- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми.Много ми досажда!
Здравейте.Значи проблема ми е следния.В 8ми клас съм и тази година се преместих в ново училище.Аз и най-добрата ми приятелка стоим на един чин [втория,средната редица] и пред нас стояха две момчета.Единия страшно много ни досажда.Първо без да ни познава ни искаше номерите на gsma.После момчето което седи до него [той е свестен] ни показа,че този дето ни досажда е написал мойто име и на мойта фр на един лист.Да не говорим,че в междучасията едва не ни лягаше на чина.Смисъл облягаше се доооста на чина ни.Ние постоянно го режем ама той не се разбира от дума.За щастие пред нас стоят вече две наши приятелки.Обаче той продължава.Вчера ми седна на чина.А днеска едни момичета от класа ни,ми казаха,че той има моя снимка в телефона си [незнам кога е успял да ме снима].Много ме дразни.Ако някой ми каже по-какъв начин да му покажа колко много ме дразни [защото съм пробвала много варианти],ще съм му благодарна.![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Ето тук http://gsmmaitapi.com/cgi-bin/index има доста ефикасни жеги за телефонаИма едно "Не барай жена ми".Мисля, че то ще свърши работа
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Къде учиш бре ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нямам му номера.Всъщност и той няма моя.Не му го дадохИначе мерси за сайта.
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
В ИнтелектаПървоначално написано от awerw
![]()
Аа далече си миИмам един братовчед там ама той колко е братовчед колко братовчедка
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Като насаме си поговорите и му кажеш, че ти досажда и не ти е приятно?
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Еее вие пък като почнете с тия превземки... Голям прас, че ти е седнал 1 път на чина. Разбирам да те тормозеше нон-стоп по телефона примерно или да се влачеше постоянно след тебе в училище и след това - тогава ок, ама сега, че бил ти седнал на чина, бил се облегнал, имал твоя снимка и вече край. Може момчето просто да те харесва - не е нужно да се държиш дебилски с него. Като ти е толкова неприятно го дръпни настрани и му кажи директно, че ти досажда и да спре. Или просто не му обръщай внимание - като види, че го игнорираш 2-3 пъти накрая сам ще се откаже...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Момчето те харесва.![]()
Вярно,доста е досадно,просто не обръщай внимание,друго няма какво да направиш.![]()
Харесва те !![]()
![]()
То е ясно,ама въпроса е как да ме остави намира (:Първоначално написано от HoBoJIyHuE
Хах еми да доста често се влачи след мен.Дразни ме просто и толкова. (:Първоначално написано от GossipGirl89
Удари му 1 шамар, отрежи го 1 хубаво да знае да не се занимава с тебе..такива само с бой можеш да ги оправиш.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не можеш ли просто да му го кажеш?То е ясно,ама въпроса е как да ме остави намира (:
Сливи ли имаш в устата?
И тя е д'генце бе не разбра лиПървоначално написано от presinceto123
![]()
sapphire5![]()
Не си ли чувала, че мъжете от намеци. Въпроса не е да го отрежеш гадно, за да спре, а да му го кажеш ясно и точно, за да не разбере друго. Просто отиди и му кажи, че между вас няма как да се получи нещо, нещата не са двустранни. Това е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
\Първоначално написано от awerw
/
![]()
Е т'ва тормозене си има и положителна страна. Радвай се, че някой ти обръща толкова внимание. : д
ставаше въпрос,че и аз уча в Интелекта може се познавамеПървоначално написано от fanpire
а ако си и от моя клас
![]()
^ Кой клас си?Смисъл а,б,в,г,д?
Първоначално написано от awerw
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
"В" съм със сиг те знам ако не по име то по физиономияПървоначално написано от fanpire
![]()
От Плевен ли си..и аз съм там.. и познавам доста от 8 клас ..Първоначално написано от fanpire
![]()
Кажи му направо какво мислиш.. и без да ти пука..