.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Бихте ли тръгнали с ...

Първо се извинявам за тъпото заглавие, не успях да измисля друго, което не подсеща хората за подфорума "Здравни проблеми и болести". Май така беше де

Та ей сега като се мих, забелязах в огледалото, че долните ми предни зъби не са равни. Имам предвид предните 4. Всъщност аз го видях когато бях някакси под ъгъл, иначе ако някой ме гледа очи в очи трудно би се забелязало (не говоря буквално в очите ).

Та въпросът ми е : бихте ли тръгнали с някого, чиито зъби не са прави ? Говорим за порядъка на 2-3 зъба, не цялото му чене да е разбъркано

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Търсиш си кусури ли? Не всички имат холивудски усмивки. Това, че зъбите ти не са идеално прави не те прави по-малко човек.

Конкретно на въпроса - да бих. И на приятеля ми зъбите не са идеални, но това по никакъв начин не влияе на чувствата ми към него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И какво общо имат ..ъъ зъбите с чувствата?
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    О Боже Боже Аз самата,която 4 години носих шини,нямам перфектни зъби и това не ми пречи да имам гаджета-какво остава за теб?Естествено ако си ги поддържаш няма проблеми,но да ми тръгнеш с немити етц. просто не става-зъбите не са най-важното,те са само едно от хилядите звена
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

1. Щом чак сега си забелязал, че зъбите ти не са равни, мислиш ли, че другите го забелязват? Или очакваш, че момичетата ще ти заглеждат зъбите, за да видят дали случайно някой е крив?...
    2. И Роналдиньо няма идеалните зъби, пък виж колко много почитателки има.
    3. Ако си нямаш работа, да си търсиш комплекси не е най-подходящото занимание...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Търсиш си кусури ли? Не всички имат холивудски усмивки. Това, че зъбите ти не са идеално прави не те прави по-малко човек.

Конкретно на въпроса - да бих. И на приятеля ми зъбите не са идеални, но това по никакъв начин не влияе на чувствата ми към него.
    И при мен е същата работа И честно да ти кажа не ми пука...все пак не някакъв трагичен случай.Намирам усмивката му за най-прекрасната на света

Разбира се, че бих. Моите също не са перфектни. Всеки човек си има предимства и недостатъци, и тъй като никой не е повече или по-малко от останалите хора няма право да ги съди. Не се задълбавай в дреболии.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Мдаа.. аз едно време много се бях запалил по 1 момиче с криви зъбки :}
    голяма симпатяга, а и в даскало бях виждал едно момиче с брекети, тя още по-голяма сладурана .. мноо ме радваше
    П.С: кривите зъби придават по-голям чар :}
    А ииии,
    като говорим за холивудски усмивки -> моята е крива
    смисъл такъв, че е като марката найк oт 1та страна е по-разширена
    ... мазал съм я с какви ли не балсамища, какви ли не масажи -> няма и няма .. все крива си сиди

Град
    Varna
    Добре де, няма нужда от възклицания D: Просто се замислих и исках да попитам тук Пък да си търся кусури - нещо не ме кефи да седя пред огледалото и да се гледам

@poncho - принципно нищо, но имат значение за първото впечатление

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз имам брекети и след 2 седмици ги свалям и нямам такъв проблем вече

И дори и да имаш криви зъби пак ще те харесват споко...
    >>DjBelev<<

Ми, не бих тръгнала, разбира се. Принципно преди да тръгна с някого, го водя на стоматолог. Ако се окаже, че има повече от два кариеса или три пломби, си обирам крушите, пък какво остава за криви зъби...

П.П.: Тайгъре, защо трябва да се лъжем? Придавали чар...глупости. Виж, ако имаш брекети по става, ама иначе...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Никой няма идеални зъби.Има толкова много хора със счубени,криви или не напълно бели зъби,но не са сами.Не се притеснявай за 3-4 зъба,които не харесваш как изглеждат.Просто си намери момиче и я впечатли с характер и чувство за хумор.Тогава ти гарантирам,че няма да забележи "проблемните ти" 3-4 зъба.

Не е проблем ако не са равни, проблем е ако няма с какво да се сравняват

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    О боже.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Извинявай че ми стана смешно, но това да ти е проблема. Никой няма идеална усмивка. Всеки има някакъв проблем дори да не се забелязва. А и никой няма да тръгне да изследва дали зъбите са ти прави или леко криви. Идеална усмивка имат само хората с много пари ако схващаш какво имам в предвид. Който те харесва ще те харесва такъв, какъвто си! И да-бих тръгнала с такъв човек! Важното е какъв е по душа! НЕ се притеснявай изобщо за това!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3
    О боже.
    Благодаря за добре изразеното мнение

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3
    О боже.
    Благодаря за добре изразеното мнение

Преценяш хората по техните зъби ли?
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Повече от фен Аватара на elenka3
    ужасс ... милата

Бахти, аз пък имам малка портичка, винаги много ме е дразнела

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Никой няма идеални зъби.Има толкова много хора със счубени,криви или не напълно бели зъби,но не са сами.Не се притеснявай за 3-4 зъба,които не харесваш как изглеждат.Просто си намери момиче и я впечатли с характер и чувство за хумор.Тогава ти гарантирам,че няма да забележи "проблемните ти" 3-4 зъба.
    Когато стане въпрос точно за това, винаги са ме давали мене за пример Мойте са мнооо яко подредени, че и бели на всичкото отгоре
    Даже 1 съученичка все ми се кефеше ии викаше
    "Как можи да имаш толкова прави и винаги бели зъби 0.о"

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от TheTiger
    Когато стане въпрос точно за това, винаги са ме давали мене за пример Мойте са мнооо яко подредени, че и бели на всичкото отгоре
    Гномо се радваме за теб и твоите прелестни великолепни чудодейни бисероподобни безценни зъбки.Току що ми просветна --о не,просто си се усмихнал
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Varna
    Преценяш хората по техните зъби ли?
    Принципно не, но има и такива хора, от предишния ми клас има няколко такива момичета

Относно темата ми - отново се убеждавам, че вечер не трябва да пиша теми, че пиша някви пълни глупости

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от TheTiger
    Гномо се радваме за теб и твоите прелестни великолепни чудодейни бисероподобни безценни зъбки.Току що ми просветна --о не,просто си се усмихнал
    Все пак това не съм го казвал аз ;] просто казах какво са казвали
    >> + това не смятам, че зъбите ми са толкова бели ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ей на такива вталявания се крепи пластичната хирургия.
    Няма пълно съвършенство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Чудите се ква тъпотия да измислите вече.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си