.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен Аватара на mine

Геритамин нео ?!!

Преди да ме нападате искам да кажа, че вече потърсих подобна тема но не намерих !!

Попитах един потребител на форума за тези хапчета Геритамин нео и тя ми прати следния сайт http://www.actastyle.bg/Actastyle/geritamin_neo/

Някой пил ли е от тези хапчета ? Помага ли за растеж на косата ? След колко време има видима промяна ? И колко време сте пили тези хапчета ?

Благодаряя

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    аз ги пих около 3 седмици и то всеки ден по две капсули преди да ям,и мисля че имат ефект,поне косата ми стана по жива,и ноктите не ми се чупеха лесно,пробвай ако искаш даже мисля че не бяха скъпи кам 3-4 лв

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Пия от тях, но едва от седмица. Засега няма никаква разлика. Ще видим по-натам дали има ефект.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Благодаря за отговорите
    Днес или утре сигурно ще мина през аптеката и ще си купя.. Пък и доколкото прочетох сайта на актавис са 3 лева
    Нищо не ми пречи да пробвам пък и нищо не губя

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Това са витамин Е и витамин А.
    Пия ги през определен период от време и съм доволна, определено.
    Пия ги август, септември и октомври, за да нямам есенен косопад и да подготвя косата си за зимата и февруари, март и април, за да избегна пролетния косопад и да я подготвя за лятото.

А има ли видима промяна в косата смисъл расте ли ?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ами моята попринцип расте много бързо и затова не мога да преценя, но определено изглежда много по-жизнена и лъскава.
    Пропуснах да спомена обаче, че засилват апетита

При мен нещо не подействаха, но и аз само един месец ги бях пила.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пия Герикапс два пъти по едно по време или непосредствено след хранене в продължение на 10 дни. Почивам 18 дни и започвам нова опаковка и така 3 пъти. Косата ми по начало си е здрава, ноктите също, но кожата ми е неузнаваема- няма несъвършенства, няма напукване и лющене.
    П. П. Не знам дали е от това, че отдавна не съм в пубертет или че пия Герикапс, но цъфтежът е незначителен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    пия ги и съм много доволна ..косата ми спря да пада ,ноктите ми се заздравиха
    Hostis Honori Invidia

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Пия Герикапс два пъти по едно по време или непосредствено след хранене в продължение на 10 дни. Почивам 18 дни и започвам нова опаковка и така 3 пъти. Косата ми по начало си е здрава, ноктите също, но кожата ми е неузнаваема- няма несъвършенства, няма напукване и лющене.
    П. П. Не знам дали е от това, че отдавна не съм в пубертет или че пия Герикапс, но цъфтежът е незначителен.
    Това ли е? Забелязала ли си да ти се увеличава апетита? Пиеш общо 3 опаковки на година, така ли?
    Чета някакви щуротии, че помагало за забременяване, сериозно ли?!

Град
    пространството на Дисе
    Това е, да. За пръв път го пия по такава схема. Досега са били максимум по две опаковки пролет/есен- 20 дни по една перла и после почивам 30 календарни дни.
    Предписва се и при лечение на стерилитет. Има отношение към половите хормони.
    Повишен апетит имах само при първата опаковка, но тогава имах и стрес.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    И аз се бях навила да си купувам Геритамин Нео и все ще търся мнения и все ме домързява..
    Та да попитам: това, че съм на 15 не е от значение или....?
    В смисъл има ли някакво значение от възрастта?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Аз съм на 13 и ми го изписваха, но предполагам няма проблеми.. стига да не вземеш някаква свръх доза
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Аз съм на 13 и ми го изписваха, но предполагам няма проблеми.. стига да не вземеш някаква свръх доза
    А колко таблетки на ден взимаш?
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

аз имам проблем с яйчниците ии освен хапчетата които ми предписаха ми изписаха и точно Геритамин Нео .... пих го 3 месеца по схемата : 10 дена 3х1 таблетка 20 дена почивам и после пак след 3-те месеца... 1 месец почивка и сега пак 3 месеца - всеки месец ги пич 10 дена 3х1 таблетка после пак 1 почивка ии така .... аз съм много доволна .. косата ми стана много хубава една гъста ... бляскава и не ми пада ноктите - по-здрави и лицето ми се изчисти !!! ЗАСЛУЖАВА СИ !!!! :P

Град
    пространството на Дисе
    3 по 1?
    Това прави 15 000 UI вит. А и 90 000 вит. Е.

Аз не съм ги пила , но една моя фр от време на време си купува по 1 опаковка и я изпива цялата(тя цялата май е за около месец) и мисля, че е доволна.Но по принцип знам, че по-добър ефект има ако се пият по 2-3 месеца, те не са и скъпи поне

Град
    пространството на Дисе
    ^За 20 дни стига, ако се пие веднъж дневно.

майка ми го пиеше и беше много доволна
    а и щом в него има витамини, би трябвало да помага.
    аз мисля да започна, защото ноктите напоследък ми се нацепват :/

едит: а да, майка ми каза, че се пие 1 път дневно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Помага за растежа на ГЪЗА :P

МнОоооОого се дебелее
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

^ от витамини? не бях чувала подобно нещо

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    [i]а и щом в него има витамини, би трябвало да помага.
    Теорията ти се пропусква по шевовете. Пропускаш нещо важно- че това са мастноразтворими витамини и още че витамин А се отлага в черния дроб и при предозиране води до отлагане на мазнини в него, а хипервитаминоза А в ранните срокове на бременността води до малформации.

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    едит: а да, майка ми каза, че се пие 1 път дневно
    Пие се както ти го назначат. Може да е една таблетка, може да са две, може и да са три- както писа едно момиче по-горе.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На мен от Гепитамина много ми порасна косата,доволна съм,кожата ми се изчисти и ноктите намалиха чупенето си.Геритамина помага и за имунната с-ма,но е добре да се пие 3 пъти едно след друго,демек 60 дни,за да има полза върху имунитета.

Аз ги пих 2 месеца, като сменях - щом ми свъшат си взимам герилукс, после пък пак геритамин нео и косата ми порасна с около 10 см за тези 2 месеца и кожата ми значително се изчисти.За ноктите не виждам никаква промяна, но на кожата и косата ми се отразиха доста добре.Та моя съвет е да ги пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си