- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми с една седмокласничка!
Te amoПървоначално написано от danino29
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Смятам ,че е доста банално момче на 12 години да се описва с роза на момиче на 13Ще ти се измее но все пак ще знаеш ,че си се пробвал и няма да съжаляваш
![]()
![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Е хора,не се сдържах и й казах по скайп!Тя каза,че не ме харесва и... казах и с това на друг език...ноо явно не ме харесва!Ето още една причина че господ не съществува!Аз се молех доста времено...
Много съм тъжен!![]()
Освен да я питам какво не харесва в мен?!
![]()
Не искам да се отказвам какво да направя?!
![]()
Хаха, заеби бате, като ги знам на по 13-14 години, че ходят с по 20 годишни, ти к'во очакваш.![]()
Окс,горе-долу разбрах за сега ще я отстрелям за малко време,а после може да й подаря нещо по голямо.(например куче,котка,игуана,хамстер и др.)Става ли с това? ??? И ще се срещнем навън (не в скайп) :-[ и ще и го подаря?! ???
Ami spored mene 6tom mejdu4asieto izlizate zaedno tq sig e zabelqzala 4e q haresva6 ili pone predpolaga a i s priqtelkata i sig sa si govorili za tebe i ako tq ne e zabelqzala priqtelkata i sig e. Mislq 4e e po dobre da q izvika6 nastrani kadeto da nqma mn hora ili o6te po dobre da ste samo dvamata i kato i gi podarqva6 i kaji 4e ot izvesno vreme q haresva6 mnogo i iska6 da razbere6 dali e vzaimno ili samo ti q haresva6. Usmihvai se i q gledai v o4ite. Tq ili 6te ti kaje 4e i pri neq e taka ili 6te te otreji no pone ako te otreji nqma i drugite da zarberat za6toto 6te badete samo dvamata. Posle ako i tq ti kaje 4e te haresva i predloji da hodite i ako smetne6 4e e podhodq6to moje i da q velune6 samo 4e nedei da barza6 za da ne se polu4i kovti. I ne se pritesnqvai toi razgovora sam 6te se zavartiUspeh!
Ние вече не сме в едно даскало!Първоначално написано от nezabelejimata96
Ами аз й казах на скайп ,че я харесвам,но тя не ми отг.с взаимни чувства.Понеже съм твърдоглав-не се отказвам.А като я поканя и тя още не ме харесва как да създам поне малко чувство да ме хареса?!
![]()
И моля ви на всеки който пише ДА ПРОЧИТА ТОВА КОЕТО СЪМ ПИСАЛ АЗ ПОНЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИНФОРМИРА ДО КЪДЕ СЪМ!
Все пак мерси очаквам още отг.
![]()
Разбирам,че си упорит . Но трябва да разбереш,че тя НЕ те харесва . Колкото и гадно да ти е . Предполагам,че това е първата ти любов - е ,спокойно,ще я забравиш,ще има още много други - тя не е единствена .
Ти не можеш да накраш някого да те харесва . Просто не можеш . Примири се и я забрави .![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