- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Често използване на преса...
Значи използвам пресата си, за да се изправям всеки ден... Обаче това е много вредно и не искам да си изгоря косата и накрая да прилича на нищо. Нещо да ми препоръчате, защото иначе стърчи отвсякъде?
Е кво, гугъл ли да си нахлупи на главата.. като нямаш мнение по темата НЕ ПИШИ -.-.Първоначално написано от MegiBoOm
Няма значение колко теми има, тук сме за да помагаме.. ^_^
П.Т.
Не използвам много често преса защото си харесвам нормалната коса и не мога да ти помогна особенно много :/. Но знам, че имаше някакъв гел или балсам [не знам ] против изгарянето на коса от преси/маши/сешуари и т.н.
Другите ще ти помогнат повече. Толкова от мен. ^_^![]()
Не съм я използвала от 3-4 месеца ... естествената ми форма на косата е хубава ии не мисля че трябва да я горя точно в момента =)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Добре де,момичето не ви пита от кога не сте си изправяли косата,а как да я защити от изгаряне.
Аз също се изправям всеки ден от вече 2 месеца и си слагам кристали за коса преди да се изправя,а след изкъпване на мокра коса си слагам флуид.Засега косата ми не се е изгорила,нито пък е нацъфтяла.Все пак потърси в търсачката има много такива теми.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
^ Да, а все едно кристалите предпазват от изгаряне... Освен за по-лесно разресване и за моментален "блясък" за сухите коси и евентуално от дълго използване да се намали цъфтежа не знам дали ще помогне..
Има на Лореал Студио едно Hot liss или Hot straight, мисля че и двете са за едно и също, ако някой знае разликата нека сподели. Също така има и на syoss. Цените са около 10тина лева, зависи от града в който живееш и магазина от който го купуваш. А да попитам момичетата които използват на syoss или Loreal : едно шишенце за колко време ви стига? Също така колко често се изправяте? Не се изправям често, когато съм в настроение (максимум 2 пъти в месеца) и то само 1 път сутринта, през другите дни само оправям подвитите краища на ниски градуси.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Имам мнение, ДА! Но като ги мързи и пръста да си мръднат, за да видят коооолко много теми има (в които съм писала също) няма смисъл да отговарямПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Постригването всеки месец на крайщата е най-доброто решение според мен![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Първоначално написано от xdennyx
Щом се изправяш всеки ден, е хубаво да си купиш качествена преса, която да не гори толкова косата. Аз имам на Белисима Креативити, керамична е и има йонизатор. 90 лв е, но си заслужава, особено ако я употребяваш често.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
така или иначе ще си преебеш косата, не го казвам за да съм интересна, а за защото го разбрах за себе си
Знам, точно за т`ва питах дали има начин да я поддържам права, без да ползвам често преса. Гледах стари теми, и преди съм ги чела, не мисля че е нужно да ме нападате така... Просто исках конкретен отговор как да не си изгарям косата така. Не искам всеки ден да ползвам преса просто. А като се погледна в огледалото, когато не съм изправена, съм ужас.Първоначално написано от ri41
Мерси за отговорите.
Има решение да не ползваш преса всеки ден - намираш добра преса и като се изправиш на 200 градуса веднъж (може и повече) ти държи до следващото къпане, но ако не спиш вързана малко се подвиват крайчетата, а ако си вързана се получава лека чупка на мястото където е бил ластика.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
аз също използвам почти всеки ден преса ( да не кажа и всеки) и то отдавна и за да не ми е изтощена косата използвам хидратиращ шампоан за коса ( herbel essences) и после слагам балсам на краищата си и седя с него известно време ( през това време си мия тялото) и след като се изкъпя не я суша , а я оставам да изсъхне от самосебе си и вечер преди да легна използвам нощен крем на elseve с пчелно млечице и това е всичко ,което правя с моята коса , и изглежда много добре , даже наскоро една приятелка ме пита дали не съм се постригвала понеже много жива ми изглеждала косата , а аз не съм ходила на фризьор от 4 месецанадявам се да съм помогнала с нещо
![]()
Мерсии, последните 2 мнения много ми помогнаха.![]()
Вземи си някое спрейче и се опитай да си оформиш косата така , че да си я харесаш без да е нужно изправяне с преса.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
след къпане, на влажна коса, аз си слагам ето това балсамче
http://lh6.ggpht.com/_6jrt9jGKCVk/S1...umb%5B1%5D.jpg
без отмиване, което предпазва косата от изгаряне(малко или много) ии освен това, я прави много мекичка и лесна за оформяне
прави си редовно(1-2 пъти в седмицата) подхранващи, възстановяващи маски, когато можеш, не ползвай сешоар, а я остави да изсъхне сама, вземи си хубава серия шампоан и балсам, които омекотяват и подхранват косата
СПРИ ДА СЕ ИЗПРАВЯШ!!! ..Първоначално написано от CookieMonster
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от FuckingFreak
) +1
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
ами щом ти е обезформена косата и стърчи без преса, значи вече си я изгорила добре, прави си я на пяна и подхранвай с домашни маски, наскоро си правих една за изгорената ми от кичури косица-намазваш си косата със зехтин цялата, стоиш час, два отмиваш и косата е еластична, мека и нестърчаща
Моя грешка .. еми кристали ... Обаче според мене колкото и кристали да слагаш ако я гориш всеки ден няма да оживее =)Първоначално написано от xdennyx
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ами това е, което казаха момичетата преди мен, взимаш си една хубава преса, изправяш се веднъж на високи градуси + термозащитен продук, правиш си подхранващи маски и така.![]()
Аз също бих искала да попитам, ако някой е използвал Syoss или Loreal, д/г за колко време ви стига 1 опаковка ?
Има един спрей на Syoss който е точно предназначен да предпазва косата от изгаряне при ползването на преса. http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1259&bih=537
Нещо такова беше.
Това на Лореал го имам от 2 месеца и го ползвам през ден, защото го ползвам и когато си суша косата със сешоар. Още не е свършило и не дава признаци да е към края си.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on