.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Saphire
    Напълно нормално е това. В повечето случаи това се дължи на факта, че правите секс (първия ви път) в момент, в който или не сте готови за това, или си мислете, че сте готови. Без преди това да сте били по - интимни с партньора си по друг начин (орален секс, петинг и т.н.) и без да сте сигурни в това, че партньора ви е достатъчно добър за да правите секс с него.
    пп. Както казаха някои, след време тоя проблем няма да го има, а можеше тая липса на удоволствие да я изпуснете чрез изчакване на пъврия ви полов акт. Така мисля аз ... Споделете и вашите мнения

Аз съм сигурна ,че бях готова + тва въпреки болките си ми хареса.
    Обичам !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз свършвам много бързо (вагинално и клиторно) и сигурно на пръсти се броят актовете, в които не съм свършила.

Със сегашния си партньор свършвам по няколко пъти по време на самия акт (преди повече от 1 вагинален оргазъм не бях получавала). Той сякаш усеща кога, къде и как да ме докосне, уцелва точния ритъм. Просто си паснахме.
    Това, което имам предвид е, че голяма роля играе връзката между партньорите. Когато се раздавате изцяло и се наслаждавате свободно един на друг сексът ще е по-добър.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

и аз свършвам бързо стига да е правилния човек
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Супер фен Аватара на storex
    Да, вие вземете от 7-8 годишни да го правите и да го имате секса за "здравей-здрасти"... 15 годишна, разбираш ли, мацката била притеснена, че не може да свърши... вземи СВЪРШИ си с урока по география за утре, маце, пък тогава мисли за другото свършване...
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Град
    Варна
    Секса е хубаво нещо дори и без да свършиш, а когато стане е още по-хубаво. Не очаквайте че на 15 ще свършите. Аз свърших за пръв път на 18. Всяко нещо с времето си За това и мисля че няма смисъл от ранния секс, защото тогава организмът на жената не е готов за тези усещания. Казвам ви го от личен опит... защото и аз съм почнала рано и мисля че е абсолютно безсмислено. Мислех си че съм абсолютно безчувствена и когато открих че не е така много ми хареса Така че забавлявайте се и не мислете за самото свършване. То все някога ще се случи

Цитирай Първоначално написано от storex
    Да, вие вземете от 7-8 годишни да го правите и да го имате секса за "здравей-здрасти"... 15 годишна, разбираш ли, мацката била притеснена, че не може да свърши... вземи СВЪРШИ си с урока по география за утре, маце, пък тогава мисли за другото свършване...
    Да съм ти искала мнението ? Какво от това , че съм на 15 ? Да върна времето назад ли ? Или нямам право да изпитам оргазъзъм при секс ?
    Обичам !

Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Да съм ти искала мнението ? Какво от това , че съм на 15 ? Да върна времето назад ли ? Или нямам право да изпитам оргазъзъм при секс ?
    Много добре казано мацка!
    Две хубави очи...
    http://FotoFace.EU

Град
    София
    Не ми ли удари един :P НЕ мога да свърша.
    Иначе си удряме eзици често
    И свършвам бързо.

Проблема ви е в партньора. Ако не бяхте започнали да правите секс толкова рано, нямаше да се е*ете с някой 15 годишен мухльо, и щяхте да свършвате, защото няма по-хубаво от опитния партньор.
    Като пораснете и си хванете опитен партньор, ще свършвате. Сега не.

Град
    In my own head...
    никак не ми се иска да ви отчайвам, но аз започнах полов живот на 17 и вече 9 години с различни партньори никога не съм получавала вагинален оргазъм. честно казано, не съм единствена. това никак не означава, че не изпитвам удоволствие от секса, а и сама знам как да си "помогна", което понякога дори допълнително възбужда партньора... и така може да се свърши по 2-3 пъти, така че ни най-малко не се оплаквам -
    нито ме е спирало някога, нито ме е отблъсквало от даден човек
    Too much energy, too little time...

Цитирай Първоначално написано от alieny2k
    Много добре казано мацка!
    Само, че от нейната уста не важи...
    storex е напълно прав.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Kokoskata
    Проблема ви е в партньора. Ако не бяхте започнали да правите секс толкова рано, нямаше да се е*ете с някой 15 годишен мухльо, и щяхте да свършвате, защото няма по-хубаво от опитния партньор.

На 19 е . И 1000 пъти казах , че е опитен и че не е в него проблема .
    Обичам !

Голям фен Аватара на Emilen
    Трябва да схванете, че има момичета, които по-трудно могат да свършат. Партньорът ще трябва МНОГО повече да се потруди, доколкото разбирам. Понякога се случва дори това да не помогне.

