.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Сложно за описване с няколко думи !

За пръв път пиша в такъв форум, особено пък за съвети, но дано пък извлека нещо полезно от това. Таа... така... Надявам се някой да ми предложи добрър отговор на моя сложен въпрос. Започвам ! Преди време (преди няколко месеца) бях много позитивен човек, с когото всеки си прекарваше невероятно (знам го от много хора) и винаги бях, така да го кажем, "душата на компанията". Можех да се внедря във всякаква компания и не за това, че съм бил "фурнаджийска лопата", а защото просто ми е бил такъв характера и всеки иска такъв човек до себе си. Нямаше човек, който да не мога да развеселя (като не съм се правил на клоун и не съм се подигравал или обиждал някой човек), защото просто бях и все още съм си добряк и съм готов да помогна на всеки, с каквото мога. Можех да изкарам всеки човек от каквато и да е депресия и наистина мога да кажа, че имах успех с момичетата. Но за няколко месеца живота ме поочука, взех бая често да се вкарвам в депресии, макар че съм на 17, и не съм вече така позитивен и весел, а станах по- сериозен, тази позитивна аура вече я няма, а момичетата... - е, има ги, обаче не е като преди. Та, ето моя въпрос. КАК ДА СЪМ КАТО ПРЕДИ ? КАК ДА ВЪРНА ПРЕДИШНОТО СИ "АЗ" ?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    ами опитай се да възвърнеш тази "позитивна аура"

ако просто се опиташ да бъдеш пак такъв ... но с времето всеки човек се променя ... не винаги ще си такъв веселяк какъвто си бил .... но пък може и да си бъдеш ... кой знай

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от elinkabe
    ако просто се опиташ да бъдеш пак такъв ... но с времето всеки човек се променя ... не винаги ще си такъв веселяк какъвто си бил .... но пък може и да си бъдеш ... кой знай
    съгласен съм ... аз бях същият такъв ... който винаги карапе всички да умират от смях и караше дори и най - депресирания човек да погледне позитивно и да погледне напред ... сега пак мога да помогна на всеки но го няма този така да го наречем "клоунът" с течение на време нещата който се случиха и няколкото годинки оказаха влияние ... просто порастваш ... според мен това е причината за тази промяна ... а колкото до депресийте гледай по - позитивно на живота и ще се излекуваш от тях
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София
    Игнор и непукизъм му е майката.
    Т.E.,игнор на заобикалящите те неприятни хора,проблеми..итн.
    Тогава пак ще си върнеш предишното ''a3''.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ТА Въпросът ми е как да се върна пак на 10?Някой може ли да ми помогне!???
    По темата човек се променя с всяка изминала година спокойно това е присъщо за хората кво си се спекъл? На 17 станал и се притеснява за такива неща! Що за човек си?
    Пожелавам ти отново да си душата на компанията и да бъдеш по-серозен човек...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Хората се променят!!! Няма как да го върнеш, освен ако се правиш на нещо, което не си!!

Ами ще се опитам да мисля позитивно пък... каквото стане

Град
    NяkuDЭэЭ
    Мисля,че просто ти е дошло времето да се промениш...При всеки става така.
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Повече от фен
    Малееее все едно слушам себе си . Преди винаги и аз бях душата на компанията нз кат теб а са само за болести мисля . Искам и аз да съм си старата и да спра да мисля . Аз само искам да те подкрепя с тва че не си единствен ако ти помага .

Амии минава за помощ Ноо ти пък съвсем си се отчаяла ... щом само за болести мислиш :X стегни се ! Не си пенсионерка ! Аз за болести мисля, само когато чета учебници по медицина.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами как, спри да се депресираш и мисли позитивно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Живота ни "поочуква" всички.
    Няма да си върнеш предишното аз, защото понякога се случват неща, които ни променят дори и малко, но връщане назад няма.
    Моят съвет е да продължаваш да гледаш напред, да не се опитваш да се връщаш назад, а да се стремиш към още по-далечни хоризонти.
    От личен опит мога да ти кажа, че мисълта "О, какъв бях преди, а какъв съм сега.." няма да ти помогне. Мисли си "Какъв съм сега и какъв ще стана.." и ще видиш, че това ще ти свърши много по-добра работа.
    И спря да се върти за миг земята..

Разказвай вицовете на Къцито и шкумбата!
    ...

Мега фен Аватара на Blab
    човек е събирателно от всичко, което чува, вижда, научава, усеща, преживява, пр. В този смисъл, цени себе си и различните етапи на... не развитие, разгръщане е думата. Удобното място жадуват инертните, несмели хора, а в крайна сметка, животът е приключение, с връзка ключове и единствено приключване (освен ако не вярваш/се надяваш че е другояче).

//иначе - пубертет;
    успех!;

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    offtopic : Абе к'ви са тия странни хора в раздела ? Да не би да са закрили кофата и раздела за секс и любов ?
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си