- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
ПравоПървоначално написано от slicky
![]()
Не е лошо,никак.Първоначално написано от BloodRunsCold
Всъщност е добро. Очаквах да е на по-ниско ниво. Е, естествено не може да се сравнява със София, но... Добре е, доволен съм пък и е най-перспективно. Все пак е най-елитното учение изобщо в България. Всеки може да влезе ама кой ще излезе... Плюс разтящата простотия на хората ще поддържа професията богата.Първоначално написано от slicky
Русенския съд и прокуратура са едни от най-добрие в БГ.Много от там ходят във София.Знам обаче,че трябва много да се учи,защото винаги има много кандидати на конкурсите.
Определено е така, но специално тук лесно се влиза. Ти колко годишен си?
и аз съм от русиииии, здравейтиииии
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ЛЪЖКИНЯ.Поне си промени местоположението веПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
![]()
Аз съм мъничък,обаче да приемем,че имам връзка със съда.Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
![]()
![]()
![]()
Руси №1 !!![]()
Не мога да разбера защо всички ни базикат с това "Руси", след като никой не казва така ...Вярно е, че говорим по-меко, но никой не казва "Руси" ..
![]()
pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..
Добрем, така да бъдеПървоначално написано от slicky
^ Има и такива, които говорят И вместо ЕОсобено като ми казаха така "шукаритетно" мИдИцИна
![]()
Защото... хайде да не обиждам.. За да се правят на интересни.Първоначално написано от MonicaR
BaffaLsc - Не,не.. Много си забавна,няма спор.Хах.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да си признаем, че кореняците си говорите малко... странно.![]()
Макар че една колежка веднъж ми каза, когато разбра от кой град съм: "Ааа... ама аз мислех, че си от Русе!"![]()
На мен пък по някога ми се струва,че говоря твърдо.Примерно усещал съм се как казвам дай ми чантътъ.
+1Първоначално написано от slicky
Пфф... покрай такива индивиди, с които се запознах... наистина говорят супер дразнещо "вратътъ...козътъ" и т.н. И аз понякога го казвам и ми става много тъпо, но повече на базик. Хайде кажете сега... Кво става с центъра... до септември ще го оправят ли![]()
Като лабиринт е.Гати разкопаването,гати чудото.Хубаво,че няма жертви за сега.Надявам се да стане по-хубав от преди,но не смятам,че центара е най-големия проблем на града.
Ъм... Нямам търпение да идвам :> Да ви разбия![]()
И така отново вдигам темата за да ви питам нещо.Надъхах се да ставам актьор и ми трябва някой,който знае къде има такива кръжоци в Русе?
Ти да не си онова момче, което беше при Слави Трифонов и разбрапвяше историята за "Ла*ното"![]()
Е, вече тука русенлий трябва да се обаждат за актьорското... но предполагам в Русенския театър трябва да има.... ако има такъв де
![]()
Тя просто се подиграва с нас — хората, които говорим меко, а ние какво да кажем за техните шопски диалекти? Писна ми от подобни подигравки…Първоначално написано от slicky
Искам млекото.Първоначално написано от lamer4e7o
![]()
Според мен софиянците много се надуват.Все 1 София е най-хубавото място за живеене в България.За тях всички останали са от провинцията.Най-ме дразнят тези,които идват от някое село във София и се надуват.
Е кво да се прай-не можем да ги махнем...Първоначално написано от lamer4e7o
BloodRunsCold май само с тебе си остахме в градската тема![]()
.Сички русенци се ошлайфаха и не влизат в този раздел,а дават акъли в Секс и Любов.Ах кви разбирачи,какво чудо.Сподели нещо.Разбрах,че учиш право,после в Русе ли ти се иска да работиш? Те и наще ме пращат там,ама аз упорито си искам икономиката.Ти как взе решение за право? Не ти ли се искаше някъде извън България да учиш?