- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване (за момичета)
Първоначално написано от Saphire
Аз съм сигурна ,че бях готова + тва въпреки болките си ми хареса.
Обичам !
Аз свършвам много бързо (вагинално и клиторно) и сигурно на пръсти се броят актовете, в които не съм свършила.
Със сегашния си партньор свършвам по няколко пъти по време на самия акт (преди повече от 1 вагинален оргазъм не бях получавала). Той сякаш усеща кога, къде и как да ме докосне, уцелва точния ритъм. Просто си паснахме.
Това, което имам предвид е, че голяма роля играе връзката между партньорите. Когато се раздавате изцяло и се наслаждавате свободно един на друг сексът ще е по-добър.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и аз свършвам бързо стига да е правилния човек
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Да, вие вземете от 7-8 годишни да го правите и да го имате секса за "здравей-здрасти"... 15 годишна, разбираш ли, мацката била притеснена, че не може да свърши... вземи СВЪРШИ си с урока по география за утре, маце, пък тогава мисли за другото свършване...
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Секса е хубаво нещо дори и без да свършиш, а когато стане е още по-хубаво. Не очаквайте че на 15 ще свършите. Аз свърших за пръв път на 18. Всяко нещо с времето сиЗа това и мисля че няма смисъл от ранния секс, защото тогава организмът на жената не е готов за тези усещания. Казвам ви го от личен опит... защото и аз съм почнала рано и мисля че е абсолютно безсмислено. Мислех си че съм абсолютно безчувствена и когато открих че не е така много ми хареса
Така че забавлявайте се и не мислете за самото свършване. То все някога ще се случи
Да съм ти искала мнението ?Първоначално написано от storex
![]()
Какво от това , че съм на 15 ? Да върна времето назад ли ? Или нямам право да изпитам оргазъзъм при секс ?
Обичам !
Първоначално написано от krissy7
Много добре казано мацка!
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU
Не ми ли удари един :P НЕ мога да свърша.
Иначе си удряме eзици често![]()
И свършвам бързо.
Проблема ви е в партньора. Ако не бяхте започнали да правите секс толкова рано, нямаше да се е*ете с някой 15 годишен мухльо, и щяхте да свършвате, защото няма по-хубаво от опитния партньор.
Като пораснете и си хванете опитен партньор, ще свършвате. Сега не.
никак не ми се иска да ви отчайвам, но аз започнах полов живот на 17 и вече 9 години с различни партньори никога не съм получавала вагинален оргазъм. честно казано, не съм единствена. това никак не означава, че не изпитвам удоволствие от секса, а и сама знам как да си "помогна", което понякога дори допълнително възбужда партньора... и така може да се свърши по 2-3 пъти, така че ни най-малко не се оплаквам -
нито ме е спирало някога, нито ме е отблъсквало от даден човек![]()
Too much energy, too little time...
Само, че от нейната уста не важи...Първоначално написано от alieny2k
storex е напълно прав.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Kokoskata
На 19 е . И 1000 пъти казах , че е опитен и че не е в него проблема .
Обичам !
Трябва да схванете, че има момичета, които по-трудно могат да свършат. Партньорът ще трябва МНОГО повече да се потруди, доколкото разбирам. Понякога се случва дори това да не помогне.
Аз не разбирам какво толкова има да се "труди" човек. Нали е с желание? Започва да става в момента, в който спреш да мисилш кой за какво трябва да се "труди", за да достигне заветната цел.
Иначе...Преди време редовно, дори по няколко пъти, но винаги е било най-хубаво когато сме свършвали зедно. : )
Оргазма е 90% в главата и останалото е животински инстинкт (животно оргазъм да получава?).Първоначално написано от krissy7
Да е опитен партньора не означава да върти задника като на концерт на Галена, а да ти обсеби съзнанието преди да сте почнали да правите нещо. Да те накара животински да го желаеш преди дори да е намекнал за секс и да си толкова влажна , че да те е срам да се съблечеш без да се подсушаваш.
Последващото са подробности - няма как да не свършиш и това ще ти е най-лекия проблем.
Секса е следствие, а не причина.
^ Това имам в предвид. Партньора трябва да е опитен. На 19 години - много опитен.![]()
Годините не са показател. Може да е на 19 и да е имал 2-3, а не 755479 партньорки и пак да има опит - да знае кое, къде, как да пипне. Да си го признаем, момичета, не сме тоооолкова уникални. Има си местенца, които ни побъркват всички![]()
Дай тогава да тръгне с някой 40-годишен чичко, щото, видиш ли, много бил опитен.
Един мъж не може да е опитен, когато е имал връзки с две три 15 годишни и никой не може да ме обеди в обратното. И ако ти не си уникална и твоя 16-17 годишен "опитен приятел" като те пипне по клитора и на теб ти става хубаво, защото другите момичета казват че им харесва, недей да говориш за жените като цяло - смешно е. И да ако бяхте почнали по-късно да се е*ете щяхте да си хващате мъже над 25, които да ви задоволяват.
Айде да каже някой мъж над 25-30 години, дали не е успявал да задоволи приятелката си.
Тва с годините го написах 'щото някой беше написал , че е 15 годишен мухльо и ми се идеше да го изкрива . Иначе прави сте сички ... ама няма какво да направя , няма да го зарежа заради единия секс.Както и да е тая тема заради мен я обърнахме на ...![]()
Обичам !
Аз написах че е 15 годишен мухльо и не бях много далече от истината. Щом като се пипаш - свършваш, а като се е*ете - не, значи просто не е достатъчно опитен. Можеш да пробваш да си отгоре и да се движиш по начина, по който ти харесва, никой не е казал, че трябва да го зарязваш.
Кажи ми една жена, на която не й е кеф, когато мъжът докосва клитора йПървоначално написано от Kokoskata
(Освен фригидните, които няма да коментираме).
Иначе да, аз съм на 16...да си хвана мъж с 10 години отгоре, ама разбира се, защо не?!![]()
До:Кокошка не знам дали си момиче или момче но със сигурност си голям "разбирач" или "професионалистка" Само мога да ти кажа,че не е проблева в възрастта а в това какви са чуствата ....аз като ходя с момиче на 17 и дори на 16 свършваше по много пъти сигурно защото е момиче чудо или някакъв "вундер"...Аз съм на 19 това ми е 1-вото момиче и мога да се похваля че мога да я задоволя достатъчно за да свърши поне 5 пъти...това,че ти си някой чекиджия дето е накарал жена да свъши за 1 път на 25 години е твойт пробле,същото се отнася и ако си жена пха...простак..!
КокоСка е никнеймът, бе![]()
Без значение какъв е ...пълен глупак е :]
Като за начало съм от женски пол и не мога да разбера, защо оприличаваш хората на глупаци и простаци, само защото не споделят твоето мнение?
Проблема не е в чувствата, аз да ти кажа. Ти може много неща да чувстваш, но като нямаш опит, за да задоволиш една жена е съвсем друго нещо. Опитът от друга страна се добива с възрастта, тъй че пак ще кажа - колкото по-голям, толкова повече опит, колкото повече опит, толкова повече удоволствие. А за това, че си накарал някое 16 годишно момиче да свърши 5 пъти, искам само да те попитам как разбра, че е свършила 5 пъти - от пъшкането ли?
И към Пинко:
Да, всяка жена й е кеф да й пипат клитора, но има много други неща, които биха й харесали много повече и това е индивидуално, а не за всички еднакво. И ако не беше почнала да се е*еш от 16 годишна, нямаше да има нужда да си хващаш някой 10 години по-голям, пък дори и да го направиш - какъв е проблема?