- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какво бихте направили с 9000лв ?
Валута евро - спестовен влог, следи ги да се увеличават, че като ти потрябват да имаш.
Или иди на Малдивите :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
GregoryHouse 9 бона ще стигнат ли за Лас Вегас ?
Ще ги дам на нашите да си купят имот (земя) там, където искат.
Не се обиждай, но с 9000 лв не можеш да си купиш земя (имот), не и такъв за живеене. Евентуално малка нива някъде на майн.Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
Виж ако сложиш една 0 отзад тогава е по-реално
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Един приятел си направи охранителна фирматой е на 17 , попринцип фирмата се води на някой негов роднина, но той е управител там и той се занимава със всичко
готино е
aha
По-скоро Канада.Първоначално написано от NeENormalen
Канада, 51 щат на АмерикаПървоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
точно това щях да предложа...като не знаеш какво да правиш с парите дай поне част на някой,който наистина се нуждае от тяхПървоначално написано от Isildur
glavata ти даде много добра идея, но трябва да имаш доста опит за да се развие по план, а и хората които готвят не се намират лесно. Трябва да знаеш рецепта, трябва да набавиш съставки.. има си много игра, но това е най-добрата идея
WE ARE NOT ANGELS!
Да бе, ше праи мет и амфети.
100% става така и 100% след 1-2 седмици като почне, нема да го убият/хванат и подобни работи.Влизането на нов играч в подобен бизнес се забелязва твърде много.Особено като има нулев опит.
Идеята за сайта + рекламите е може би най-удачния вариант.
Ммм аз бих отишла на екскурзия .. Карибите![]()
или с една дебитна карта и като ти трябват само си теглиш и готово xD
![]()
![]()
Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))
аз лично бих ги вложил в моят футболен отбор![]()
НО НИКОГА В БАНКА ! ! ! нищо няма да спечелиш от банката .. за една година 100 лв :д това е смешно ... с тези пари , ако ги инвестираш правилно , дори за месец ще се умножат ... ако ти трябват идеи пиши на скайп dean_cska
Всеки го вълнуват различни работи, например сега съм решил да си купя телефон и ако имах 9000 лв. спокойно бих си взел някой за около 1000 лв...Ако имах книжка бих си купил една стабилна кола, щях да изкарам категория C, да си купя лаптоп и да си запазя малко пари за категория E.![]()
По-назад бях писал по темата, но актуалното при мен е, че искам собствено жилище. 9000лв. са малко, но все пак е някакво начало. Например за минаване под наем и обзавеждане на апартамента.
Бих си взел BMW E36 Cupe 320 а др част да ги запазя![]()
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
И да си хванеш дъЩерята на шеиха за дьщеряПървоначално написано от Slawi92
xixi
Бих пробвал да завъртя някакъв дребен бизнес или да ги превъртя и да ги удвоя
Ако нямам добра кола , мога да се позамисля и да си взема някоя тупалка![]()
Ми доста бих се замислил попринцип кола бих си взел ама като се замисля ще е по-добре да ги вложа в нещо което да ми носи пари![]()
Като сте тъпи ще си купите кола и после като ви потрябват пари за нещо наистина важно само ще се чешите по главата и ще цъкате... Ако сега парите не се изхарчат за кола а се вложат в нещо след 1-2-3 години инвестицията като се върне ще можете да си купите не е36 320 а е46 фейс лифт-а или е90Тва да си купиш кола и да изпиеш парите е най-тъпото което може да направи някой. Или пък важното е да си изпълни селската мечта като си купи бмв е36 320 ( само да кажа че 318ис върви повече ) и после да няма пари с кво да го поддържа.
с тях ще направя още 9000 и така, докато нулите станат 9![]()
Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.
http://advensve.blogspot.com/
една част похарчи с кеф за каквото и да е било, а другата ги вложи в банка за да се удвоят :P аз така бих направила![]()
купи си земя и си направи автомивка ?!![]()
Ако нямаш сигурна идея какво да ги правиш (за инвестиране разбира се)
ги сложи в банка.Един ден ще знаеш.Вземи 1000-2000 от тях и ги прави каквото си искаш