.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Кво ми има пък на мене?...

Има едно момиче от класа ми, с което седя и по принцип си излизаме и когато не сме на даскало. Обаче супер много се дразни от всичко. Постоянно вика "Офф, охх" и така нататъка. Аз пък нищо не и правя и се опитвам да й угодя; да правя каквото й харесва. Обаче на нея всичко й е тъпо... Каквото и да направя за нея - не иска да седи с мен, дори и да говори, а само клюкари за мене с други момичета... Ама след това ме пита дали уговорката за излизане си остава... Казва ми, че съм й най-добрата приятелка (знам, че не е така), ама тва са глупости. Какво се опитва да направи вече не знам? Много добре я познавам, познавам и личния и живот (който е труден), но е достатъчно разумен човек, за да разбере какво може и какво не. Чудя се дали си заслужава да съм приятелка с такъв човек? Къде ми е грешката?

Мега фен Аватара на Concussion

Re: Кво ми има пък на мене?...

Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Чудя се дали си заслужава да съм приятелка с такъв човек?
    Според мен тази не заслужава изобщо да разговаряш с нея. Каква приятелка ти е като само клюкари за теб, а ти се опитваш всячески да й угодиш? Лигла.

Град
    София
    Тя НЕ харесва нищо,от това,което правиш за нея.
    Клюкарите,заговорничи зад гърба ти....
    Извод:Такъв човек,НЕ си заслужава.
    П.П.Момиче ли си и в кой клас си..7-8?

EDIT:
    Къде ми е грешката?
    Че и угаждаш.

ВЪОБЩЕ не я отразявай! Като започне да ти показва колко й е скучно с теб просто й кажи нещо от типа "Оф като ти е тъпо се махни, заочваш да ме дразниш вече"
    Сигурна съм, че не сте двете в клас, такаче си намери други приятелки и я инорирай напълно. Не си заслужава да си с пикла като нея!
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Добри съвети ми давате, ама като няма никого другиго с когото да седя... Само тя ме разбираШЕ и си говореШЕ нормално с мене. С другите просто не намирам контакт.
    бтв. тя самата се махна от мене ...

Цитирай Първоначално написано от rand0m
    Сигурна съм, че не сте двете в клас, такаче си намери други приятелки..
    и пишеш това ,след като ПЪРВОТО изречение в поста на момичето е
    Има едно момиче от класа ми, с което седя..
    колко си тъпа.

Град
    София
    С другите просто не намирам контакт
    Замисляла ли си се,защо?
    Може би проблема е в теб...

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    колко си тъпа.
    Мисля, че момичето имаше предвид, че не са само те двете в класа, а има и други, с които може да се сприятели. Може и да избягвате такива епитети... VaMpiRKaTaaa, може би проблема не е в момичето, а че няма общи интереси с останалите.

Никой ли няма да я успокои че ще си намери други приятели? Ужасни сте!
    Пиках на химна!!!

Concussion да, просто нямам общи интереси. Извън даскало си имам съвсем нормални приятели, които нямат нищо общо с тия... Радвам се, че е последната година поне да се махна от даскалото.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ами остави я известно време, да осети липсата ти. Иначе ДА - тя определно не заслужава приятелството ти, НО и ти правиш грешка ЗАЩО??? се опитваш да й yгаждаш,, да правиш каквото тя иска и т.н. Показвай си личното си мнение и позиция. Тя затова постъпва така, защото знае, че винаги ще може да се връща при тебе все едно нищо не ти е говорила зад гърба и т.н.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Concussion да, просто нямам общи интереси. Извън даскало си имам съвсем нормални приятели, които нямат нищо общо с тия... Радвам се, че е последната година поне да се махна от даскалото.

След като имаш и други приятели - не се впрягай толкова в действията на въпросто момиче. Щом говори зад гърба ти значи няма смелост да ти го каже в лицето.

Град
    Сливен
    И аз имах такива `приятелки` - зарежи я тая, колкото и да и угаждаш никога няма да е доволна, поне я остави ти, а не да и даваш шанса и този път да те закопае.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Тя НЕ харесва нищо,от това,което правиш за нея.
    Клюкарите,заговорничи зад гърба ти....
    Извод:Такъв човек,НЕ си заслужава.
    П.П.Момиче ли си и в кой клас си..7-8?

EDIT:
    Къде ми е грешката?
    Че и угаждаш.
    Много се дразня като почнете ти кой клас си? Мога да ти кажа че и по-възрастни хора имат същия проблем, нужно ли е да го казваш така сякаш тя е някакво дете и не разбира?

По темата...мисля като всички останали не си заслужава. Кажи и че не харесваш отношението и и я игнорирай...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Удари я с лакът в ребрата и използвай следните думи:

КУЧКO, СТИГА СИ СЕ ГЛЕЗИЛА СУПЕР МНОГО МЕ НЕРВИШ, ДА ТЕ EБА И В РАЗГЛЕЗЕНОТО ДЕТЕ!

гарантирам успех в отношенията ви
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    колко си тъпа.
    Я се успокой Всички разбраха какво имам предвид освен теб(а аз съм тъпата) не ме разсмивай мойто дете
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Цитирай Първоначално написано от ysmivka
    Ами остави я известно време, да осети липсата ти. Иначе ДА - тя определно не заслужава приятелството ти, НО и ти правиш грешка ЗАЩО??? се опитваш да й yгаждаш,, да правиш каквото тя иска и т.н. Показвай си личното си мнение и позиция. Тя затова постъпва така, защото знае, че винаги ще може да се връща при тебе все едно нищо не ти е говорила зад гърба и т.н.
    +1

Град
    Варна
    И аз имах подобен проблем.Това , което аз направих беше да спра да й говоря , когато се местеше не ми пукаше , не я питах защо.Дадох и свобода от моя страна.Да говори зад гърба ти >>> значи толкова и умее да говори! Ще намериш друга приятелка , която ще те разбира и няма да е толкова вманиачена в идеята да и угаждаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си