- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване (за момичета)
^
ако десет години се клатиш в две пози, опитен ли си? и това равносилно ли е на повече удоволствие?
^ Едва ли има такива. Ако се клатиш 10 години в една две пози, няма да има пред кого да се изявяваш, но пак ще кажа, че едва ли има мъж, който не иска да се развива в сексуалното изкуство.
o, всякакви хора има.
според мен, да се научиш да изпитваш и да доставяш удоволствие, е въпрос на подходящ партньор, желание, страст, готовност да експериментираш, отпускане, отдаване.. има логика това да не се получава веднага, но не опитът /като бройки и 'стаж'/ има отношение.
Сега не мисля да ти разказвам интимния ми живот ...след като ти казвам значи е станало ...а не мислиш ли че днешната младеж е много по образовано и запознато с секса ..отколкото децата преди 30 години? И защо мислиш че гледаното от чекиджийчетата не се прилага в секса?
Кокоске, ти кога започна да правиш секс и на колко години беше партньорът ти?
Не е само докосване по клитора, нали така мили дами? Или поне моя не е като асансьорно копче. Виж, ако вашите са така... аз мога само публично да се порицая и да се обявя за дефектна. Предишният ми партньор доста дълго време ме протъркваше, драскаше и общо взето смяташе, че по мен има само цици и клитор. Сегашният ми обаче... да, доста често ме е срам, че е с 10 години по - голям от мен и връзката ни не е цвете, но ми намери доста повече ерогенни зони по тялото. Първият път не беше 100% приятни усещания, но след това някак ми хвана цаката и прави чудеса... Опитът (независимо дали го разбирате като брой партньори или актове) никак не е маловажен фактор.
Секса е малко по-странен или го можеш или го не можеш..никой не може да ми каже,че един който е почнал като дървае ще умре като казановаТака,че годините не са от голямо значение както и бройката с който си спал
![]()
Дали си дърво или Казанова до голяма степен е субективно, тъй като всеки харесва/иска различни неща в секса. Просто според мен първия път е по - скоро като игра на сляпа баба, отколкото секс. На втория път са ти закрили само едното око.... А след няколко пъти вече виждаш и с двете. Отделно, че ако практикуваш продължително време с един и същи партньор ще се отпускаш повече, ще си позволяваш да импровизираш повече, следователно ще научиш повече неща. Да, за всяко нещо се изисква и доза талант, но не мисля, че там където го няма този талант при наличие на прилична доза старание резултатите няма да са задоволителни.Първоначално написано от galin4o0o
Охо сигурно си на 13. >.>Първоначално написано от krissy7
ЕДИТ:Да да,видях че си на 15 някъде,,,,,,,,ми кво да ти кажа от недоразвитото си тяло какво очакваш?
ЕДИТ2:Виждам че имаме и педофилия ех как коментирам без да съм прочел всички мнения.
Интересно защо всички се държат така сякаш това е нормално?!
О, не, нее! Никъде не съм го казала. Просто доказвах на Кокоска, че колкото и много жени да има, всички си имаме нещо общо, не сме ЧАК толкова уникалниПървоначално написано от babity
![]()
.. Ами успявам да свършвам само с приятелката ми, когато ме лиже, но има моменти в които когато се самозадоволяваш не можеш да свършиш, ако не си се възбудил до някаква максимална степен..
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Рязкото вкарване и изкарване на члена...Незнам за другите![]()
Няма как на 15 да си обрзован/а толкова...Мисля, че тийновете само си въобразяват , че са навътре в секса а всъщност изобщо не са! ПОДЧЕРТАВАМ ДЕБЕЛО : ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ!