- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кислородна вода
Дали ще мога да си изсветля няколко кичура от косата с кислородна вода? Не искам да става русо или чак толкова светло, просто косата ми преди(лятото) беше 1-2 тона по светла на места и ми харесваше много повече, и сега искам да си я направя пак така.
Споко.На мен лятото костата ми става почти руса.От слънцето е.Не прибързвай.
Само ще си изгориш косата, не го прави.. За 1-2 тона по-светли и то не цялата коса, ами няколко кичура няма да умреш. Ако толкова много искаш използвай боя..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1 Обаче пък.. няма смисъл с боя, защото 2-3 пъти повече гори косатаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
имаше едно за изсветляване на руса коса на AVON бях си го поръчала макар ,че съм с черна коса ..пробвах на два кичура и хвана и 1 една година не мога да си възвърна естествения цвят на косата няма махане ..така ,че ще ти свърши работа ,а и е безвредно..не е като боята за боядисване![]()
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Cucko0
малеее и ти ли.. пишеше, че трябва като се измие кичурите да се махнат (уж временни).. вече съм с по-светъл цвят на косата от 2 години ;д![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Първоначално написано от ParisHilton
хахха какво да ти кажа много лошо се прецаках..косата си отрязах то пак стоешепорасна още се вижда ..затова си боядисвам двата кичура с боя (цвят като на косата ми ) и го заличавам след време пак избива ..побърква ме
![]()
Hostis Honori Invidia