.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    Sofia

ГАДЕН проблем

сори ако има подобни теми...

та проблемът е следния:
    влизам в замунда(пробвах с всички браузъри) и всичко е ОК първоначално ..зарежда си всичко и по някое време не може да ме сварже колкото и да опитвам

много е гадно, защото тъкмо се добера до нещо ..цъкам и......5 години зарежда и накрая ми казва че не може да отвори страницата

Град
    Sofia
    ей сега открих че и с някой други сайтове ми става така

Цитирай Първоначално написано от DuDeN
    ей сега открих че и с някой други сайтове ми става така
    Съмнява ме, че нета ти прекъсва и за това не ти отваря някой сайтове! Имай предвид, че всички интернет браузъри имат кеш памет, тоест част от съдържанието на разглежданите от теб сайтове се съхранява на хард диска на твоя компютър. Когато се случи да нямаш интернет в повечето случай браузера първо зарежда нещата съхранени в кеша с цел да няма забавяне, но когато щракнеш на нещо ново, което не си разглеждал до сега ти показва, че не може да зареди тази страница!

П.С. - Най-лесния начин да разбереш дали ти прекъсва интернет връзката или не е да пуснеш "ping" към даден сайт. За целта си отваряш прозорчето на "Run" (щракни бутона с логото на Windows в комбинация с бутона "R" от клавиатурата) там пишеш "cmd" (без кавичките). В отворилият се "черен" прозорец пишеш командата "ping www.abv.bg -t" (без кавичките) примерно или друг интернет сайт и ако ти показва, че има "Reply" - тоест отговор от сървъра значи имаш интернет достъп до този адрес!

Град
    Sofia
    мерси за подробното обяснение

Град
    Sofia
    направих каквото ми каза и.. http://img341.imageshack.us/img341/7...ndaproblem.jpg

имам си ''reply'' ама.. не знам
    дали да не попитам интернет доставчика??

Щом ти връща отговор когато пингваш, интернета е наред и доставчика няма със какво да ти помогне!

Със каква скорост сваляш?
    Можеш да направиш един тест от този сайт, и да дадеш картинка, за да видим за каква скорост става въпрос!
    Съмнява ме да ти помогне, но можеш да пробваш като изчистиш кеша на браузъра!
    Най-вероятно ще е от скоростта, но нека да видим какво ще изкара теста!

Град
    Sofia
    ами понеже наскоро си сменихме скоростта на нета (към по-бърза) преди теглих с 1.3 mb, а сега за последно когато успях да изтегля нещо теклих с около 750 kb..
    това ли питаш?

Да, точно това!
    Щом не е от скоростта, ще пробваме нещо друго!
    Сваляш и пускаш това!
    Скрипта ще рестартира интернет връзката ти, и ще и направи малко освежаване!
    Ако проблема продължава, пиши пак!

ако нетати е на виваком има решение.аз съм виваком не понеже искам ами понеже на ба6та му излиза по на кирия с дом6ния телефон та и аз така като вляза в замунда ми дава ерор като отида на торенти простоторе 6ение е ресва6 модема и дава6 рефре6 на страницаата

Цитирай Първоначално написано от programings
    Да, точно това!
    Щом не е от скоростта, ще пробваме нещо друго!
    Сваляш и пускаш това!
    Скрипта ще рестартира интернет връзката ти, и ще и направи малко освежаване!
    Ако проблема продължава, пиши пак!
    Мда, пич си. А какво е това? Някакъв файл, с име 123 в сайт за ъплоуд. Да беше казал какъв е тоя скрипт или от къде е взет, някакво официално инфо? Откъде да знаем, че не е вирус? И какво ще рече освеждаване? На въздуха може би? Хайде без циркаджийстване.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Sofia
    ооо да..мисля, че се оправи

благодаря много

Ето какво представлява скрипта :

Код:
    echo Ipconfig/flushdns
    Ipconfig/flushdns
    echo Ipconfig/release
    Ipconfig/release
    echo Ipconfig/renew
    Ipconfig/renew
    exit
    Първата команда обновява DNS, втората команда поправя мрежовата връзка, а третата обновява мрежовата връзка!

Който се съмнява, че във файла от линка има гадина, просто да си постави този код във нотепада, и да си го съхрани със разширение BAT!

Цитирай Първоначално написано от programings
    Ето какво представлява скрипта :

Код:
    echo Ipconfig/flushdns
    Ipconfig/flushdns
    echo Ipconfig/release
    Ipconfig/release
    echo Ipconfig/renew
    Ipconfig/renew
    exit
    Първата команда обновява DNS, втората команда поправя мрежовата връзка, а третата обновява мрежовата връзка!

Който се съмнява, че във файла от линка има гадина, просто да си постави този код във нотепада, и да си го съхрани със разширение BAT!

и на мен ми беше така първата седмица,след като си забързах нета,ма на втората седмица се оправи!!!
    DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си