- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Имам те за миг
Имам те за миг, за два.
Имам те и после тръгвам.
Стопявам се като мъгла,
но кого ли аз залъгвам.
Миг не стига, нито час,
нито хиляди години.
Ненаситна, будна страст...
тук съм, моля те, люби ме.
Имам те за миг, секунда.
Имаш всичко. Вземай с шепи.
Имам те. Сега си тръгвам.
Пак познатите сюжети.
Утре ще ме имаш. Искай
устните ми. Давам ти ги. Ето.
Имам те за миг. Притискай
и граби с шепи от сърцето.
Харесва ми !,, но имаш и по - добри
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Според мен е тотално безсмислено,попринцип не съм много по любовните стихотворения.Ся да не кажеш,че ти отмъщавам,а?Щот не е така,просто изразявам мнение.![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Пуби, успокой се. Никой не е тук да ти търпи лиготиите. Не ми е приятно на всяка тема, която чета да се появяваш и да се плюнчиш, защото някой някъде ти е казал нещо накриво.Първоначално написано от GirlYyYXD
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Сладурке, отмъщавай си, колкото си искаш.Не мисля, че изобщо си го прочела и си се опитала да откриеш смисъла. Радвам се, че сподели мнението си с нас.
ysmivkа- така е, благодаря ти![]()
Много ми е особена твоята поезия. И те следя отдавна.
На моменти имаш страшни... удари (да го наречем). Уцелваш с няколко думи и то много точно.
Друг път не ти се получава твръде.
Това ти се е получило. Браво.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На мен много ми харесва, има смисъл в римите,
с радост бих прочел други твои стихотворения!
![]()
Гърл-че смешно си слънчице...
По темата: Харесва ми как пишеш..имаш доста хубави неща
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодаря ви![]()
Знам, че имам и доста слабички стихотворения, даже сама си го признавам. Не всеки път се получава това, което съм искала да постигна или просто за мен е успешно, за другите- не, което е нормално, не може всяко едно нещо, което напиша, да се хареса на всички и да бъде страшно добро и т.н. Радвам се, че оценявате труда ми и че дори го харесвате.![]()
burpp- пускала съм и други стихотворения в teenproblem, освен това публикувам в otkrovenia.com - JustaLittleKid- и в блога си (в подписа ми има линк към него)
![]()