- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Betting-игра
Прави я, пък квото ще да става![]()
Audio ergo sum
Риъл е с едноседмичен бан, така че решавайте дали ще го чакате, ще го правите без него или ще се свържете по друг начин с него.
Имаме ли правила вече?
тебе те знаем, че имаш връзки с него за тва предлагам докато го няма да залага през тебе, а когато се върне ше му оправим точките.Първоначално написано от shadow4e
Предлагам да е с тея правила засега, да поиграем малко да видим има ли интерес пък ше го дооправим.
Всеки има по 500 точки, минималния залог е 5 точки, само в права колонка.
Предлагам тая тема да си остане за да може да дискутираме в нея а в другата да са само залози.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Колко мача мога да пиша? Някакво ограничение?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Най много 10, че иначе много точки ще спечелишПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Едно не разбрах.
Само крайни резултати ли пишем или може под/над 2.5 гола, и т.н.
А за точен резултат може ли да се удвояват спечелените точки или да се добави процент от залога?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Така...
Тъй като малко избързахме, има страшно много неяснотии относно правилата, които така или иначе липсват. Риъла е отпуска, сега говорих с него и е най-добре да изчакаме, за да участва активно и той в "поддържането" на темата. Т'ва са е айдушка работа.
Предлагам да прекратим за момента, а от началото на следващата седмица вече ще имаме готови, съвсем точни правила и указания за участие.
С мен ли сте?
Абе, с мен сте, бе... дека че о'ите.![]()
И ти като нас си просто келеш...
аз предлагам да направим тая игра, пък като дойде риъла ше го мислим, щото като гледам уж много имаше заинтересовани пък 3 човека играха снощи.