- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли това за парти ? :)
Здравейте ,има много разнообразни теми по въпроса ,затова реших да ви попитам и вас да кажете мнение![]()
Харесва ли ви (например за дискотека ,някое парти или клуб ) да излезете например с някаква рокличка и червено червило ? харесва ли ви самата комбинация нещо такова например http://www.bliasak.bg/uploads/newBro...?1248799757736 (не обръщайте внимание ,че певицата е чалга)
Мен принципно ме дразнят супер
искрящите цветове..А червеното червило
е именно такова..
Въпрос на вкус е - ако на теб ти харесва,,
не виждам къде е проблема.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
и мен ме дразни червеното червило и на много малко жени им прилича..иначе съм виждала жени с червено червило на който не им прилича и със много светла кожа и приличат на ефтини к*рви...със извинение.Не ме кефи вообще.Иначе харевам нежни цветове за червила като розово,телесен цвят...
харесва ми, зависи какво е партито...
Отива на много бели зъби иначе е циганско
Червеното ми харесва на момичета със ветла кожа и бели зъби.Иначе вместо червено също ще стои хубаво нещо светло кафеникаво близо до кремавото или пък светло розово червило.
Напротив, на всяка жена би й стояло добре стига да избере правилния нюанс.Първоначално написано от kiki1991
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
+1, все едно аз съм го казалаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
Така еПървоначално написано от foreverr
Не гримирай очите много силно и дрехите да не са много крещящи и шарени.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Точно кафеникавите нюанси правят зъбите да изглеждат жълти.Първоначално написано от titinkaa
Да, харесва ми, но има разлика между червено и червено![]()
Ами на мен не ми допада много, много, но все пак в дискотеката трябва да се различава човек, защото не е светло като ден!Ако ти харесва...давай, защо не?!
![]()
Харесва ми ,стига да е стилно направено ...зависи и какво точно ще е партитоако е пица парти..не се връзва нали
за дискотека е супер. Зависи много и от вида на червилото ,както по-горе казаха има разлика от червено до червено .Зависи също какво искаш да акцентираш на лицето си ,ако искаш устните - червеното червило
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Много харесвам момичета с ярко червено червило,но отива само на светла кожа,ако си мургава не си прави експерименти.
ако е на някакъв такъв клуб по-официален смисс не мога да обясня точно амаа ме кефи с много светла кожа и изчистена черна рокличка е много яко
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Харесва ми, но не на всеки отива.
Обожавам комбинацията от бяла кожа, червено червило и перфектно поставена очна линия.
+10000000000Първоначално написано от Ankh
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Специално за дискотека- не! За да ми хареса, трябва да е максимално лип-глосовои естевствено. Винаги съм предпочитала цветове, близки до естевствените.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
дааааааа
червеното червило е много сексиии :P
с някоя къса туника черна или червена и ще си бомбаа![]()
Тц. Все едно съм яла живи хора.
Авторке, линкът разтяга страницата прекомерно. Редактирай го. Ползвай Изображение в цял размер.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!