- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли начин да излъжем книжката за далтонист?
Понеже ще ходя на такъв преглед и ще го има това, има ли начин да излъжем някак тази книжка. Смисъл такъв, да науча числата които вижда далтонист, и да ги кажа по правилния начин, които вижда нормален. Някой пробвал ли е някаква схема ала бала?
Числата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Aaaaaaaaa, тези числа... Не съм знаела, че такъв е изпита за далтонисти.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, прегледът им се състои от многоцветни точки, квадрати, триъгълници(май)и измежду тях има цифри, които само хора с ненарушено цветно зрение могат да видят. Явно ттоя за това питаПървоначално написано от LadyDi
явно е искал да каже "..които НЕ вижда далтонист"да науча числата които вижда далтонист
![]()
А ти да не би да си мислиш, че ще ти ги показват последователно всичките от цялата книжка?Първоначално написано от sa6opi4a
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лек далтонизъм не е проблем да вземеш книжка.
...
Сигурно щот си В категория.Първоначално написано от manliftingbanner
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Далтонистите не виждат числата...
саднат си.
И за B категория се минава, но само мъжете.![]()
Или просто доктора не е имал тефтерче с тия глупости![]()
...
Първоначално написано от kalpazanka
Категорията няма значение.Дали В или АСЙДХАКХД, като не можеш да различиш светофара и знаците си опасен на пътя.
Харли, не си ли минавал никакъв очен преглед ?![]()
Извади 20лв. от джоба и си готов.Аз мисля,че тфа не беше за далтонист а за друго.Аз и още едни пичове от моя клас имахме големи затруднения със това макар,че нямаме никакви проблеми със очите.
The time's for sobieski
Мисля, че мъже и жени трябва да минат на подобен преглед. Когато изкарах категория "B" го минах този 'тест'. Друг е въпросът кой го мързи да си свърши работата и пропуска подобни важни неща.
You're frozen
When your heart's not open..