.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Пловдив ?!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Пловдив ?!

Бях пуснала преди такава тема,но беше и с друг университет за това искам сега да ви попитам само за този.Някой знае ли нещо повече за Музикалната академия в Пловдив ? Ако има някой който учи или работи там,нека да ми пише ако трябва на лс....чух,че имало пробен изпит за Графичен дизайн и реклама,но не мога да разбера кога ще е,а ми трябва найстина много спешно.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Аз живея в Пловдив, а за първи път чувам за такава академия. Най- добре иди и попитай там учител или директор те ще ти кажат най - добре.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от vilito2589
    Аз живея в Пловдив, а за първи път чувам за такава академия. Най- добре иди и попитай там учител или директор те ще ти кажат най - добре.
    Малко трудно да отида да попитам защото съм от бургас. А иначе доста странно,че не си чувала. http://www.artacademyplovdiv.com/ Ето линк може да се сетиш за какво говоря.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Хаха не била чувала.КОй не знае за музикалната Академия в Стария град.Ходил съм няколко пъти там когато свирихи то като все едно бяхме ученици на бъдещите тогава студенти по музика.Но не мога да ти помогна.На сайта им пише всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си