да разправят и на други. Ако толкова не можеш да намериш с какво друго да убиваш скуката и нямаш против да ти се разнесе славата на леко момиче продължавай в същия дух. И бъди сигурна, че не ти ги разиграваш, а те теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми,замисли се ,първото,което е така човек колко болести може да лепне...Първоначално написано от babity
Мани го другото....
И както каза,miminko заради такива момичета като авторката,всички мъже си мислят,че всички жени сме лесни..
ха ,, аз една година съм била влюбена в единия и ме е спирало отчно това ,че искаше само секс . А към другия имах много силни чувства просто след това изчезнаха .![]()
Не знам... нооо на това момиче определено пчели му жилят мозъка .... Просто нямам коментар .. представям си когато станеш на 20 какви ще ги вършиш ... Съвет: по възможно най-бърз начин ги махай и двамцата, за да не ти излезе етикет в реалността![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
И това какво променя? Независимо какви чувства си имала преди време ситуацията е същата. Ти си им момичето за секс. И явно си доволна от това. Тогава къде е проблема?Първоначално написано от ellmeneo
+1 ... сигурно, че няма никакви чувства в цялата тази глупостПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
М да доволна съм . Проблемът е,че единият умник взе да ме разпитва и да ми проявява някви симптоми на ревност . Тва е . Ако наистина съм му само за секс и ако знае за това с приятеля му би трябвало да не му пука за тва ,което правя.Първоначално написано от TheBeliever
Абе не знам за тебе, ама след прочетеното аз нямам думи .... Продължавай в същия дух, много добре.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Еми говори тогава с него и му кажи, че не ти харесва да те разпитва и да ти държи сметка.Първоначално написано от ellmeneo