- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще помогнете ли ? хах
Тъй като имам регистрация тук, реших да ви помоля за малко помощ!
Тази година приятелят ми завършва и ще съм му дама на бала, харесала съм си тази рокля .... http://www.edressme.com/1002.html# ...как мислите? Подходяща ли е, дали би ми стояла добре..с матова кожа съм..170 висока...дълга черна коса, 56 кгМалко се притеснявам.. кажете мнението за рокличката иии също така ако може да ми кажете как да си я поръчам и от къде да се регистрирам? Тъй като изобщо ме няма с английският език.. ;д... все пак има време до бала му, но все още мога да си променя мнението, нищо не се знае : )))
Грешен раздел.
Ама вие толкова ли не можете сами да решите какво да носите, мама му....
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
$300.00Първоначално написано от Krisi6901
това нали го видя?![]()
Видях цената, но проблема не е в парите изобщо!..
Няма леопардова щампа. Не е яка!
...
Много е фолк тази роклА.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Роклята не е същата! : ) Ако знаете някоя добра фирма, която има и сайт моля кажете..може да си харесам нещо друго ;рПървоначално написано от cherinka
Интересно как реши, че не е същата...
Роклята е отвратителна - модела, материята, цветовете ...
Вземи си нещо по-стилно ..
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Mного интересно как реши, че щом ти смяташ, че е отвратителна,Първоначално написано от Jeuelle
авторката трябва да си смени предпочитанието и да си вземе нещо друго?![]()
Авторката: виждали ли сме те някога?!От високо тъмнокосо слабо момиче до същото с подобно описание... разликата може да е огромна. Ако имаш криви крака, тесен гръб, никакъв врат и слончести ръце - еми... малко трудно да ти стои хубаво.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mацето само поиска мнения![]()
Аз си го дадох! Точка
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
РоклАта и на мен ми е ужасна. На 'сито отгоре и мъже го казаха вече. Too much chalga I can't take...
Я виж това - http://www.casabiancatelier.com/
Не знам от кой град си, но това е ателие във Варна - като им разгледах сайта, имат и доставки някакви, а и щом е за абитуриентска рокля, предполагам ще има да се разхождаш из градовете в търсене на по-евтина, по-красива, по-уникална рокля и т.н., както правят много от абитуриентките.
Съветвам те да ги "последваш" във Фейсбук, защото там са качили изключително много снимки на моделите рокли, които са ушили. (май и в "Галерия" са всичките, но не съм сигурна, така че им разцъкай ФБ-то)
Ние бяхме доволни от това ателие и начина, по който шият момичетата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чакам бризеис да се включи![]()
ето ме![]()
![]()
![]()
след директна покана просто не мога да откажа включване.
първо, ти си дама, а не абитуриентка. така че - вземи си нещо семпло и стилно. роклята от твоя линк е хипер разпространен модел и много абитуриенткибяха с нея. това определено не е твоята вечер, няма ти да си 'звездата', по-скоро си аксесоар към приятеля ти.
вземи си черна рокля до коляното, ако искаш нещо цветно се съобрази с гамата на вратовръзката и ризата му.
Първоначално написано от Briseis
няма какво да кажа повече!
п.с. тая роклята е толкова комерсиал вече, че трябва да се забрани производството и
аре да ме водиш на кафенце в мола? 5леа е парчето)Първоначално написано от Krisi6901
е мислиш ли че може да е високо тъмнокосо и СЛАБО и да има слончести ръце ...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Сладка е рокличката,ама не мога да ти помогна от къде да си я поръчаш.