.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Преди една година в автобуса ми често се засичахме с едно момиче горе-долу мой набор.Чудел съм се дали това,че си засичаме погледите означава нещо.Един ден бях в по-добро настроение (въпреки дъждовното време) и реших да и се усмихна.Тя също откликна с усмивка и разбрах,че това засичане с поглед не е било "случайно.След това слязох на нейната спирка и и предложих да се скрие под моя чадър ,но това не е към темата.Мисълта ми е че всеки ден да се засичат погледи по няколко пъти не е плод на случаеността.

Не. Вие докато си ги срещате, 2012 идва с пълна газ.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от modjodjodjo
    Когато с една жена се загледате в очите за повече от пет секунди, тя ти дава знак, че имаш известен шанс с нея
    Въобще не е вярно това !
    вярно е
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Когато с една жена се загледате в очите за повече от пет секунди, тя ти дава знак, че имаш известен шанс с нея
    Въобще не е вярно това !
    вярно е

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Въобще не е вярно това !
    вярно е
    +1
    Погледа може да е много силен и винаги значи нещо. Трябва да можеш да кажеш много с поглед. Към авторката - че те харесва не значи, но според мен има интерес.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хах добре ве философи ! Аз говорих за себе си,щото гледам много момчета,но тва не значи че имат некъф шанс.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx

Лелее.. ей тва исках да чуя..Точно така е 10х от мене ; )
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Аз пък мисля че може и да значи нещо, като имаме предвид че двамата не се познавате, а и нито един няма смелост да се запознае с другия, но аз съм имала моменти в които като си харесам някой ей така си го гледам и той ме гледа ама дали той има нещо към мен не се знае странна работа
    има два варианта 1. да те оглежда защото си му симпатична и да те харесва и 2. да му е странно ,че го гледаш или просто да проверя дали всеки момент е център на внимание :P най-доброто решение- запознайте се, опознайте се и чак тогава разбери

Повече от фен
    Въобще не е вярно това !
    вярно е
    Ако накараш едно момиче да се засмее, половината работа вече е свършена

http://www.vbox7.com/play:90b15620 (към 5-тата минута на клипчето е обяснено подробно )
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Ами виж сега,, аз също съм така с едно момче, ама в днешно време момчетата са доста особени и не знаят как да покажат чувствата/симпатиите си.. така че, зависи.. понякога значи нещо, а понякога простоо.. не знам, уцелвате момента

Град
    Бургас
    според мен до известна степен има възможност да те е забелязал
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Де да знам..попринцип е нормално когато гледаш някой и той да те погледне -.-
    So far away...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    според мен нищо не значи...

modjodjodjo , когато говоря с някого, независимо момче или момиче, аз го гледам в очите. По твоята логика аз би трябвало да 'давам знаци' на всички..
    а и честно казано има доста хора, които се заглеждат в очите ми не защото искат да ми дадат някакъв знак, а защото искат да разберат точно какъв цвят са ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata96
    При мен е абсолютно същото! Всеки ден с един и същи човек. И аз съм си мислила дали не ме харесва щом постоянно като го погледна и той ме гледа но едва ли. Може би просто той е забелязал че го гледаш и той те гледа да види дали го гледаш и така става както е и в моя случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си