.

Виж резултатите на анкетата: За или против секса на 14 ?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

3 20,00%
  • Против

12 80,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Сффф

Секс при проблеми с цикъла ?

Здравейте, на 15 съм и имам проблеми с месечния цикъл, идва през три или повече месеци.Мога ли да правя секс спокойно ? Безопасно ли е ? Благодаря ви предварително за отговорите !
    хииии

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е особено безопасно, ако е без презерватив.
    От колко време имаш менструация? Консултирала ли си се с гинеколог?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Сффф
    И аз съм на мнение че ми е рано, информирам се за в бъдеще. Благодаря за отговора !
    хииии

Град
    Сффф
    От 2 год имам цикъл.Не съм се консултирала, защото ми е гинетично, а пък от хапчетата се наедряваа и така нататък
    хииии

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Чувала съм, че воденето на редовен полов живот нормализира цикъла, но ако имаш цикъл от скоро (1-2 години) ти предлагам просто да изчакаш да се уравновеси от само себе си, вместо да почваш да се ч*каш наред. Нормално е първите години да е нередовен цикъла. На мен 3 години си ми идваше когато си иска и после се оправи, но това не беше защото бях почнала да правя секс.

Град
    Сффф
    Мисля че това е най-доброто решение. Благодаря !
    хииии

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Bubchoo
    От 2 год имам цикъл.Не съм се консултирала, защото ми е гинетично, а пък от хапчетата се наедряваа и така нататък
    Кое ти е генетичното?!
    Менструациите ти са обилни и болезнени, пък били те и веднъж на три месеца. Тая хиперестрогенемия също не ти е от особена полза, особено пък в съчетание с повишаването на риска от ендометриален карцином и рак на гърдата. Да не говорим, че когато тръгнеш да създаваш семейство, ще започнеш да се вайкаш защо не забременяваш и защо нямаш деца, ще се почнат обвинения от родата, изследвания.
    Не е казано, че трябва да пиеш контрацептиви. Може АГ да ти предпише гестагени по схема или само витамини. Обърни си внимание, не оставяй нещата така!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си