.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен

просто краката ми отказват ;\

Тренирам лекаатлетика.
    Всичко си беше перфектно. Спринтьорка съм.
    Състезанието наближи. Днес беше последната тренировка и правехме стартчета. Краката ми просто отказаха
    Не знам какво става,но просто не мога да бягам бързо..

Знаете ли от какво става така и как да го предотвратя за състезанието ?

Питай треньора/ка си най-добре

Супер фен
    Прегърна ме и се засмя..
    каза,че съм изморена,а не бях..

Супер фен Аватара на slicky
    може би претренираност?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    може би претренираност?
    това не е ли само при фитнеса

Претренираност е претоварване на мускулите в следствие на прекалено натоварване.Аз лично от бягане съм получавал.

Оффтопик:Един въпрос.И мен ме интересува този спорт.Аз съм бягал доста ,но любителски и кросово,а искам да развия спринта.Имам издържливи крака-освен че тичам и тренирам -клекове и тн.Ако може да ми обясниш как протича една тренировка и един 16годишен може ли да се запише или е късно?И ако си от София къде тренираш?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Претренираност е претоварване на мускулите в следствие на прекалено натоварване.Аз лично от бягане съм получавал.

Оффтопик:Един въпрос.И мен ме интересува този спорт.Аз съм бягал доста ,но любителски и кросово,а искам да развия спринта.Имам издържливи крака-освен че тичам и тренирам -клекове и тн.Ако може да ми обясниш как протича една тренировка и един 16годишен може ли да се запише или е късно?И ако си от София къде тренираш?
    От Шумен съм.
    Ами щом казваш, че бягаш добре значи ще можеш да се запишеш, пък и никога не е късно .
    Загрявката е най-важна. Тренировките са по час и половина - час за загрявка и половин за тренировка. Избираш дали ще играеш 30 минути и ще бягаш 10 или ще бягаш 40мин. След това правим упражнения, бегови и ускорения. Тренировката за спринтьорите е стартчета, а за средните бегачи хилядарки - т.е. 1000 бързо, 1000 бавно. Понякога изкарват препядствия,прескачаме пейка, парвим коремни преси

Ами бягам добре за нетрениращ. Едва ли съм на вашето ниво.В началото предполгам е трудно.А какво значи 30 мин играеш?

Супер фен
    Баскетбол или футбол - като сме в зала.
    Иначе на стадиона загрявката е 10 обиколки за малките - нас и 6 километра за големите - 95,94,93,92,91.
    След това стълбички - както са стълбите за феновете - качваш,слизаш

Супер фен
    За София не знам, може би е различно.

Благодаря ти много. Аз 5км ги минавам без проблем,но повече от 6-7 не бих могъл.Говорим за средно бягане крос.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Благодаря ти много. Аз 5км ги минавам без проблем,но повече от 6-7 не бих могъл.Говорим за средно бягане крос.
    Евала, аз съм на 60 и 200 .
    Обаче съм много притеснена с тези крака..
    Треньорката каза утре да не тренирам, но съм толкова притеснена, че няма да издържа..
    Не може цяла година да тренирам и накрая перди състезанието...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    от претренирване е. през лятото ми се случва непрекъснато, особенно като се заиграя с крушата за около 2 часа и просто почвам да усещам как ръцете ми горят и като тръгвам да ритам падам, щото не мога да седа на един крак
    Управията е следната:
    Вода, плодове, силна храна и ПОЧИВКА
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен
    до утре ще стане ли ?

Дам един ден пълна почивка и правилно хранене е ключът.Но не обездвижване в къщи,а разходка с приятели/ки навън.Един 10 часов сън след това и всичко трябва да е точно.

Хубаво е на 2 седмици да правиш един ден (примерно неделя) пълна почивка ;] Цял ден лежиш, спиш, ядеш, гледаш филми, телевизия, пред компютъра и т.н. Никакво физическо натоварване Така правихме ние в стария отбор, а тренирахме 6 пъти седмично никой не се оплака от умора и т.н.

Супер фен
    Ох, благодаря много

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Хубаво е на 2 седмици да правиш един ден (примерно неделя) пълна почивка ;] Цял ден лежиш, спиш, ядеш, гледаш филми, телевизия, пред компютъра и т.н. Никакво физическо натоварване Така правихме ние в стария отбор, а тренирахме 6 пъти седмично никой не се оплака от умора и т.н.
    Мале хората по 6 тренировки, аз от 3

Е ти си момиче, а и вероятно си по-малка

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    не се изненадвай-умората зависи от интезивността на тренировката.Пък и от самия човек

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    не се изненадвай-умората зависи от интезивността на тренировката.Пък и от самия човек
    И не само.Трябва постепенно-аз започнах от много игра навън.Минах на 2 пъти седмично фитнес,после 3 а сега вкарах и 3 айкидо и съм 6 пъти в седмицата.Но съм свикнал и ако изпусна нещо не ме свърта на 1 място.

Супер фен
    Айдее стискайте палци, довечера тръгваме

Къде ти е състезанието ?

Супер фен
    София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си