- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте съвет за име
Здравейте, аз съм попреминала тинейджърската възраст, но се надявам това да не е пречка за участие във форума. И така, кака ви чака бебе и иска мнение от вас кое име ви харесва. Много ми се ще да разбера какво е мнението на млади хора като вас. Имам набор от няколко имена, споделете кое от тях харесвате: Лорена, Любина, Любомира, Любослава, Лия.
Честито!
Имам слабост към женски имена с "Е"![]()
Елина, Елена, Емилия
иначе по темата Лорена най-ми се нрави... 5 пъти го забравих обаче![]()
то густо, то пусто
От тука Лорена и Лия ми се нравят най-много.Другите звучат изтъркани и селски.Иначе Екатерина,Йоанна,Симона,Ел на,Гергана има много други хубави имена с други букви![]()
+1 Страхотно женско имеПървоначално написано от Dumb
![]()
Елена![]()
![]()
Андреана![]()
![]()
а за мъжко
може би
Станислав
И на мен или ЛияПървоначално написано от Takova
И Лорена не е лошо. Мен обаче ме кефи и Лариса
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
1. Лорена
2. Лия
![]()
![]()
Другите не стават за женско име според мен, а само за мъжко.
Примерно едно е Любомир, друго е Любомира. Някак на мъж можеш да кажеш Любо и даже звучи Ок, ама на жена Люба или Люби нещо не ми се нрави като обръщение. Разбира се, това си е само мое мнение, иначе много ме кефят имената с "мир" и "мира". За жена, ако не държиш да е с "Л" - Красимира, Тихомира, Звезделина ... яки имена ; )
Не я кръщавай Лора. На мен лично това име ми е ужасно кучешко, не знам.. Лорена ми звучи по-скоро италианско отколкото българско, обаче е СТРАХОТНО име, както и Лия е много красиво!
Но не и Лора....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Любомир ще ти каже, че Любомира е ужасно. На мен, да е с "л", много ми харесва Лора.
Лиана, на популярна чалга-певица!
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
-Влизай в колата, Робин!
Ясно е, че Лора е най-популярно, обаче аз имам лични причини да избегна това име и затова се чудя за нещо друго с Л. Давайте идеи.
Трябва да е с Л ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Предпочитаме да е с Л, та да се води кръстено на баба си![]()
Кръсти го Лара.
Ако се скараш с баба му след време, ще твърдиш, че е кръстено на Лара Крофт... Или на кака ЛараКакто предпочиташ.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Любина и Лия не ми допадат изобщо. Мислила ли си за Лидия/Лилия/Лъчезара?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ммм Лора е хибаво .. а защо не Елеонора .. аз много харесвам това име![]()
лия звучи супер :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Може просто 'Лили' , по паспорт..
Иначе Лия на първо място, после Лорена.
И трите са хубави имена.
Лия звучи най-сладко сякашМоже Ниа (Вирджиния,сетих се за една съфорумничка)
![]()
Летисия звучи добре , но е хубаво да се спазват традициите в едно семейство
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Ако бях на тове място бих избрал Любослава.![]()
Винаги ми е било странно това допитване за имената, в случая, когато те са сранително нормални. Въпреки товами е интересен изборът на име.
Странно е, че се интересуваш за име като Лорена, което е от по-модерните и Любина, което се счита за остаряло. Истината е, че и двете имена няма да са добре приети от различни групи от хора, остава за теб да си прецениш кое звучене на базата ново-старо ти допада повече.
За теб има ли значение какво означават самите имена? Какви послания са заложени в тях? Притеснява ли тетова, че Лия означава "изморена"? Има ли дали не са разпространени с друго значение в близките страни? Аз така проучвах Карина и си припомних, че на турски има корен - черен, което е ок, но след като разбрах, че на сръбски означава пенис или нещо от тоз род беше, името беше отхвърлено веднага.
Лорена за мен е чудесно име, даже се бях спряла на него преди време, както и да е, де. На галено би станала Лора или Ени. Притеснява ли те някое от двете? Проблем с Лора би било, че в момента е толкова популярно, че в детската ще са още няколко, затова има вероятност да се превърне на Ени.
Лорена и Лия ми харесват най-много като мелодичност. Лорена, макар и от по-модерните имена, се приема добре сред сравнително широк кръг от хора, защото завършва на - а.
Отговори си и на въпроса дали искаш да има имен ден.
Успех.
Лоботомия. На галено - Лоби, Бимка, Мия.![]()
...