.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: въпросчее

въпросчее

Искам да попитам.. когато правиш за първи път секс.. след това дали е задържително да ходиш на генеколог ии веднага или може примерно след седмица..аа момиче съм

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    просто е препоръчително.

никой не е казал че трябва веднага да се ходи, едно време какво са правели?

отиди си нали, само хубаво може да стане от визитата, но не се юркай като изоглавена със свалени гащи 30 секунди след като се изпраскате
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

мерси пичч

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е задължително да отидеш на гинеколог,но както каза gandalfepi4,е препоръчително..
    Ако искаш отиди след няколко дена,ако искаш след седмица,ако искаш и след месец - това си е твой избор..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ чак след месец не е много хубаво според мен.

точно моята приятелка имаше проблеми след като започнахме да се праскаме и малко сърбаше попара че не отиде овреме
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Ямбол
    Ако си добре физически, нямаш някакви болежки или да забелязваш необичайни неща в 'оная' област, не е задължително да ходиш веднага.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаш 3 години на разположение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

хубаво е да отидеш да те прегледа с ултразвук ,да ти даде препоръки съвети
    Кой каквото си направи си е за главата му

Град
    пространството на Дисе
    ^Започне ли да води полов живот, прегледите са на магарето, а ултразвукът- през влагалището.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не е задължително, но е препоръчително. Аз лично отидох 5-6 месеца след като започнах полов живот само да се прегледам за всеки случай. Не съм имала проблеми.
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Да задължително е,но само когато си бременна.
    А по темата: Що за въпрос бе?Ако е свършвал във вагината ти,купи и си направи тест за бременност...

Шегаджий

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Да задължително е,но само когато си бременна
    Дори и тогава не е задължително. Може през цялата бременност да не се веснеш на консултация, а постъпиш ли в АГ без картон, те слагат в карантинно-изолационния сектор. За всеки случай.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    абе като се знам къф инжинер съм не ми се оди на доктор ...
    съветвам те и ти така да напрайш

на гинеколог можеш да ходиш и без да си правил секс.Епа не може след всеки полов контакт да ходиш на гинеколог я

Аз отидох година след това.Принципно е хубаво след като започнеш да водиш редовен полов живот,да посещаваш гинеколога 1-2 пъти годишно,освен ако не се появи някой проблем де.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си