- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срещаме си погледите
Преди една година в автобуса ми често се засичахме с едно момиче горе-долу мой набор.Чудел съм се дали това,че си засичаме погледите означава нещо.Един ден бях в по-добро настроение (въпреки дъждовното време) и реших да и се усмихна.Тя също откликна с усмивка и разбрах,че това засичане с поглед не е било "случайно.След това слязох на нейната спирка и и предложих да се скрие под моя чадър ,но това не е към темата.Мисълта ми е че всеки ден да се засичат погледи по няколко пъти не е плод на случаеността.
вярно еПървоначално написано от againstyou
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
![]()
+1Първоначално написано от DiabolicalSoul
Погледа може да е много силен и винаги значи нещо. Трябва да можеш да кажеш много с поглед. Към авторката - че те харесва не значи, но според мен има интерес.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хах добре ве философи ! Аз говорих за себе си,щото гледам много момчета,но тва не значи че имат некъф шанс.![]()
Първоначално написано от modjodjodjo
Лелее.. ей тва исках да чуя..Точно така е 10х от мене ; )
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от bebchence
![]()
![]()
има два варианта 1. да те оглежда защото си му симпатична и да те харесва и 2. да му е странно ,че го гледаш или просто да проверя дали всеки момент е център на внимание :P най-доброто решение- запознайте се, опознайте се и чак тогава разбери
![]()
![]()
Ако накараш едно момиче да се засмее, половината работа вече е свършенаПървоначално написано от againstyou
http://www.vbox7.com/play:90b15620 (към 5-тата минута на клипчето е обяснено подробно![]()
![]()
)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ами виж сега,, аз също съм така с едно момче, ама в днешно време момчетата са доста особени и не знаят как да покажат чувствата/симпатиите си.. така че, зависи.. понякога значи нещо, а понякога простоо.. не знам, уцелвате момента![]()
според мен до известна степен има възможност да те е забелязал![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Де да знам..попринцип е нормално когато гледаш някой и той да те погледне -.-
So far away...
според мен нищо не значи...
modjodjodjo , когато говоря с някого, независимо момче или момиче, аз го гледам в очите. По твоята логика аз би трябвало да 'давам знаци' на всички..
а и честно казано има доста хора, които се заглеждат в очите ми не защото искат да ми дадат някакъв знак, а защото искат да разберат точно какъв цвят са ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't