.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Историята на форума

Здравейте потребители !
    Как сме днес?Докато си стоях ей така се сетих за един велик наш познат ,а именно koko95 ,та реших тази тема да я посветим на изцепките от този форум.Ще бъде забавно нали?Всеки ден прочитам нещо смешно.Нека да си направим и класация.Мисля ,че ще бъде забавно.Влизайки тука всеки ще може да прочете изцепката на някой друг,а дори може да виде и своя?Понеже знам ,че не всички потребители четат всички теми, предлагам да пишем потребител-тема и цитат на самия гаф.Благодаря Ви !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Re: Историята на форума

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Здравейте потребители !
    Как сме днес?Докато си стоях ей така се сетих за един велик наш познат ,а именно koko95 ,та реших тази тема да я посветим на изцепките от този форум.Ще бъде забавно нали?Всеки ден прочитам нещо смешно.Нека да си направим и класация.Мисля ,че ще бъде забавно.Влизайки тука всеки ще може да прочете изцепката на някой друг,а дори може да виде и своя?Понеже знам ,че не всички потребители четат всички теми, предлагам да пишем потребител-тема и цитат на самия гаф.Благодаря Ви !
    1. коко95
    2. cvitiogi
    3.
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Супер фен
    Не мисля че да се самоизевяваш за тъп е смешно и всичко ще почнат да гледат сериозно на теб. А и коко никога не съм го смятъл за тъп несмятам че да задаваш въпроси и да изразяваш мнение те прави тъп.

Голям фен
    1:Великия коко95(дуби95)
    skype dubi95

Цитирай Първоначално написано от dubi95
    1:Великия коко95(дуби95)

П.С. - Започнал съм една инициатива по сформиране на твой "фен клуб"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си