.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на Deadlock
    ^
    ако десет години се клатиш в две пози, опитен ли си? и това равносилно ли е на повече удоволствие?

^ Едва ли има такива. Ако се клатиш 10 години в една две пози, няма да има пред кого да се изявяваш, но пак ще кажа, че едва ли има мъж, който не иска да се развива в сексуалното изкуство.

Супер фен Аватара на Deadlock
    o, всякакви хора има.
    според мен, да се научиш да изпитваш и да доставяш удоволствие, е въпрос на подходящ партньор, желание, страст, готовност да експериментираш, отпускане, отдаване.. има логика това да не се получава веднага, но не опитът /като бройки и 'стаж'/ има отношение.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Сега не мисля да ти разказвам интимния ми живот ...след като ти казвам значи е станало ...а не мислиш ли че днешната младеж е много по образовано и запознато с секса ..отколкото децата преди 30 години? И защо мислиш че гледаното от чекиджийчетата не се прилага в секса?

anonymous708973
    Guest
    Кокоске, ти кога започна да правиш секс и на колко години беше партньорът ти?

Мега фен Аватара на babity
    Не е само докосване по клитора, нали така мили дами? Или поне моя не е като асансьорно копче. Виж, ако вашите са така... аз мога само публично да се порицая и да се обявя за дефектна. Предишният ми партньор доста дълго време ме протъркваше, драскаше и общо взето смяташе, че по мен има само цици и клитор. Сегашният ми обаче... да, доста често ме е срам, че е с 10 години по - голям от мен и връзката ни не е цвете, но ми намери доста повече ерогенни зони по тялото. Първият път не беше 100% приятни усещания, но след това някак ми хвана цаката и прави чудеса... Опитът (независимо дали го разбирате като брой партньори или актове) никак не е маловажен фактор.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Секса е малко по-странен или го можеш или го не можеш..никой не може да ми каже,че един който е почнал като дървае ще умре като казанова Така,че годините не са от голямо значение както и бройката с който си спал

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Секса е малко по-странен или го можеш или го не можеш..никой не може да ми каже,че един който е почнал като дървае ще умре като казанова Така,че годините не са от голямо значение както и бройката с който си спал
    Дали си дърво или Казанова до голяма степен е субективно, тъй като всеки харесва/иска различни неща в секса. Просто според мен първия път е по - скоро като игра на сляпа баба, отколкото секс. На втория път са ти закрили само едното око.... А след няколко пъти вече виждаш и с двете. Отделно, че ако практикуваш продължително време с един и същи партньор ще се отпускаш повече, ще си позволяваш да импровизираш повече, следователно ще научиш повече неща. Да, за всяко нещо се изисква и доза талант, но не мисля, че там където го няма този талант при наличие на прилична доза старание резултатите няма да са задоволителни.

Мега фен Аватара на Fisherman
    Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Е все пак правя секс само от една година може и заради това да е .
    Охо сигурно си на 13. >.>
    ЕДИТ:Да да,видях че си на 15 някъде,,,,,,,,ми кво да ти кажа от недоразвитото си тяло какво очакваш?
    ЕДИТ2:Виждам че имаме и педофилия ех как коментирам без да съм прочел всички мнения.
    Интересно защо всички се държат така сякаш това е нормално?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не е само докосване по клитора, нали така мили дами?
    О, не, нее! Никъде не съм го казала. Просто доказвах на Кокоска, че колкото и много жени да има, всички си имаме нещо общо, не сме ЧАК толкова уникални

.. Ами успявам да свършвам само с приятелката ми, когато ме лиже, но има моменти в които когато се самозадоволяваш не можеш да свършиш, ако не си се възбудил до някаква максимална степен..
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Рязкото вкарване и изкарване на члена...Незнам за другите
    Няма как на 15 да си обрзован/а толкова...Мисля, че тийновете само си въобразяват , че са навътре в секса а всъщност изобщо не са! ПОДЧЕРТАВАМ ДЕБЕЛО : ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си