- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютъра ми не иска да тегли песни
Влизам във какви ли не сайтове за теглене на песни и установих,че когато натисн "Save" и избера съответно папка,където да се появи песента,в момента,в който зареди докрай песента не се появява в папката. Пробвах с какви ли не всевъзможни начини да телгя от други сайтове,да избирам друга папка,да проверявам каксъ формат ми запазва песента,но тя просто не се появява отникъде. На тръсачката на компютъра също не се появява,а пък винаги излиза,че е изтеглено. Със zamunda забелязах,че нямам проблем,ама пък там повечето песни ги нямаСъщо така забелязах,че когато се пробвам отново да кача песен със същото име в същата папка ме пита Do you want to replace it?
![]()
С какъв браузър теглиш ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Смени браузъра или преинсталирай настоящия![]()
Докато сваля песента нали от долу в ляво има едно тикче за отмятане, виж какво пише на него
![]()
Internet ExplorerПървоначално написано от Jus7DreamBoy
Препоръчай ми някакъвПървоначално написано от Petrow
![]()
Safari на Apple подходящ ли е?Първоначално написано от Petrow
![]()
Аз съм за Mozilla FirefoxПървоначално написано от mmm_sweet
Използвам съм Safari и ми допадна много, също има много добавки като мозилата![]()
да става но лично аз бих ти препоръчвал да си сложиш download manager примерноПървоначално написано от mmm_sweet
internet download manager. доста е добър![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Слагай нещо каквото и да е само махни Internet Explorer няма по скапан браузър от него.
И все пак скапаността на един браузър (и не само) зависи единствено от личните предпочитания на един човек, които е придобил като го е пробвал за известно време![]()