Повече от фен Аватара на Taam
    Аз не разбирам какво толкова има да се "труди" човек. Нали е с желание? Започва да става в момента, в който спреш да мисилш кой за какво трябва да се "труди", за да достигне заветната цел.
    Иначе...Преди време редовно, дори по няколко пъти, но винаги е било най-хубаво когато сме свършвали зедно. : )
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

На 19 е . И 1000 пъти казах , че е опитен и че не е в него проблема .
    Оргазма е 90% в главата и останалото е животински инстинкт (животно оргазъм да получава?).
    Да е опитен партньора не означава да върти задника като на концерт на Галена, а да ти обсеби съзнанието преди да сте почнали да правите нещо. Да те накара животински да го желаеш преди дори да е намекнал за секс и да си толкова влажна , че да те е срам да се съблечеш без да се подсушаваш.
    Последващото са подробности - няма как да не свършиш и това ще ти е най-лекия проблем.

Секса е следствие, а не причина .

^ Това имам в предвид. Партньора трябва да е опитен. На 19 години - много опитен.

anonymous708973
    Guest
    Годините не са показател. Може да е на 19 и да е имал 2-3, а не 755479 партньорки и пак да има опит - да знае кое, къде, как да пипне. Да си го признаем, момичета, не сме тоооолкова уникални. Има си местенца, които ни побъркват всички

Дай тогава да тръгне с някой 40-годишен чичко, щото, видиш ли, много бил опитен.

Един мъж не може да е опитен, когато е имал връзки с две три 15 годишни и никой не може да ме обеди в обратното. И ако ти не си уникална и твоя 16-17 годишен "опитен приятел" като те пипне по клитора и на теб ти става хубаво, защото другите момичета казват че им харесва, недей да говориш за жените като цяло - смешно е. И да ако бяхте почнали по-късно да се е*ете щяхте да си хващате мъже над 25, които да ви задоволяват.
    Айде да каже някой мъж над 25-30 години, дали не е успявал да задоволи приятелката си.

Тва с годините го написах 'щото някой беше написал , че е 15 годишен мухльо и ми се идеше да го изкрива . Иначе прави сте сички ... ама няма какво да направя , няма да го зарежа заради единия секс.Както и да е тая тема заради мен я обърнахме на ...
    Обичам !

Аз написах че е 15 годишен мухльо и не бях много далече от истината. Щом като се пипаш - свършваш, а като се е*ете - не, значи просто не е достатъчно опитен. Можеш да пробваш да си отгоре и да се движиш по начина, по който ти харесва, никой не е казал, че трябва да го зарязваш.

anonymous708973
    Guest
    Един мъж не може да е опитен, когато е имал връзки с две три 15 годишни и никой не може да ме обеди в обратното. И ако ти не си уникална и твоя 16-17 годишен "опитен приятел" като те пипне по клитора и на теб ти става хубаво, защото другите момичета казват че им харесва, недей да говориш за жените като цяло - смешно е. И да ако бяхте почнали по-късно да се е*ете щяхте да си хващате мъже над 25, които да ви задоволяват.
    Айде да каже някой мъж над 25-30 години, дали не е успявал да задоволи приятелката си.
    Кажи ми една жена, на която не й е кеф, когато мъжът докосва клитора й (Освен фригидните, които няма да коментираме).
    Иначе да, аз съм на 16...да си хвана мъж с 10 години отгоре, ама разбира се, защо не?!

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    До:Кокошка не знам дали си момиче или момче но със сигурност си голям "разбирач" или "професионалистка" Само мога да ти кажа,че не е проблева в възрастта а в това какви са чуствата ....аз като ходя с момиче на 17 и дори на 16 свършваше по много пъти сигурно защото е момиче чудо или някакъв "вундер"...Аз съм на 19 това ми е 1-вото момиче и мога да се похваля че мога да я задоволя достатъчно за да свърши поне 5 пъти...това,че ти си някой чекиджия дето е накарал жена да свъши за 1 път на 25 години е твойт пробле,същото се отнася и ако си жена пха...простак..!

anonymous708973
    Guest
    КокоСка е никнеймът, бе

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Без значение какъв е ...пълен глупак е :]

Като за начало съм от женски пол и не мога да разбера, защо оприличаваш хората на глупаци и простаци, само защото не споделят твоето мнение?
    Проблема не е в чувствата, аз да ти кажа. Ти може много неща да чувстваш, но като нямаш опит, за да задоволиш една жена е съвсем друго нещо. Опитът от друга страна се добива с възрастта, тъй че пак ще кажа - колкото по-голям, толкова повече опит, колкото повече опит, толкова повече удоволствие. А за това, че си накарал някое 16 годишно момиче да свърши 5 пъти, искам само да те попитам как разбра, че е свършила 5 пъти - от пъшкането ли?
    И към Пинко:
    Да, всяка жена й е кеф да й пипат клитора, но има много други неща, които биха й харесали много повече и това е индивидуално, а не за всички еднакво. И ако не беше почнала да се е*еш от 16 годишна, нямаше да има нужда да си хващаш някой 10 години по-голям, пък дори и да го направиш - какъв е проблема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си