.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст

въпроса ми е "Какво мислите за момичетата, които правят секс на по 12-13-14 и защо смятате така. Вие на колко години го направихте"

П.п. Момче съм и съм възмутен от размаха, с който действат малките к*рвенца.

LabilnaPsihika
    Новак

лабилна психика

не ги гледай въобще

Супер фен
    Град
    София
    За тези, които го правят на по 12-13-14 ги мисля за к*рви... Иначе аз си изгубих девтвеността малко след като навърших 16
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ани евала все пак, но просто като ги погледнеш как вървят, как се държат, как говорят и какви жестове правят в акъла ми влиза "леле погледни я, та тя е само на 13 години, а вече е толкова опитна, че някой дами от околовръстното биха и завидяли.

В класа ми има една "от тези, за които пишем" и държанието и е съвсем различно от на другите по-скромни момичета, които са дори по-красиви и очарователни от нея.. Мнението и на останалите момчета за нея е "лека жена" да се изразя по-културно.

Град
    София
    На всички им идва времето на това е че на някой много рано
    Exorcism !

Супер фен
    Град
    София
    Аз имах такава приятелка... И тя беше на 13 и попринцип произлиза от просто семейство, ако мога така да се изразя, тя нищо не споделяше с майка си, имам предвид от разговорите между майка и дъщеря... И така един ден ми пише в скайпа "Моля те не казвай на никой ама на мен ми се прави скс, имам гадже на 16 години и той ми предложи да го правим Да го правя ли или не?"! останах като вцепенена после започнах да и пиша, че той няма никакви чувства към нея и че я иска само за секса! (междувременно, точно затова, което каза и ЛабилнаПсихика - тя привлечаше момчета на 15-16-17-18 години без никакви трудности, зпознанство в скайпа, окзва се, че са в едно даскало!) Казах и за всичките ефекти, които може да предизвика секса на толкова ранна възраст и слава на всевишния - отказа се, въпреки, че по-късно пак имаше такива наклонности... Просто се очудих как без почти никакви усилия си намира гадже, а има толкова по-красиви момичета, които са без връзка...
    Женско съм!
    ^^

Град
    София
    ^ Щот се личи когато едно момиче иска само секс
    Exorcism !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ех,такива теми колко е имало....И колко ще има....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

нищо чудно след 10 години на 7г възраст да правят секс

Това,че са започнали на 14 курви ли ги прави?Курва е лека жена,демек,която спи с всеки.Това,че някое момиче,примерно,е започнало в тази твърде ранна възраст,не гарантира,че е лека.

Всъщност,така наречените курви(независимо от възрастта)не ме дразнят.Дразни ме това,че когато мъжете задоволяват сексуалните си желания и спят с когото си поискат,им казват,че са опитни.Но когато жена го прави,е недопустимо според тъпото общество и й се лепва етикета курва.Затова леките жени въобще не ме дразнят.

Но да се върнем на темата.По принцип съм против.Организмът не е достатъчно развит на този етап.Още си дете.Затова-против.

Град
    София
    И кое ви кара да си мислите,че момиче,което почва секс на 14 е курва?
    Ранният секс е нормален на днешно време.
    Повечето от вас имат много ограничено мислене.
    Аз нямам нищо против.
    Секи си има глава на раменете и тя служи за мислене,не за украса.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    знаеш ли ..има едно нещо търсачка му се вика ...има 100000 такива теми и в тях всеки си изказва мнението ...и като ти направи поредната тема какво ?! Ще спреш някоя 13 годишна пикла да прави секс с приятеля си койтооо страшно мноооого обича
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ами не го подкрепям изобщо.
    И вече има много такива теми.Няма смисъл от все еднакви дискусии.

Аз съм ужасно възмутена от такива момичета. Правят го или за да задържат "любовта на живота си", или защото приятелките им го били направили и било супер яко. И айде нали да не останем назад- юруууш от вратата за краката. . Много тъпичко.
    Имам приятелка, която загуби девствеността си на 13 г., тъй като 1 пич я убеждавал, че я обича мрън мрън и такива ти глупусти, и тя нали е била още дете, пуснала му. Сега съжалява, че го е направила и за себе си, тя казва, че не е правила секс. Представете си за какво разочарование говорим.
    И ми е много тъжно, че все повече теми се пускат от деца на тази крехка възраст, питащи: Да го направя ли? Бремеена ли съм? и т.н. и т.н.. Плаче ми се! Жалка история просто

Какво смятате за секса на 13-14 годишна възраст
    Смятам, че е преждевременен.
    Оставяйки настрани организма, на 12-13-14 години психиката все още не е готова.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Смятах още като пишех темата да се извиня, че правя поредната такава тема, защото четох по-назат и видях една заключена и реших да видя какво е мнението на обществото.

