^ тц, това е причината да не й ВЯРВАМ (добре де, това и факта че знам доста повече за нея отколкото ти)

причината да не я разбирам, въпреки че съм сигурен че каквото има да се разбира и е релевантно си го разбирам, е че съм избран да отида в ада:

Тогава се приближиха учениците Му и Му казаха: Защо им говориш с притчи?

11 А Той в отговор им каза: <Защото> на вас е дадено да знаете тайните на небесното царство, а на тях не е дадено.

12 Защото който има, нему ще се даде, и ще има изобилие; а който няма, от него ще се отнеме и това, което има.

13 Затова им говоря с притчи, за да гледат, а не виждат; чуят а не слушат, нито разбират.

... Да не би да видят с очите си, И да чуят с ушите си, И да разберат със сърцето си, И да се обърнат, И Аз да ги изцеля".

което пък и означава че след като има 48 000 официални деноминации, поне 90% от предскавителите им са направени така че да не разбират библията, за да могат да бъдат изпратени в ада (както и всеки друговерец или здравомислещ:

50и ще ги хвърлят в огнената пещ; там ще бъде плач и скърцане със зъби,

48дето "червеят им не умира, и огънят не угасва".

10той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

11И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове

15И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро.