- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Най-бруталният спорт на света
Дигане на тежести не е ли опасноДигаш 400 кила от лежанка двама-трима ти помагат-дигаш,пада ти на гърдите и умираш.The end
![]()
K1
то е нещо като mma но не е със същите правила и позволява много повече неща.
Даа, дааа орпеделено к1 правилника позволява повече неща хахахаха :Д
Първо научи кво е к1 тогава говори, че е бруталнопък, че и спорт :д
ММА-признавам джалнатско e..ама иначe пък ги глeдам по тв-то..чат пат.. нз за вас обачe к1 си e супeр якото и + тва e профeсионално..![]()
Българският футбол в А окръжна група!
Едит: Може да добавим и WRC... страшно грозни гледки е имало, има и ще има... :X
хЪх...
Първоначално написано от trackmaniafan12
![]()
Can It All Be So Simple ?
K1 e ММА. ММА значи смесени бойни изкуства и такъв вид състезания практикуват в различни федерации, от които може би най-известната е UFC и често хората си мислят, че UFC=MMA, което е грешно. ММА е самата идея за изправянето на бойци от различни бойни изкуства един срещу друг.
Също така не мисля, че "позволява много повече неща". В UFC не можеш да настъпваш, дереш, хапеш, щипеш, бъркаш в очите, удряш в слабините и гърлото, и подобни. В К1 мисля, че беше позволено да стъпчеш някой (като е паднал на земята да му скочиш с крака на главата). Граплинга на земята в К1 съм останал с впечатлението, че не е особено изразен, докато в UFC е основно умение.
Има федерации, в които се бият с голи ръце, така че в К1 не са най-свободните правила. Между другото тази федерация, в която не ползват ръкавици, мисля че единствено по това се различаваше от UFC, а битките са доста по кратки и с различно естество. Това е малко оффтопик де, идея за приликата между уличният бой и този на ринга.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Глупости на търкалетаПървоначално написано от Chacho
![]()
К-1 е верига която организира боеве по свой правилникПравилника е сигурно най-известния (след мма правилника)който се практикува
В него няма лакти, не може да настъпваш противника, не може да го удряш докато е на земята и т.н. Можеш да ползваш колена. Има к1 макс което е до 71кг, к1 фийлдс което е тежката категория. На някой гала вечери има и мма двубой. Като цяло К1 е верига която организира боеве. За ЮФС пак си писал глупости
![]()
като цяло освен че е верига ,К1 е правилник,който се наложи в КИКБОКСА, от две или три години е приет официално от ВАКО..
та ,ММА си е ММА,а К1 е кикбокс..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..