.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не знам какво да правя ...

Хора направо не знам ... аз съм 10ти клас и просто не зная какво да правя... изобщо не ми се учи, нямам никаква амбиция ... Не знам какво искам за в бъдеще ... Не знам как да се амбицирам, и как да открия себе си ... Започвам да се притеснявам, че ще стана чистачка... дайте ми някакви съвети ! Благодаря
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Ниш'о ти нема аз също съм така сигурно от 4-5 клас.
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом се притесняваш да не станеш чистачка - показва,че всъщност си поне доооста малко амбицирана..
    - Иначе не се притеснявай чак толкова много-имаш още доста време да си помислиш и да решиш какво наистина искаш да учиш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Авторче,мн ме кефят аватара ти и подписа.

По темата..
    Къде учиш?
    Щом се притесняваш и опасяваш,да не станеш чистачка,значи имаш амбиции,просто мързелът е голям.Помисли от какво най-мн се интересуваш.Стегни се и започни да учиш и да се концентрираш в час повече и ще успееш. Няма тийн,който не е минал през мързела,споко.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Всичко зависи САМО и единствено от теб .. Не мисля, че някой може да ти помогне. Такова нещо като " съвети за амбициране " няма . Внимавай само да не се стегнеш прекалено късно ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си