К*рва не става момиче, което е направило веднъж секс с приятеля си, който наистина обича, а става онова момиче, което привлича празноглавците, които просто искат да боднат чушката. Момичето, което се сваля и на най-глупавите и жестовете, които прави.

Не искам да обидя хората правили го на тази възраст, не всички са под този знаменател, но доста голяма част от тези стават просто малолетни к***и. И отново казвам, не искам да обидя някой.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Бях на 14.Да-направих грешка,но това не значи че всички на тази въздраст грешат.Всеки си има глава на раменете,доста обаче не я използват.Повечето от въпросните момичета го правят с ясната цел да пораснат,да бъдат готини и да задържат поредния загорял батко.Но има момичета,които мислят какво правят,знаят как да се пазят,наистина обичат (доколкото е възможно на тези години) и не държат да се изфукат,че не са девствени чрез жестове или думи.И все пак,няма 14 годишна с достатъчно развито тяло.

Това исках и аз да обясня, че не слагам всички под един знаменател. Съдя по хората, с които съм общувал и общувам в момента. Това ти е като обица на ухото, но връщане назад няма за съжаление.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Това,че съм направила грешка,не значи че съжалявам.Ако не го бях направила тогава животът ми щеше да е съвсем различен най-вероятно.
    От една страна съм съгласна! Човек се учи от грешките си, не от успехите... Просто, както каза и miminko - някои не ползват главата си, май само за украшение стои Относно това, че казах, че са к*рви - не всички са такива, има някои, които го правят веднъж, за да видят какво е и после изчакват, но има и други, които го правят с всеки срещнат! За тях говорих, за съжаление вторият вариянт е по-често срещан...
    Женско съм!
    ^^

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За момчетата-ОК!Но за момичетата мисля,че трябва да се изчака поне до 15-16г.Все пак за нас е по-рисковано,защото може да води до отрицателни последствия.Докато при момчетата-само положителни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

абе хора кво толкова като са се ебали на 14 леле и аз бях на толкова .. не съм се променила същата съм си .. а и това,че си спала с гаджето или с тоя къде обичаш и си търсиш само него за секс,не те прави ку*ва,ку*ва те правят постъпките които вършиш,поне така смятам .. а и не само аз,а и доста хора около мен : }

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    За момчетата-ОК!Но за момичетата мисля,че трябва да се изчака поне до 15-16г.Все пак за нас е по-рисковано,защото може да води до отрицателни последствия.Докато при момчетата-само положителни.
    Да бе,ще седят и ще чакат да навършат 16. Само защото има риск... Винаги има риск.Ако са подготвени,готови психически и физически,не виждам проблема.Лошото е,че много малко тийнейджъри са подготвени,и го правят по адски тъпи причини.В този случай съм твърдо против.

Абе няма лошо важното е всяко момиче когато го прави да се чувства готово и е готова да си понесе последствията . И да има поне ена обща сексуална култура . Общо взето .
    Обичам !

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    И кое ви кара да си мислите,че момиче,което почва секс на 14 е к***а?
    Аз нямам нищо против.
    +!
    да ви имам и нормалните разбирания на вас...

Аз до сега не съм чула момиче да прави секс на 12,но сигурно и такива има.А имам един въпрос..защо какво мислим за тези Момичета според мен по-скоро момченце на 13 не е нормално да води полов живот.Момичетата попринцип съзряват по-рано,а в днешно време на 14 има случаи,в които са напълно подготвени за разлика от момчетата на тази възраст Не е ли също дразнещо да видиш момче на тези години да се прави на големия ебач...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    И кое ви кара да си мислите,че момиче,което почва секс на 14 е к***а?
    Аз нямам нищо против.

Ето,заради такива изказвания сме на една от челните позиции при спонтанни аборти в Европа сред тийнейджърите.

На 13-14,почти никой няма акъл,защото тепърва се ориентира що за личност е!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си