- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършване
Много бързо свършвам и са комплексирам така ако може някои да помогне с съвет или с някви хапчета да пия за да свършвам по бавно от 5 мин много ми е гадно че се излагам така :s
На колко години си?
18Първоначално написано от AlokiNn
Първоначално написано от bakobg
На 18 ТИ СПЕРМА ИМАШ ЛИ БЕ ?![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
yamaha, много си прост.
Всичко е в главата ти ,опитай да се самоконтролираш.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
аз сперма имам ама ти грам чувсво за хумор нямашПървоначално написано от yamaha436
използвай дюрекс перформа на моя многооо помага
Кой каквото си направи си е за главата му
Като усетиш, че свършваш сменяй позата.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Както казаха...психика.Тя играе голяма роля в сексуалния живот.Може би стрес?Някаква промяна? ....
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Като ти е гадно, че се излагаш така, не ти ли е гадно и, че не можеш да пишеш на правилен български език?![]()
![]()
Иначе бил на 18. Нямам какво да кажа повече...
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
кфо му се подигравате на момчето бе простаци , той да не го прави нарочно пък и ти си един .. кфо ти трябва да си го казваш да няма някой от форума да дойде на опрай мацката вместо тебе да не се излагаш .. явно прекаляваш с дрогата понякога така се получава , аз това ги намалих в-вата