Благодаря много за готовността ви да ми помогнете!

1. Пловдив отпадна, отидох до там, видях базата, запознах се с доцента, но с нищо не ме впечатли, въпреки, че градът е хубав, моята цел е да получа добро обазование.
2. Има два варианта: СУ - екология и биотехнологии и ЛТУ (Лесотехнически) - ветеринарна медицина. Обадиха ми се днес от ЛТУ и ми казаха, че съм приета в тази специалност, но трябва да ида на място, за да си подам документите въпреки, че още не съм получила дипломата си. Изборът ми малко се усложни, след като знам, че съм приета и в трите специалности. Иначе за мен това са специалностите, готвех се за право, научих всички теми, но просто не мога да си се представя юрист, постоянно ще трябва да споря, аргументирам, защитавам... все пак си имам личен живот. После тръгнах на уроци за хуманна медицина, но като си представя как ще ме юркат по тези български болници по всяко време и как постоянно ще се занимавам с хора от ромски произход (нищо лично.) и ми се отщя.
3. Относно общежитията: Предполагам, че и ЛТУ си имат общежития, но как стои въпросът с наема? И имат ли и семейни общежития, както Техническия, защото там, знаете, че се влиза само ако сме семейни, но имаме някакви познати, които ще могат да ми помогнат , ако има наличие на такова. Ориентирайте ме също каква е цената на една квартира, две стаи примерно? И има ли метро близо до ЛТУ?

Благодаря.