- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова прическа
Таа.. моя проблем е, че искам нова прическа, но и аз самата нзз каква...
![]()
Косата ми е със средна дължина, лееко чуплива.. мм дайте ми някакви предложения за прически (да не са много къси..) или по-точно искам нещо от типа на "френско каре" със страничен бретон..
Ми кат искаш си направи!![]()
Първоначално написано от MeLikesPie
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
мда .. ние тука да не сме некви врачкиПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от BonnieandClyde666
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
...
Ъм мисля, че ще ти ходи ама ще трябва и по-честичко изправяне, че иначе няма да е каре а ще е г*з![]()
Също така няма да е лошо да си пооформиш веждите
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
ИзгрубиПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
иначе, може да пробваш.. мисля, че ще ти ходи
момичето пита за прическа, а вие я съветвате да си оформи веждите![]()
^ Само един човек я посевътва![]()
да знам, но всъщност на доста места съм срещала такива "съвети" и за това така се изрзаих![]()
и с правоПървоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
Ами, мисля че едно хубаво момиче (като нея) не бива да допуска такива дребни грешчици, които за жалост се забелязват и понякога сриват външния вид. Все едно най-яката и секси мацка, ама със космясали крака.. Не беше по темата, ама не смятам че беше излишно да се вметне..
...но във тебе като рана
"Защо?"
Еее стига па вие бе ..
Иначе на мен така с изправена коса ми харесваш ..
ама егати в кво време живеем...
та вече момичетата в 6-7 клас трябва да се депилират, да си скубят веждите, да се гримират![]()
Тва не е нормално...
Вярно, не са й блеснали веждите, но нужно ли е да криткиувате като цяло момичето е хубаво??
мм да.. обаче маалкоо по-дълго..Първоначално написано от whitebunny
![]()
Френското каре стои добре само на идеално прави коси, а твоята е чуплива, което означава че ще трябва да я изправяш.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Френското каре стои добре само на идеално прави коси, а твоята е чуплива, което означава че ще трябва постоянно да я изправяш.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.