.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Аз имам розова вода,но никога не съм я ползвала за почистване на лице.Слагам я на косата си,когато се къпя или след кола маска за успокоение на кожата.Моята е на "Българска роза",Карлово,330ml
    Цената и беше лъм 4лв някъде.

Утре ще си взема!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ползвам, това е част от задължителните ми процедури първо бях започнала с някакви евтини марки и се кефех колко е добро за толкова пари обаче после четейки по форумите разбрах, че на тази цена получавам само някакви остатъци от розова вода, тоест тя вече е "рафинирана" един вид...

Сега ползвам само тази розова вода: http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B...%BC%D0%BB.1008 и съм изключително доволна, нищо общо с другите марки пък и е доста икономична, води се "най-фината, 100% чиста, натурална, био цветна вода в света." така, че надявам се наистина да е така.

Мега фен Аватара на gummybear
    Не съм ползвала ,но съм чувала ,че има положителни качества

theo <333

]Ползвала съм и съм доволна.

Розовата вода се използва като важна съставка в много лосиони за тяло, тъй като има превъзходен аромат. Тя е и чудесен тоник, поради което римляните в древността са предпочитали да се къпят в розова вода. Знае се и че помага за стимулиране на нервната система.

Розовата вода има и определени антисептични, и антибактериални функции, което я прави подходящ лек за борбата с кожните проблеми.

Аз съм много доволна. : )
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си