- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам много бързо.Момиче съм.
Свършвам мнооого бързо при клиторно стимулиране.Просто той като ме докосне и ''поработи'' малко там и просто.....стигам до небето.Свършвам за няма и 2 минути.Това нормално ли е![]()
радвай се много жени биха ти завидели,да нормално е защото явно много те възбужда твоя приятел щом си толкова бърза![]()
И къде е проблема? Може би в многото оргазми?
Welcome to the Jungle...
Ухааа , гаджето ти явно има магически пристчета и магически пенис.....
И аз съм така, но не мисля, че това е проблем. Кое по-точно те притеснява?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Още по-добре.. От какво точно се оплакваш!?
да пише че има проблем? Пита дали е нормалноПървоначално написано от DarkTemplar
Отговор Да,съвсем нормално е.![]()
Радвай се.Има жени дето изобщо не могат да свършат...
да ти имам проблема ... радвай се :)
Ами питах дали е нормално,защото винаги,когато свършвам по-бързо от приятеля си,ми става някак неудобно,че съм го изпреварила...сякаш съм машина нз![]()
По принцип момчетата свършват по-лесно ..
Ненормално е..имаш сериозен проблем.
Can It All Be So Simple ?
бих казала, че ти завиждам![]()
а аз съм като животно ... мога да го правя по около 10 пати на ден и не е проблем за мен, постоянно го искам и имам доста интересни фантазии...
ако някой иска да пише нещо да пише ... на 21 от варна съм
И съм по същия начин. За сметка на вагиналното удоволствиеПървоначално написано от lavicaa
, което е по-рядко .
Гадното е , че после става свръх чувствително , боли , и след 30 минути секс - егати болката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тогава давай по дълго време обикаляй из облаците .. :PПървоначално написано от lavicaa
Няма проблем.. :п и аз съм така ..но тои си знае как да направи работата и при мене ..прави малко и се почва друго нещо не го прави на 1-та минута да свърша..
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Имаме същият проблем с приятелката ми направо вече на мен ми става скучно :d тя 2-3 пъти свършва докато аз свърша ;d давайте съвети,че малко да разнообразим защото винаги един и същи сценарии :ХПървоначално написано от lavicaa
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Аз по принцип съм си свръх чувствителна. Понякога дори когато ми прави френска успява да ми докара болка. Много ми е тъпо, 'щото се старае, пък явно е свикнал на по - груба игра...Първоначално написано от NomNomNom
![]()